Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara :Nagyon szép az ovud jó magasra szökött a hőd !!!
Jó helyre tette az ovudat a gép ?
Szerintem nem !!
Én ciklus 17 napjára tenném !
Szerinted ?
erikasz
2018-02-24 07:06:04
Niki : Azon amin át mentél,nem csodálkozok hogy megnyugtat a gyermek szívhangja .
Nem vagyok híve az ilyen kütyüknek az igaz ,ha megnyugvást hoz számodra örülök nagyon !!
Hideg frontra vagyunk érzékenyek én is ülve aludtam elfelé !
Ha kívánod az alvást aludni kell !
Ha sokat alszik egy kismama ,nyugodt gyermeke lesz nem lesz síros !
Csak enni és aludni, eszt fogja csinálni és szépen gyorsan fog fejlődni !
Vigyázzon rád és gyermekedre az Úr ! Puszilak ,ölellek
Amandeen
2018-02-23 23:15:54
Kira, nagyon sajnálom a barnázást, de ne add fel!!!!!!!!! Ha végül mégis lombikra kerül a sor, érdemes megpróbálni, hogy később ne bándd meg azt, amit nem tettél meg! Veled vagyok! Bár én még sohasem estem teherbe, nincs ezzel kapcsolatos tapasztalatom, de ugyanúgy kesergek, és ráadtam a fejem a lombikra, jövő héten már megyek is az első konzultációra a meddőségi centrumba. Mindent a babáért!
Erikasz, a 36,8 engem is meglepett, mert eddigi ciklusaimban sohasem mértem ennyit, a maximum mindig 36,7 volt, talán egyszer ment fel 36,8-ra, de utána visszament 36,7-re. Most meg napok óta ennyi. Nem merek ebből semmire sem következtetni, hiszen a hét elején jött ez a nátha, és hátha attól van....nem tudom. Annyira nem vészes, taknyos vagyok, náthás orrhangon beszélek, de nem túlzottan, azt hittem ennél rosszabb lesz majd ahogy múlnak a napok, de még tartom magam. Egyelőre enyhébb megfázásnak mondanám.
Lion86
2018-02-23 22:19:24
Fbara, szuper, hogy sikerült a hitel, lehet, hogy csak erre várt a leendő baba is :) Ne foglalkozz vele, hogy hova húzta, a fertility nekem mindenáron egy nappal későbbre tette, pedig tudtam mikor volt.
Csináltam lh tesztet, de még halvány, úgy voltam vele, hogy teszek még egy próbát a zölddel és rendeltem 40-est, mert a 30-ason is állandóan volt közepes erős csík és zavart, de ezen csak iszonyú halványan volt, úgy látszik ez fog beválni. Azért csináltam rossmannost is, az is negatív.
Niki, én is gondolkodtam, hogy veszek ilyet, most még parázósabb vagyok mint korábban :) Mondjuk a kisebbik fiam nagyon ficánka volt, nála nem kellett volna.
Kira, nagyon remélem, hogy abbamarad a pecsételés.
Anitacool, én is most nézegetem a ruhákat, de valahogy egyik sem tetszik. Egyszerűt szeretnék, mert az esküvő is kicsi lesz, de még a nagyon drágák között sem találtam igazán szimpatikusat.
Anitacool
2018-02-23 21:12:45
Sajnálom Kira! :-( A lombik meghozza a babátokat, ha most nem is jön esetleg! Higgy és bízz tovább, nem adhatod fel! Lesz gyermeketek, ez nem is kérdés! Sajnálom, hogy nem jön könnyen... :-(
Tény, hogy könnyebb lenne, ha már lenne gyermeked, de figyeld meg, a lombik után még spontán is jöhet kistesó. Épp most van erre példa a baráti körömben! Ölelés!
Kira84
2018-02-23 20:40:42
Kedves lányok, aranyosak vagytok hogy ilyen sokat gondoltok rám.
Sajnos a barnázás megvan, de már az előbb élénkpiros darabkák is voltak,úgy érzem ha volt is bent valaki meggondolta magát :( Van még itthon 1 db Gabriel tesztem amit reggel megcsinálok, Bár ha még az este beindúl akkor tök fölösleges lesz .. Nem ringatom magam hiú ábrándokban, úgy látszik nekem az van megírva hogy nem lesz babám. Most hogy ez van megint talán jobb lett volna ha nem is tesztelek egyáltalán,ha nem tudok róla lehet nem bántana most úgy ez... Ezeke után elgondolkodom hogy tényleg érdemes e bele vágnom a lombikba, nem e csak újabb szenvedésnek tenném ki magam és a páromat.. Bocsi hogy most ilyen lehangoló vagyok de most ezt érzem,lehet ha már volna élő gyerekem könnyebb volna :(
Anitacool
2018-02-23 20:36:28
Niki lehet, hogy megvárja :-) Majd meglátjuk! ;-) Én nem akartam ilyen magzati szívhangfigyelőt, mert a védőnéniét is utálta, menekült mindig előle. Nem akartam ennek kitenni szegényt. De ha nem viszed túlzásba, annyit kibír :-)
Fbara örülök a jó híreknek! :-) Nem mondtam, hogy nem lettem volna szívesen pocis menyasszony, csak hogy örülök, hogy eldőlt, milyen ruhát nézzek. :-) Még nincs meg az igazi, de több is tetszik :-)
Ki tudja a rendszer hogy van programozva, ne foglalkozz vele! Te jobban tudod az egyéb tünetekből az ovudat, arra kell hagyatkozni ;-) Ez csak egy program, nem kell komolyan venni ;-)
Niki111
2018-02-23 20:04:57
Kira: hogy vagy? barnázás?
Niki111
2018-02-23 20:04:12
Barbi: de jó örülök, h sikerült a hitel! Tudom, h milyen stresszel jár ez
Ez a magzati szívhang hallgató készülék nagyon jó! Nekem volt Botival is, a régi dokim ajánlotta, amikor bevéreztem, csak azután eladtam. NEm gondoltam volna, h még kell :)
Ez Angel Sounds márka, most is egyből megtaláltam a szívhangját, és megmondom őszintén, h egy egész szikla gurult le a szívemről.
Nagyon aggódtam eddig, hogy .... tudjátok.
Azt is lehet hallani, ahogy fickándozik :) folytak a könnyeim rendesen
Persze nem szabad túlzásba vinni a használatát, de míg nem érezni a mozgását nagyon megnyugtató.
Elvileg a 12. héttől már használható :)
Anita34: egész nap az eszemben vagy, így ismeretlenül is. Remélem, jobb híreket kaptok. Várjuk, h jelentkezz
fbara90
2018-02-23 17:30:23
Most látom csak, hogy egy nappal előbbre tette az ovumat :-O Szerintetek miért? :D tuti 20-án volt.. 19-én még teljesen pozitív volt délelőtt 11kor az ovuteszt és 20-a hajnalban volt felkelés után a kis rózsaszínes maszatom. én továbbra is ovus vérzésnek tulajdonítom, mert igen megugrott a hőm :) Van ötletetek? :D vagy szerintetek rosszul gondolkodom? :)
Jó helyre tette az ovudat a gép ?
Szerintem nem !!
Én ciklus 17 napjára tenném !
Szerinted ?