Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-02-23 08:53:44

Sziasztok!

Anitacool: sajnálom, de jó hogy Te ilyen pozitívan tudsz hozzá állni. :)
Amandeen: szerintem a nátha nem zavar bele a hődbe most. :)
Kira: nem kellene dokihoz menni? Bár te érzed, de azért ne add még fel!

Nekem a tegnapi teszt sem lett még pozitív, bár már erősebb mint az azelőtti volt. Ha így halad szerintem még 1-2 nap kell. Picit emelkedett a hőm, de úgy gondolom ez nem jelent semmit. Csak sokat ne csússzon az ovu, mert márc.15-re van időpontom dokihoz, nem szeretném ha pont akkor jönne meg.
erikasz
2018-02-23 08:49:34

Fbara :Te sem felejtetted el a málnát ,gyerekadag estére !!!
Kira84
2018-02-23 08:49:18

erikasz az a baj hogy az ilyen korai terhességgel nem tudna mit kezdeni, nem is látna még az uh sem semmit sem. közölné vele sok fekvés és szedjem a duphastont a progi pótlásra.. Úgy vagyok vele most ha megjön akkor annak biztosan oka van..
erikasz
2018-02-23 08:48:01

Amandeen :A málnát estére igyad, gyerek adag ne felejtkezz el !!!
Kira84
2018-02-23 08:45:29

erikasz.
persze iszom most is a Palástfüvet iszogatom, este meg málnát ittam. Az biztos tegnap hogy megittam palástfű teát abba maradt a barnázás és elmúlt a görcs is. Viszont ha meg akar jönni legyünk őszínték a teák sem tartják vissza. Na mindegy majd lesz valahogy..
erikasz
2018-02-23 08:45:10

Kira :mennyi a lutelárisod ?
Már 16 napja fent a hő ,szerintem a doki megnézne hátha tudna seggiteni !
erikasz
2018-02-23 08:40:39

Kira :Ne add fel még a barnás az terhesség ,igyad a málnát reggel nem sok az az 0,1 tized leesés !! Pihenj és ne idegeskedj !!!
Kira84
2018-02-23 08:36:26

Heló lányok..
Kérdésetekre válaszolva nem nem csinálok tesztet nem látom értelmét, elkezdett ereszkedni a hőm, ma is barnás valami jött el tőlem már úgy ébredtem. Ebből nem lesz baba túl szép lett volna, Bár iszom a teákat és pótolom a progit is de szerintem ez is hasztalan. Ha meg akar jönni úgy sem tudom vissza tartani jobb ha felkészülök rá és elfogadom a tényt ez van..
Volt már így máskor is már meg sem lepődöm rajta. Mellem még fáj. Ez nyílván megint csak egy kémiai terhesség , valami elindúlt de megállt. Na ez az én szerencsém,pedig 3 évet vártunk rá az utolsó óta. Úgy néz ki mégsem úszom meg a lombikot...
erikasz
2018-02-23 08:35:12

Amandeen : 00000 De szép gyönyörű, nem hiszem hogy a betegségtől !!
Már jobban vagy ?
erikasz
2018-02-23 08:33:36

Encsy :Az bár mikor megrepedhet ,hajnalban ,vagy ma ! :)
Azt csak ultrahangal lehet követni ,de ha nem voltál a pároddal hazajön nagyon gyorsan Encsy drukkolok neked !!!! :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!