Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-02-25 20:19:42

Anita34, aggódunk ám nagyon értetek, mi újság?
Amandeen
2018-02-25 20:18:46

Margaréta, fbara, megy a drukk nektek is! :-)
fbara90
2018-02-25 18:24:15

Margaréta örülök neki! :) Akkor mostantól megy a drukk ismét Neked is! ;-)
Margaréta88
2018-02-25 18:22:16

Fbara: szerintem igen, megvolt. Már este is halvanyabb volt az ovu teszt meg ma is. A hőm is feljebb ment, meg tegnap dél körül éreztem szurkálást vagy ilyen fura érzést. Úgy gondolom egyre jobban kezdem megismerni magam. :)

Amandeen: nem feltétlen jelent rosszat ez a csökkenés, remélhetőleg holnap megint magasabbat mérsz. :)

Encsy: megy az feljebb hidd el! :)
Encsy883
2018-02-25 14:45:37

Köszönöm szépen lányok, remélem így lesz és holnap is magasabbat fogok mérni! :-)
fbara90
2018-02-25 12:49:30

Niki, Anitacool,Lion, Aranymaszat köszönöm, aranyosak vagytok, mi is nagyon örültünk hogy megkaptuk. Lehet igazatok van, azért nem jött még a baba mert már a saját szobájába szeretne már hazamenni és nem az albérletbe :D

Anita34! sokat gondolok rátok. ha már tudsz valami biztosat, jelentkezz ám. Aggódunk értetek!

Kira nagyon sajnálom, hogy megjött :((( nem ismétlem már a többieket, de én is ugyanezeket mondtam volna.. lehet a lombikig vagy talán még akár utána is összejöhet a baba. Ne adjátok fel! Valaki írta, szerintem is jó ötlet, ha most kicsit ezt a napi méregetést hanyagolod. A stressz meg a bánat nem jó barát... Kicsit most inkább egymásra összpontosítsatok! :-* Ölellek én is!

Erikasz 20.-án volt az ovum, a 19. ciklusnapon. :) Ez tuti biztos! :) Amúgy nem mérek mióta tudom, hogy megvolt az ovu.. nem idegesítem magam a hőmmel.. persze eszembe jut h na vajon mennyi lehet, de így nem élem bele magam megint... Eddig csúnya vége volt mididg. Most kicsit elengedtem a dolgot megint. Előző ciklusban a luteálist már végig mértem, most nem fogom :D csak a tea miatt érdekelt mikor kell palástra váltani. :)
Remélem neked nem az ovu jön ilyen hamar! Nagyon leesett a hőd!

Amandeen örülök, hogy jobban vagy! A görbéd is szép! a pici leesés miatt meg ne aggódj.. ez még tuti 100% nem a menzi miatt van. :)

Encsy ne szomorkodj, feljebb fog menni a napokban, türelem! :) Nem mindenkinek szökik fel azonnal a hője! :)

Margaréta hogy érzed? megvolt az ovud? :)

Amandeen
2018-02-25 12:12:21

Lion, volt már mindenhogy, volt, hogy mensi előtt egy nappal esett le, volt, hogy már 3 nappal előtte, akkor stagnált és mensi napján még eggyel lejjebb, de volt, hogy le se zuhant, olyan 36,5-36,6 körül volt, még mensi napján is, és mensi alatt csökkent le fokozatosan.
Lion86
2018-02-25 11:54:55

Hát ez az érdekes, nagyon korai lenne, a teszt is negatív volt, a méhnyak meg középen, kemény és zárt. Hát majd meglátjuk.
erikasz
2018-02-25 11:08:12

Encsy :Az nem baj hogy 0,1 tizedet emelkedik csak emelkedjen az a fő !!
Holnap magasabb lesz !

Lion :Ez ovu ?
szerintem igen !

Amandeen : Ez még nem vészes ,hol van még a coverline !
De van akinek még a coverline alá is megy és utána megindul felfelé !!
Nyugodt légy ez a fő !!

Margaréta :Ez is megemelkedett ,szerintem ez ovu !

Fbara :Tiéd milyen ?

Lion86
2018-02-25 10:57:51

Amandeen és mensi előtt lefelé szokott menni napokig?
Én reménykedtem, mert előtte 36,9 volt, a mensi napján meg 36,5.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!