Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Pár napja nem írtam de olvaslak titeket. :)
Úgy látom mostanság szerelmes napok vannak sok mindenkinél, így ovu környékén. ;)
Szurkolok mindenkinek! Amandeen remélem vissza kúszik a hőd!! :)
Én ma új ciklust kezdtem. Bár éreztem is hogy közeledik. Nem baj megyünk tovább előre! Így mehetek a héten a 3. Napi vérvételre a meddőségibe.
Ebben a ciklusban meg lesz a hormonsor és párom friss eredménye is, aztán mehetünk a második konzultációra. Alig várom... Hiszem hogy segítenek végre!
És elkezdtem Ördög Nóri könyvét olvasni szóval pozitív vagyook!
Elkapjuk a gólyánkat most már hiába menekül... :D
fbara90
2018-02-26 11:40:14
Igen! :D
Encsy883
2018-02-26 11:38:42
Fbara: igeen, ezek szerint te is? :-D
fbara90
2018-02-26 11:35:42
Amandeen örülök, hogy megint felfelé megy a hőd! :D
Encsy Te is győri vagy?? :D
Encsy883
2018-02-26 11:34:04
Találtam olyat, hogy Syn Lab, ott minden nap van elvileg. Ugyanazok az árak és csomagok vannak. Ti mit szoktatok nézetni és mennyit fizettek? Én most néztem egy olyat, hogy családtervező csomag, abban mindent néznek vérképen de 27900 Ft! :-O
Lion86
2018-02-26 11:32:53
Nálunk Synlab van, ami ugyanaz mint a Centrumlab és itt csak pénteken nincs vérvétel, de amúgy meg sz@r a helyzet, mert endokrinológus meg héthatárban sincsen. Nem igaz, hogy mennyit kell kínlódni, ha az ember eredményeket akar és még akkor sem biztos, hogy jó szakembert talált :/
Margaréta88
2018-02-26 11:24:37
Encsy: én is Centrumlab-ba szoktam menni. Nem is gondoltam, hogy van olyan hely, ahol nem minden nap működik a vérvétel. Hát próbáld meg akkor a nőgyógyásztól megszerezni az ajánlást, hátha sikerül.
Encsy883
2018-02-26 11:00:16
Na ezt eléggé elkapkodtam ... sajnos csak szerdai napokon van vérvétel itt Győrben, én pedig csak akkor tudom megoldani, hogy elmenjek, ha itthon van a férjem a kislányunkkal. Jövő héten kedden itthon lesz, mert ő is megy andrológushoz, meg megyünk az oviba nyílt napra, ezért gondoltam, hogy aznap reggel én is el tudnék menni vérvételre. :-S
Encsy883
2018-02-26 10:57:30
Anitacool: rákerestem erre a CentrumLabra és van Győrben is, úgyhogy lehet inkább oda fogok akkor elmenni! Köszi az ötletet!
Encsy883
2018-02-26 10:54:50
Ez itt Győrben a Kardirex Egészségügyi Központ! Sima vérképet megcsinálnak beutaló nélkül, de a speciálisakhoz kérnek szakorvosi ajánlást. Úgyhogy ha még ad is ilyet a nőgyógyászom, akkor még azért is el kell jutnom, szuper :-D
Az ember azt gondolná, hogy ha elmegy magánba, ahol fizet azért, hogy vérképet csináljanak, ott nem bonyolítják túl a dolgokat. :-S
Úgy látom mostanság szerelmes napok vannak sok mindenkinél, így ovu környékén. ;)
Szurkolok mindenkinek! Amandeen remélem vissza kúszik a hőd!! :)
Én ma új ciklust kezdtem. Bár éreztem is hogy közeledik. Nem baj megyünk tovább előre! Így mehetek a héten a 3. Napi vérvételre a meddőségibe.
Ebben a ciklusban meg lesz a hormonsor és párom friss eredménye is, aztán mehetünk a második konzultációra. Alig várom... Hiszem hogy segítenek végre!
És elkezdtem Ördög Nóri könyvét olvasni szóval pozitív vagyook!
Elkapjuk a gólyánkat most már hiába menekül... :D