Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-02-26 13:23:16

Köszönöm az infót! :)
Lion86
2018-02-26 13:22:22

Fbara, ahol lakom, nem kell időpont, de a weboldalukon fent vannak az elérhetőségek, hívd fel őket :)
fbara90
2018-02-26 13:19:33

Szia Natus! Tapasztalatainkra hagyatkozva, most már a fastest.hu-ról rendelünk majdnem mind, ott is a zöld ovu tesztet :) 20-as erősségű :)
Natus
2018-02-26 13:17:44

Kedves Lányok!

Segítséget szeretnék kérni ovulációs teszt ügyben. Melyek megbízhatóak és honnan szerzitek be.
Köszönöm a válaszokat!
Lion86
2018-02-26 13:17:11

Encsy, az olyan szerintem, amit a táppénzhez is adnak szerintem, vagyis nem beutaló.
Aranymaszat, remélem sikerrel jártok a meddőségi központban :) Én adok fél évet magunknak, mert most jobban figyelek magamra és célzottan vagyunk együtt, és bár van már két gyermekem, meddőnek számítok, mert több mint egy év után fogantak nagy nehezen és az idő is telik,nem leszek fiatalabb, nem biztos, hogy most is menni fog spontán.
fbara90
2018-02-26 13:16:33

Aranymaszat sajnálom, hogy megjött. :( De jó, hogy ilyen pozitív vagy! :) Mondjuk máshogy nem is lehet...

Encsy Nádorvárosban. Ti? :)

Amúgy ez hogy működik, hogy időpontot kérek a ciklus meghatározott napjára? Mennyivel előbb kell bejelentkezni? Mert honnan is tudhatom előre hogy melyik lesz pont a 3. meg a nem tudom hányadik ciklusnapom? :D Vagy odamehetek ezekbe a laborokba bármikor bejelentkezés nélkül?! :D ezen tűnődtem mindig, csak elfelejtettem megkérdezni :D Okosítsatok már ki légyszi :D
Encsy883
2018-02-26 12:36:25

Lion: köszi a tippet! Beszélek mindenképpen a nőgyógyászommal, aztán meglátjuk mit mond. Igazából évente szoktam általános vérképet csináltatni, háziorvos FHS értéket is szokott nézni benne, ezért gondoltam, hogy azt most is nézetek, meg a progeszteron most pont jó időben lehet, hogy megnézzék.

Amúgy szerintetek a szakorvosi ajánlás az a beutaló? :-D
aranymaszat87
2018-02-26 12:26:31

Lion aranyos vagy! Tudod van egy pont amikor már nem csalódott az ember...én a csalódáson meg sok mindenen már túl vagyok. Akkor lepődnék meg ha összejött volna. Bízom nagyon most a meddőségiben. :)
És remélem neked és a többieknek nem kell elérni ezt a pontot ahol én vagyok mert hamarosan összejön mindenkinek! :)
Lion86
2018-02-26 12:04:45

Aranymaszat, sajnálom. Vártam, hogy mikor jelentkezel, de reméltem nem új ciklussal.
Encsy, a vérvételt szerintem halaszd el, ha most nézetsz is, akkor csak a progeszteront, mert a többit ilyenkor nem érdemes. Szóval ha 16 napos a luteálisod, akkor ovu után 8 nappal kéne megnézetni.
Itt szuperül le van írva, hogy mit mikor kell:
http://meddovagyokanyaleszek.cafeblog.hu/2015/08/06/noi-ciklus-es-hormonvizsgalat/
De a TSH-t a háziorvos is kiírhatja, azért nem érdemes fizetni.
Szóval nekem LH, FSH, ösztradiol, progeszteron, tesztoszteron, prolaktin volt és 13.500 Ft-ba került.
Encsy883
2018-02-26 11:46:12

Fbara: győrön belül merre laktok? :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!