Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-03-06 18:02:12

Sushi: Nagyon sajnálom hogy megjött !:(
De ugy érzem pozitivan állsz mindenhez hozzá!:)
Az ilyen embereknek szokott sikerülni minden ! :)
Kivánom neked rögtön sikerüljön adja a Jó Isten !!:)

Kira :Nagyon nyugis a hőd !!
Most felváltottalak most én vagyok ugrálós !:)

Lion :Jól megindultál !!!:D

Encsy :A Teáktól nem borul fel a ciklusod, pld. a lutelárisod !!!
Az még a fogamzás gátló hatása ez biztos ,1 év kel amig rendbe jön utána!
Encsy883
2018-03-06 17:41:09

Köszi Lion! :-) beleolvasgatok mindenképpen!
Lion86
2018-03-06 16:41:16

Encsy, találtam egy fórumot barátcserjével, teákkal kapcsolatban, amíg vársz az eredményekre szerintem érdemes olvasgatni.

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=14410&p4=23
Encsy883
2018-03-06 16:14:46

Igen, én is afelé hajlok, hogy most hagyom ezeket, aztán meglátom hogy alakul most a ciklusom. Meg hogy az eredmények milyenek lesznek. :-)
Lion86
2018-03-06 16:08:14

Én úgy tudom, ahhoz legalább 3 hónapig kell szedni és akkor is kétesélyes, hogy használ-e. Nem tudom, nem szedtem, de szerintem most hagyd dolgozni a szervezeted, amíg nincsenek eredmények. De ezt igazából Neked kell eldönteni, ez csak az én véleményem :)
Encsy883
2018-03-06 16:04:22

Ciklus rendezésére se próbáljam meg? Csak egy havi adag van itthon!
Lion86
2018-03-06 15:57:31

Szerintem ezzel is várja. Nekem is ajánlották páran, de valamiért idegenkedtem tőle. A prolaktin szintet állítólag eredményesen leviszi (de nekem az teljesen jó volt) és mérsékli a premenstruációs tüneteket, de babaprojekt esetén több semleges véleményt hallottam, mint pozitívat. Szerintem azt is majd akkor szedd, ha lesz prolaktin eredményed.
Encsy883
2018-03-06 15:37:14

Barátcserje kapszula mehet szerintetek most ebben a ciklusban? Ha jól olvastam az pont, hogy rendszerezi a ciklust, meg jó hatással van a progeszteron szintre is?! Szedhetem szerintetek, vagy inkább most ebben a ciklusban ne próbálkozzak semmi ilyennel?
Encsy883
2018-03-06 15:32:31

Köszi lányok! Persze meglátjuk mit mutat a vérkép, csak tényleg most eléggé bosszant, hogy lehet a teákkal értem ezt el, nem tudom. Majd kiderül! :-) igazából megmondom őszintén, hogy nem vagyok még annyira rápörögve a dologra, mert valahogy sejtettem is, hogy mivel a kislányunk első próbálkozásra jött, így a tesó majd biztos kéreti magát kicsit. :-D Nem baj, hogy nem esek most teherbe első próbálkozásokra, csak ne legyenek ilyen felborulások, meg kilengések :-D mert erre már inkább rápörgök, hogy most akkor mi bajom lehet. :-D Ma amúgy én se mértem hőt, ugye jóval előbb is keltem a vérvétel miatt reggel, mint szoktam, úgyhogy úgy voltam vele, hogy ma kimarad, nem számít. :-) Holnap azért mérek majd, hogy mennyire ment le a hőm.
Lion86
2018-03-06 15:30:17

Babaváró tearendszer
Gyermekre vágyunkA Babaváró program Szabó György találmánya. Egyre több olyan házaspár van, akik szeretnének gyermeket, de valamilyen oknál fogva elkerüli őket a gyermekáldás. Ennek oka lehet betegség, de sokszor azoknál is előfordul, akiknél semmilyen rendellenességet nem talál az orvos. Az ilyen ,,meddőség” hátterében állhat a stressz, az egészségtelen életmód, a helytelen étkezési szokások, a kevés mozgás vagy a szervezet elsavasodása.

Az ő számukra dolgozta ki Szabó Gyuri bácsi a hármas alapelven működő Babaváró programot.

A három alapelv:

A szervezet belső megtisztítása a káros anyagoktól.
A méhfal megerősítése, a spermaszám növelése.
A nemi hormonok termelését serkentő gyógynövények alkalmazása (teakeverékek és irrigálás).
1. A szervezet belső megtisztítása a káros anyagoktól.

A nő és a férfi is igyon meg naponta egy-egy csésze teát egyik nap csalánlevélből, másik nap diólevélből reggel éhgyomorra, amíg a teafüvek el nem fogynak.

A csomagban található teák elkészítési módja (a fagyöngy tea kivételével): 1 csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le. 15 percig hagyja állni, majd szűrje le.

2. A méhfal megerősítése, a spermaszám növelése.

Az erős méhfal fontos a megtermékenyített pete megtapadásához. Ezért a leendő kismama hat hétig minden nap igyon meg egy csésze fagyöngy teát. A fagyöngy teát 2,5 dl hideg, mészmentes vízben (forralt és visszahűtött víz) 12 órát kell áztatni, majd leszűrés után ízesítés nélkül meginni.

A spermaszám növelése érdekében ez idő alatt a férfi naponta egy nyers fürjtojás sárgáját, egy pohár barna sört, 300 gramm nyers vagy főtt zellert fogyasszon.

3. A nemi hormonok termelését serkentő gyógynövények alkalmazása (teakeverékek és irrigálás).

Sokszor már az első két lépés eredményt hoz, ha mégsem, így kell folytatni a programot: a férfi/női teakeverékeket mindkét félnek kell inni reggel éhgyomorra egy-egy csészével naponta, amíg a zacskó tea el nem fogy.

Ezen kívül a nőnek minden este irrigálást (hüvelyöblítést) is végeznie kell. Az irrigáló teakeverékből egy púpos evőkanálnyit 3 dl vízzel le kell forrázni, 20 percig lefedve állni hagyni, majd leszűrni. Olyan módon kell irrigálni, hogy a folyadék minél mélyebben hatoljon be a méhszájhoz (pl. fekvő testhelyzetben, feltett lábakkal), a teát a lehető leghosszabb ideig, de legalább 5 percig visszatartva. Az irrigálást a menzesz idején fel kell függeszteni.

2_bA Babaváró tearendszer összetétele: csalánlevél tea, diólevél tea, fehér fagyöngy tea, teakeverék a nőnek, teakeverék a férfinak, irrigáló teakeverék, erdei málnalevél tea

A program bármikor elkezdhető, és gyógyszeres kezelés mellett is folytatható. Ez idő alatt más gyógyteákat nem szabad fogyasztani.

A pozitív teszt után a vetélés elkerülése érdekében azonnal el kell kezdeni inni az erdei málnalevél teáját 12 héten keresztül, napi egy csészével. A málna a méhizomzat működését szabályozza, ezért szülés előtt 2 héttel is tanácsos inni napi egy csészével.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!