Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy :Ha a hőd stagnál ilyen korán az ovut jelez ,vigyázz !!
Én csinálnék most is egyet !!!
Neked is korai az ovu mondtam a görbéd hasonlít az enyémre !
Ha 36.5 neked 2 napja hát .....nehogy menszi alatt lett volna az ovud !
Ha holnap magasabbat mérsz ,menszesz alatt volt neked is !
Nem akarlak megijeszteni ..........!
erikasz
2018-03-10 19:51:55
Anita34: Köszönöm őszinte szavaid ,nagyon aranyos vagy !!:)
Volt időpontom ,de sajnos a sors ,vagy a Jó Isten közbe avatkozott hogy elmenni nem tudtam !
Ember tervez Isten végez !!!
Ez minden esetben így is van !
Köszönöm hogy velem vagytok!!!
De én tudtam mindig első perctől :)
Pihentem ma is feküdtem és tévéztem el is szunnyadtam ,vigyázok magamra :)
Tüneteim elmúltak remélem ovu, nem csak a hormonok játszanak velem ,mellem feszülnek hát.....holnap meglátjuk !
Te hogy érezted ma magad,minden rendben ?
Kislányod Jól van és a párod ?
Neked Anita a keresztneved ? Nekem Erika . Puszilak ..Vigyázzon rád az Úr !
Encsy883
2018-03-10 13:53:24
Na ma is teszteltem, egyelőre semmi. Még csak a kékkel tesztelek, de ha a hőm és nyák is úgy alakul, hogy lehet már peteérésem, akkor aznap már rossmannosat is csinálok, illetve akkor csinálok este is majd.
Anita34: igen, képzeld most a legutóbbi ciklusomban 10. napon volt ovum, és mindössze 20 napos volt a ciklusom, pedig előtte mindig középidő körül volt ovum és 28-32 napos ciklusaim voltak. Szóval most ugye ezért is vagyok nagyon kíváncsi, hogy alakul ez a ciklusom.
Anita34
2018-03-10 13:17:51
Sziasztok!
Lányok, köszönöm Nektek a kedves szavakat! Nagyon aranyosak vagytok, hogy így ismeretlenül is gondoltatok ránk és velünk voltatok.
Fbara, mikor is mégy akkor vérvételre? Az elutazás biztosan jót fog tenni, legalább kicsit kizökkensz a mindennapokból. Kitartást a melóhoz, most biztosan nyugisabb.
Margaréta, sajnálom a menzit. Csütörtökön akkor orvos? Addigra így már biztosan elmúlik a menzid. Bár már meg sem jött volna Valaki miatt!
Erikasz, nagyon aranyos vagy! A szavaidat pedig megkönnyeztem... Olyan sok-sok szeret árad belőle......és persze elsősorban hit! Erikasz, végtelenül jóságos vagy! A hétfői vizsgálaton pedig minden rendben lesz, mert úgy kell lennie! A munkád igencsak fárasztó ahogy leírtad, otthon azért pihengess ha teheted.
És én is azt szeretném tanácsolni Neked, mint Fbara, hogy mindenképpen keresd fel a nődokit, mert lehet, hogy éppen egy kis tuning kellene és már jönne is a Babátok. Ne teljenek a hónapok úgy, hogy csak vársz. Meglátod mit mond az orvosod aztán vagy elfogadod vagy nem. Meg ahogy a ciklusaid is rövidülnek, minden hónap számít! Veled vagyunk! Tudom, hogy gyógyszerellenes vagy és csak a Jó Istenben hiszel, de légyszi adj ennek is egy lehetőséget! Utólag olvastam, hogy már voltak időpontjaid.....ez az, nagyon örülök, hogy végül így döntöttél!!!!
Ez már akkor ovu lenne? Tüneteid is elmúltak?
Ölellek Drága és jó pihenést!
Gyémánt, jó nagyot ugrott a hőd. Meglett volna az ovud? Görbéd szerint egyértelműen! Esetleg nem vagy beteg, vagy nem érzed úgy, hogy rád ragadt valami? Isten őrizz, hogy ilyesmi legyen!
Lion, jó lesz az! Szépen fent maradt a hőd! Izgalmas görbe! Drukkolok!
Encsy, már akkor teszteltél is? Létezik, hogy neked is ilyen korán van ovud menzi után?
Lion86
2018-03-10 12:35:12
Bocsi, hogy így rákattantam, csak ebből is tanulhatok / tanulhatunk.
Lion86
2018-03-10 12:32:04
Akkor most elvileg 32 napos lesz a ciklusod (de inkább legyen 9 hónapos :D)
Korábban milyen hosszúak voltak? Csak kíváncsi vagyok :) Tényleg olyan furcsa, hogy most 9 nappal előrébb ugrott az ovu, lehet, hogy most már rövidebb ciklusaid lesznek.
gyémánt7
2018-03-10 12:09:22
Igen ott jól húzta be!
Lion86
2018-03-10 11:50:15
Hát mindenesetre kicsit furcsa, hogy hogy 2 napig lefelé ment, az előzőnél egyértelműbb volt :) A múltkorinál jó helyre tette az ovut?
gyémánt7
2018-03-10 10:56:43
Lion teszteltem másnap is!! Nagyon halványat! A nyák is a doki és az ih teszt szerint volt! Tehát akkor volt tojcsis meg előtte pár nap másnap meg krémes!
Én csinálnék most is egyet !!!
Neked is korai az ovu mondtam a görbéd hasonlít az enyémre !
Ha 36.5 neked 2 napja hát .....nehogy menszi alatt lett volna az ovud !
Ha holnap magasabbat mérsz ,menszesz alatt volt neked is !
Nem akarlak megijeszteni ..........!