Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy:Te neked is és nekem is vigyázni kell a hő eléri a 36.5 magasságot, mivel nekünk a luteláris nem magas hővel reális !
Ezért gondolom, én már 5 éve mérem a hőm már tapasztaltam !
Jó ha tanul az ember !:)
A stagnált hőnél szokott ovu lenni hirtelen ,mert csak utólag lehet az ovut látni a hőgörbében !
erikasz
2018-03-11 11:26:08
Encsy :Ha 36.3 mérsz akkor nem !
erikasz
2018-03-11 11:21:57
Encsy : Ez ugy van ,luteláris vége felé ,hirtelen hőleesés még egy peterést is jelez ,és menszesz lefolyása alatt be is ágyazódhat !
Ha menszesz előtt együtt voltatok 2,3 nappal, akkor ez meg is történhet !
Érted ?
Encsy883
2018-03-11 11:01:48
Erikasz: nem voltunk együtt. Mensikor nem szoktunk ... de miért gondolod, hogy mindenképpen meg volt? Hát a hőm azért csökkent le, mert megjött. Vagy nem így van? Előző ciklus elején is így volt. 36.7ről fokozatosan esett le 36.3ra, majd onnan emelkedett. Nem tudom, ugye én még nem értek hozzá, de nagyon letörnék, ha mensikor meg lett volna az ovum. :-( bármit mérek holnap akkor is behúzza a rendszer az ovut a 4. napra??
erikasz
2018-03-11 10:47:06
Igy fog kinézni a görbéd ,Encsy .
erikasz
2018-03-11 10:39:03
Encsy :Ha holnap is magasabbat mérsz ,vagy 35.4 ,36.5 berakja az ovud ,ciklus 4 napjára !
Sajnálom ,voltatok együtt pároddal 4 napján ?
Neharagúdj hogy megkérdezem .
erikasz
2018-03-11 10:33:53
Szerintem megtörtént az ovum !:) Méhnyak fent alig elérhető és krémes folyás és méhnyak nagyon puha ,nyitva van e meg sem tudtam nézni :)
Encsy nagyon örülök hogy még ugy érzed nem volt ovud !:)
Nekem 36.5 ,36.4 értékkel megtörtént én tudom !
De egy értéket ki is vettem, mert szerintem az nem volt reális ,több alkalommal fent voltam jó nem keltem ki az ágyból ,de felkeltem mert felettünk veszekedtek ,verekedtek a fent lévő szomszédok,sajnos !
Smagi
2018-03-11 08:35:19
Sziasztok lányok!
Már régóta olvaslak titeket, követem az eseményeket, amiket megosztotok az életetekből. Gratulálok azoknak, akik babát várnak és kitartást kívánok azoknak, akik még próbálkoznak! Korábban nem vettem a bátorságot, hogy írjak de most elérkezett ennek is az ideje. :)
Követtem a málna, illetve palástfű teára vonatkozó javaslataitokat, mértem a hőmet, figyeltem a testem működését és a ciklus 27. napján (majd a 30. és 33. napján) pozitívat teszteltem!! :)
Nagyon-nagyon örülünk a babának, bár szerencsére könnyen sikerült!
Újonc vagyok még a témában, első gyermekünk lesz de gondoltam megosztom veletek a jó hírt, hisz a Ti segítségetek, támogatásotok is - még, ha csak közvetetten is - segített ebben!!
Encsy883
2018-03-11 07:20:29
Jó reggelt, sziasztok! :-) én ma így állok! Sajnos úgy néz ki influenzás a férjem, 3 napja lázas, köhög, levert ... remélem a kislányunk nem kapja el. És persze most még jobban próbálom szugerálni az ovut, hogy pár napot várjon még. :-D
Ki hogy áll ma?
Encsy883
2018-03-10 20:42:15
Erikasz: nagyon remélem, hogy nem volt még ovum. Pont azt néztem, hogy múlt ciklusban is a 36.5ről esett, majd emelkedett a hőm peteéréskor. De igazából abban reménykedem, hogy nem lesz ilyen korán. De ha mensikor volt ... nem is tudom, akkor biztos kiborulok. :-( pár nap és kiderül ...
Ezért gondolom, én már 5 éve mérem a hőm már tapasztaltam !
Jó ha tanul az ember !:)
A stagnált hőnél szokott ovu lenni hirtelen ,mert csak utólag lehet az ovut látni a hőgörbében !