Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz, tényleg érdekes a görbéd, majd a napokban kiderül, mikor volt az ovud.
Lion? Mit mértél ma?
Encsy, hát 4 nap alatt lehet, hogy növekedésnek indult egy tüsző, de ilyen gyorsan már megérne? Akkor nem értem, hogy 10. napon miért nem láttak semmit, legalább egy kicsi tüszőcskét, vagy valamit.Mindenesetre legyetek résen, ne hagyd apát nyugodni a napokban! :-)
Nálam megint nem stimmel valami. Szerdán már elég nagy volt a tüszőm ahhoz, hogy megrepedjen, erre még mindig semmi! Szerintem nekem nem repedt még meg! :(
erikasz
2018-03-17 09:46:04
Kerie :Ne törődj mások véleményével azt csináld amit jónak látol ,nagy lány vagy te !!:D
Ez az emelkedés attol függ milyenek szoktak lenni a hőid a luteláris következik?
Encsy ilyen ha még le is fog esni vagyis lejjebb :)
Kerie
2018-03-17 09:41:52
Lion: nekem is babásnak tűnik a görbéd, szurkolok!
Kerie
2018-03-17 09:39:41
Sziasztok, én ma így. Lehet, hogy ez már az ovu előtti emelkedés? Nyák még folyós, méhszájat nem tudom, mert csak most tapasztalgatom :)
Mikroszkóp szerint abszolút semmi, de ne is legyen, mert szerdára van tervezve az inszem.
Valaki megkérdezte minek vergődök méréssel meg mikroszkóppal ha úgyis megyek inszemre, én nem tartom feleslegesnek megismerni a működésemet :D
erikasz
2018-03-17 09:37:16
Lion : Ez tuti babás görbe ,drukkolok nagyon a Jó Isten Áldjon meg bébivel !:D
Lion86
2018-03-17 09:05:24
Szt meg elfelejtettem
Lion86
2018-03-17 09:04:58
Jó reggelt!
Köszönöm Lányok, nagyon aranyosak vagytok :)
Biztos, hogy rossz helyre tette az ovum, de lehet, hogy csak a 20. napon volt és így még csak holnap derül ki. Hát meglátjuk.
Encsy, attól is függ, mekkorák voltak azok a tüszők, amiket láttak, mert ha mondjuk 12-14 mm-es, akkor pár nap alatt megnőhet valamelyik akkorára, hogy meg is repedjen. Én még kicsit későbbre tippeltem volna az ovut, de a mai leesés miatt bármi lehet. Kíváncsi leszek a tesztre.
Encsy883
2018-03-17 08:39:05
Köszi erikasz! :-)
Encsy883
2018-03-17 08:38:30
Erikasz: és ha nem ugrik fel rögtön ilyen magasra holnap?
erikasz
2018-03-17 08:34:05
Encsy :Addigra az a tüsző megérik !
De ezt Lion jobban tudja !:)
Erikasz, tényleg érdekes a görbéd, majd a napokban kiderül, mikor volt az ovud.
Lion? Mit mértél ma?
Encsy, hát 4 nap alatt lehet, hogy növekedésnek indult egy tüsző, de ilyen gyorsan már megérne? Akkor nem értem, hogy 10. napon miért nem láttak semmit, legalább egy kicsi tüszőcskét, vagy valamit.Mindenesetre legyetek résen, ne hagyd apát nyugodni a napokban! :-)
Nálam megint nem stimmel valami. Szerdán már elég nagy volt a tüszőm ahhoz, hogy megrepedjen, erre még mindig semmi! Szerintem nekem nem repedt még meg! :(