Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nézzétek csak nekem is volt hogy a ciklus 26 napján volt ovu mikor meg kellett volna jönni e !:)
Kerie
2018-03-17 10:37:29
Erikasz, látom, nálad is vannak kilengések :) de egyértelmű az ovu.
És már egészen a végén jársz és emelkedett!
Nikolka: szerintem is elhúzódhat így, bár kissé gyanús ha amúgy mindig 27-29 közötti a ciklusod. Nálam is elég pontosak a ciklusok, de én a nemvárt időpont után ennyivel már tesztelnék egyet :) a mérés is tévedhet ;)
erikasz
2018-03-17 10:30:07
Kerie nézd meg itt az enyém :)
Amandeen
2018-03-17 10:29:20
Nikolka, persze, hogy lehet ilyen, a hőd alapján is látszik, hogy most valamiért elhúzódott a ciklusod első fele, és később történt meg az ovu.
Encsy, hát ha napinta 2mm nőnek a tüszők, kialakulhatott már egy domináns. Valahol olvadtam, hogy csupán néhány nap különbséggel UH-n követve már látszódott domináns tüsző, ami előtte pár nappal még nem volt.
erikasz
2018-03-17 10:28:49
Kerie :Jaj de kíváncsi vagyok a tüsződre mert a stagnált hők után nekem rögtön jön az ovu mint most !:)
Kerie
2018-03-17 10:25:48
Erikasz: mint a többségnek, nekem is megemelkedik, majd leesik picit az ovus emelkedés előtt a hőm. Abban szokott eltérés lenni, hogy rögtön meg is emelkedik, vagy csak 2-3 nap múlva. Ez gondolom a tüsző érettségétől függ.
Ami a tüsző érésének a gyorsaságát illeti: nekem is volt olyan, hogy 10. napon 17 mm-t mért a doki, 22 mm-re nőtt 4 nap alatt és a 15. napon meg is repedt. Ráadásul nem is egy.
Én hétfő este megyek uh-ra, kíváncsi vagyok hogy állnak a tüszőcskéim :) na meg akkorra lesz egy hormonprofil eredményem is. Ezt külön kértem a dokitól, mivel az előző másfél évvel ezelőtt készült.
Encsy883
2018-03-17 10:21:50
Dél körül tesztelek mindenképpen! Meglátjuk mit mutat és hogy a hőm hogy alakul. Ha 15. nap körül lenne csak ovum az úgy elképzelhető lenne az uh-hoz nézve? Sose voltam még ezzel kapcsolatosan ezelőtt uh-n, így nem tudom mennyire lehetséges, hogy mondjuk 4-5 nap alatt ovu legyen az apró tüszőkből!
Nikolka22
2018-03-17 10:19:15
Sziasztok. 3 hónapja mérem a hőt, de ilyen még nem volt. Általában 27-29 naposak a ciklusaim, de volt már 25 napos is, a leghosszabb 32 napos volt. Most a rendszer a 32.napra tette az ovut. Szerintetek lehetséges? Köszi a segítséget :)
Encsy883
2018-03-17 10:17:10
Amandeen: azt mondták szerdán, hogy sok apró tüszőt látni, de domináns még nincs. Szóval nem tudom ...
Lion: reméljük így is marad a hőd!!! ;-)
Amandeen
2018-03-17 10:03:19
Lion, jajj, most látom, hogy már írtál. Szépen fent van a hőd! Drukkolok!
Encsy, Lion, igen nőhetett a tüsző, ha 10. napon az UH-n 12-14mm volt, de akkor miért nem mondták Encsynek? Az már látszik olyankor! Miért mondták, hogy nincs semmi? Én akkor csak ezt nem értem. Amúgy meg tök jó, hogy ha ilyen hamar megnőttek a tüszők, hogy ovu legyen! :-)