Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hat.. En megmondom őszintén nem nagyon tudom a hogorbe hasznalatat:D s naptarmodszer eddig mindig jol mutattak mikor jön meg, 1-2nap eltérés volt csak, igen, en is így gondolom hogy megeri tudni, hogy minden rendben van :) csak sajnos ezt a testalkatot orokoltem, s nadszalvekony sosem leszek :(
erikasz
2018-03-26 18:35:05
Anita012: Ha naptárban vezeted a hőd ,akkor tudod a hőértékeket vezesd fel ide is menszesztől !:D
Encsy883
2018-03-26 18:33:05
Anita012: nagyon jó helyen vagy! ;-) itt aztán nyugodtan lelkizhetsz! :-) persze a tuti az, ha alap vizsgálatokat megcsináltatsz, és akkor legalább megnyugszol, hogy minden rendben, vagy ha bármi lenne, akkor lehet rajta segíteni! :-)
Anita012
2018-03-26 18:27:38
Nagyon aranyosak vagytok!! A gyombert nagyon szeretem levesbe fozni, így minden heten fogyasszuk :) Tudom, nem szabad nagyon türelmetlennek menni, de mindennap arra gondolok, hogy valami zajlik mar:) igen latom a gorben,en nrm vezetek gorbet, csak naptarat vezetek, 2havonta jatok nogyogyaszhoz ott eddig mindent rendben talalt a doki:) most megyek majd hormon vizsgalatra, szoval mindent megteszek, nem eszem édességet egyaltalan. A parom is kicsit "testesebb"(110kg) de o nala minden makk egészséges.. Bocsanat hogy itt lelkizek, de mar régóta vagytam egy ilyen csoportos beszélgetésre:)
Kerie
2018-03-26 18:14:33
Sziasztok! Hű, mennyi hsz volt ma, alig győztem visszaolvasni!
Ma megjelölte a rendszer az ovumat, jókor volt 23-24-én az inszem szerencsére :)
A méhpempővel kapcsolatban: én ebben a ciklusban kezdtem, hővel kapcsolatban nem vettem észre semmit. Viszont sose volt ilyen későn ovum és ediggi legvastagabb a méhnyálkahártyám. A ciklusom eddig is szabályos volt.
Túlsúly: pubertás óta nekem is van, hol több, hol kevesebb. Alapvetően a teherbeesést nem biztos, hogy akadályozza, ám mint nálam is, lehet a hátterében egyéb probléma (pm alulműködés, IR) ami viszont nehezítheti.
erikasz
2018-03-26 17:40:44
Anita012: Nagyon aranyos vagy !:)
A fahéj mindennapos fogyasztása ,de csak fél kávéskanál este teába mézzel !
Kurkuma és gyömbér minden ételbe ízlés szerint leves ,főzelékek bár mi joghurt !
Szárított gyömbér és kurkuma joghurtba ,kefirbe 12% zsirtartalmú fél kávéskanál gyömbér és kurkuma napi fogyasztást ne vidd túlzásba ,égeti a zsírt, fogyaszt.
Anitacool
2018-03-26 17:37:42
Anita012 üdv köztünk! Drukkolok, hogy hamar babásodj! Vezetsz hőgörbét?
A súlyfelesleges felvetésedre nem tudok okosat mondani. Én mindenképp javaslom a várandósság előtt felturbózni magad. Az első babám előtt én is ezt tettem. Csúcsformában jött a baba, mert hónapokkal előtte sokkal-sokkal egészségesebben kezdtünk táplálkozni és heti 6x edzettünk a párommal. Ennek ellenére 20kg jött fel (77kg-mal mentem szülni, 168cm vagyok). Akkora hasam volt, hogy azt kérdezgette mindenki, hogy 2, vagy 3 gyerek van-e benne. Mindebből szülés után 4kg maradt rajtam. Szóval a többi: 4kg feletti gyerek, rengeteg magzatvíz meg a vizesedés. Végig aktív kismama voltam, 38. héten is pl 10km-t sétáltam az állatkertben. Nagyon fitt voltam és soha nem is fájt semmim, tök jól aludtam, és a szülésnél is rengeteget segített. Nyugodt is lehettem, hogy a kisbabám csupa klassz tápanyagot kap, ebből a szempontból is csak javasolni tudom! :-)
Most megint csúcsformában vagyok (a gyermekem már 21hós), és lassan készen állunk a kistesóra. :-)
Encsy883
2018-03-26 17:18:33
Anita012! Ha törekszel arra, hogy egészséges életmódot kövess, azzal csak jót teszel minden téren magadnak! :-) Nyugi, ez még nagyon kevés idő, hogy nem jött össze a baba, türelem és hit! ;-) Sikerülni fog! :-)
Anita012
2018-03-26 17:02:50
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszotokat! 173 cm vagyok és 105 kg :( egy 100ra mindenképp le akarok menni ..az orvosok azt mondják,hogy 25 évesen ettől ne féljek,de én akkoris félek,hiszen az én testem,folyamatosan sétálok,mozgok ,amennyit csak tudok(ülő munka melett ) . Most van a 3.dik hónapja hogy próbálkozunk,az első kettőbe sajnos nem sikerült,persze rögtön ere gondoltam,hogy a túlsuly miatt nem :( Gratulálok a kislányodhoz !!! :)
erikasz
2018-03-26 16:36:40
Anita012: Üdvőzölek !
Ne vedd sértésnek !!!
Hány centi vagy és hány kg ?
Az az 5 kg semmi ,még a 10 esetleg ! :)
Nem híszem hogy olyan sokat befolyásolna 5 ,10 kg !:)