Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én is irodai munkát dolgozom, azért is jött fel nekem is annó annyi. Tudatosan kell figyelni mellette a mozgásra is és az étkezésre is! :-) napi 80 gramm szénhidráttal és heti 3 mozgással már szépen lehet fogyni!
Ovu tesztet napközben kell megcsinálni, dél körül vagy kora délutáni órákban a legajánlatosabb, de 10től este 8ig elvégezhető! Maximálisan megbízható! :-)
Anita012
2018-03-27 16:53:15
Szia fbara90 !
Köszönöm a hasznos tanácsokat! Már jópár hete ráálltam,ahogy csak tudok az egészségesebb táplálkozásra( no cukor,kevesebb szénhidrát ) Igen,már féléve ülő munkát végzek :(
Igen ,én is remélem :) Ovu tesztet próbálok most ki,a görbét április közepétől kezdem el ! :) Ezek a tesztek gondolom reggel használhatóak,és mennyire megbizható? annyira,mint egy terhességi teszt?:)
fbara90
2018-03-27 16:52:09
Az értelmezésben meg segítünk, amíg nem megy :)
fbara90
2018-03-27 16:51:50
Anita012 én is csak szorgalmazni tudom, hogy vezesd a görbét pár cikluson keresztül, hogy kiismerd a tested működését.. :) Nekem sem ott van ovum, mint a tankönyvekben.. :D pedig a naptár appok nekem is nagyon okosan jósolgattak, csak én nem értettem miért nem esek teherbe... hát mert a rossz előrejelzés miatt rossz volt az időzítés is.. :) Jó móka amúgy :D
csomót lehet tanulni.
fbara90
2018-03-27 16:49:14
Anita012 üdvözöllek közöttünk! Itt jó helyre kerültél! :) Ha leadsz pár kg-t, biztos az egészségednek is jót fog tenni! :) Én is rajta vagyok.. nekem is van +10-15 kg-m...az ülőmunka átka nálam is..a gyermekvállalást nem hiszem hogy nagyon befolyásolná. Lényeg, hogy te jól legyél, és érezd jól magad a bőrödben :) A baba is biztos hamar fog jönni egészséges testbe! :)
Natus nem biztos, hogy nátha miatt esett a hőd, sokunknak leesik a 7-8. dpo környékén :) (sokat emlegetett 2. ösztrogéncsúcs)meglátjuk mit mérsz holnap, de én vmi magasabbra tippelek! :) Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked! :)
Margaréta ettől a szép magas hőtől elhiszem, hogy jobb kedvre derültél! :D Jó ránézni! :D
Encsy tiéd is csudiszép :)
én még várok a magas hőre :(
Encsy883
2018-03-27 16:43:41
Anita012: na igen, naptár szerint! :-D és lehet hogy neked tényleg akkor van, nekem is középidőben volt annó, mikor először próbálkoztunk, de most pl nem akkor van! Úgyhogy akkor ha gondolod nyugodtan mérj holnaptól, ha ovu várható, hátha pont elcsíped a görbén is! :-)
Anita012
2018-03-27 16:30:30
Na,én ezt sem tudtam,hogy a ciklus 1.napjától kell mérni.Április 12.én kell megjönnie,a naptáram mindig pontosan jelzi(1-2két nap késés szokott előfordulni) De mostanában mindig pontos.Most vagyok temrékeny időszakban elvileg a naptár szerint:D Csütörtökön lesz ovuláció.
Encsy883
2018-03-27 16:24:51
Anita012: először macerásnak tűnhet ez az egész hőmérőzés, én se mérek még túl régóta, ez a második teljes ciklusom, hogy mérek, előtte csak az utolsó héten sikerült. De hamar meg lehet szokni és napi rutinnál válik! :-) Szóval ne ijedj meg, olvassad el majd amit Lion küldött a hőmérőzésről és ha gondolok elkezdhetsz mérni, de ugye ciklus első napjától, vagyis mensitől érdemes mérni! Neked most mikor várható a következő mensi? Már ha megjön ;-)
Lion86
2018-03-27 16:19:34
Anita012, semiképp ne mérj hónaljban, majd olvasd el a cikket amit erről küldtem.
Encsy883
2018-03-27 16:17:07
Anita012: hőt nyelv alatt, legalább 5 percig, akár digitálissal, akár hagyományos higanyossal, ami otthon van neked! :-)
Ovu tesztet napközben kell megcsinálni, dél körül vagy kora délutáni órákban a legajánlatosabb, de 10től este 8ig elvégezhető! Maximálisan megbízható! :-)