Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita012
2018-03-28 07:46:17

Igen,ma csinálok egy ovu tesztet délután,és bejelölöm majd azt is,kiváncsi leszek,persze,ez még nagyon kevés :D köszi:)
Encsy883
2018-03-28 07:46:10

Sziasztok! Én ma így:
Ma hozzák az Inofolicot is! Azt csak addig lehet amúgy szedni, amíg teherbe nem esek?

Erikasz, Lion, Fbara: hogy álltok ma? :-)

Amandeen: jól felment a hőd! :-)
Amandeen
2018-03-28 07:32:08

Én görbém.
Amandeen
2018-03-28 07:30:50

Anita012, nem kell minden mezőt kitölteni, elég csak hő, meg esetleg a nyák-hüvelyváladék minősége, amit meg tudsz nézni amikor wc-re mész, wc papírral megtörlöd magad vagy tiszta ujjakkal odanyúlsz, és akkor érzed. Esetleg még egy kis tükröt is tudok ajánlani. A méhnyakat én sem nézem, úgyhogy ne aggódj. A halvány zöld mező csak egy becsült adat, mivel kevés adat áll rendelkezésre a rendszer most így jeleníti meg. Minél több napot felviszel majd, annál pontosabbat fog mutstni, esetleg majd az ovut is behúzza, de akkor már erőteljesebbek lesznek a színek. Mivel nem a ciklusod legelejétől mérsz, attól még megadhatod a menstruációd időpontjait, tehát azokra a napokra menzit jelölsz, de mivel hőadat nincs, ott csak válaszd ki, hogy nincs hő. Akmor lyukas kis gömböcskék lesznek a grafikonon. Nyugi, majd belejössz! :-)
Margaréta88
2018-03-28 07:26:35

Anita012: mivel ovu elott vagy, szwrintem ez teljesen jo hő, mivel meg nem tudjuk hogy egyebkent milyen az alaphod stb. Majd ovu utan megugrik, akor mar latvanyosabb. Egy-ket adattal meg igy nez ki. Egyebkent en is szinte csak a hoket adom meg meg az ovu tesztet ha pozi. Jo lesz, meglasd. :)
Anita012
2018-03-28 07:13:23

Aztán lehet túl kevés adatot adtam meg,pl a méhnyakkkal kapcsolatos kérdéseket megiom őszintén gőzőm nincs..:(
Anita012
2018-03-28 07:12:45

Szia Dini ! :) E miatt ne aggódj,én is igy voltam az elején,sőőt..nálam az volt,hogy nem is biztos hogy a mostani páromtól szeretnék gyereket...aztán ahogy teltek a napok,ez elmúlt,mostanra már a felesége vagyok,és minden vágyunk a család :) Biztos hogy nagyon jó anya leszel,mindenkiben merülnek fel ilyen kérdések,de hidd el,el fog múlni,ha már a pocakodban lesz :)
Sok sikert !

Lemértem ma az első hőmet 36.3,ez a grafikonon is látszik,de én nem tudok rajta kiigazodni :( Holnap is mérem aztán remélem erősődni fog ! :)
erikasz
2018-03-28 07:02:56

Margaréta : Ne idegeskedj láttam ilyen terhesgörbét ,hogy igy volt 36.6,36.4 ,36.6, 36.4 végig a lutelárisban , 0,2 tized esés minden nap !

Én ma igy : Nagyon sok a vizes nyákom, méhnyak középen puha és nyitva !
Nekem mindjárt ovu ,a jelek megerősitik !

Kerie
2018-03-28 06:56:17

Sziasztok!
Margaréta, én is így vagyok, és többször volt már, szerintem ez nem jelent semmit, ne bosszankodj miatta ;)
Üdv Dini32! Szivemből szóltál, én is mindig ezekkel a kérdésekkel találom szembe magam, a kétgyerekes hugom szerint lesz ez még így se :D jól megnyugtatott :)
Margaréta88
2018-03-28 06:33:11

Jó reggelt!
Ilyen nincs...nézzétek..... :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!