Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen, Encsy, szép a görbétek, izgalmas napok jönnek :) Nekem Utro nélküli hónapokban is ilyen magasra ment a hőm, már amióta mérem.
Az előbb tapasztaltam pisilés után papíron kicsi barnát, ilyen még nem volt. Viszont inszem utáni 5. napon vagyok, beágyazódási vérzésnek korai szerintem. Kis kerti munka volt ma, gallygyűjtés, de olyan gönye voltam, szinte szégyelltem magam :o
erikasz
2018-03-28 17:28:50
Anitacool : Kérdeznék valamit tőled !
Van egy olyan teszt ,hogy változókori, mikor a petefészek leáll !
Az kimutatja hogy van e még peteérésem !
Vegyek ilyen tesztet ?
Hallottál róla ?
Anita012
2018-03-28 15:51:36
Igen en is így gondolom, de holnap azért megprobalom meg egyszer, attol hogx lekestem nem felek, mert hala istennek sűrűn van idonk egymasra:) igen, holnap megint merek
Encsy883
2018-03-28 15:10:08
Anita012: igen, az lehet hogy az ovu teszt már nem fogja neked most mutatni, ha tényleg holnap van, de a hő igen! :-) majd kiderül!
Anita012
2018-03-28 15:06:59
Sziasztok! :) most csinaltam ovu tesztet és negatív lett :( holnap újra probalom, szerintem későn kezdzem el mert ma van s 14.ciklus napom :) és holnapra írja az ovulaciot!
Encsy883
2018-03-28 14:17:58
Amandeen: köszi! :-) Akkor majd rákérdezek a dokimra, ha úgy alakul. :-)
Amandeen
2018-03-28 14:16:01
Encsy, nem vagyok biztos benne, hogy az Inofolicot lehet-e szedni terhesen is, de úgy gondolom, hogy igen, hiszen ahogy néztem az összetevőit, folsav és myoinozitol van benne, amivel ártani nem lehet.
Amandeen
2018-03-28 14:12:14
Fbara, meglásd, nálad is hamarosan jön az ovu!!!!! Kitartás. Ne feledd, én szedem az Utrót, az is lehet, hogy az emeli meg a hőmet és alapból kevesebb lenne, nem tudom. Olvastam már olyan tapasztalatot is, hogy megemelte, másnál viszont nem. Hát nem vagyunk egyformák. Mellékhatásként azt is írják, meg a betegtájékoztatón is rajta van, hogy szédülést, aluszékonyságot, álmosságot okoz, de én ebből semmit sem érzek. Eleinte féltem, hogy mi lesz a reggeli adaggal, ha a munkahelyen kell bevennem és ott szédelgek majd mint egy liba, de semmi. Nem érzem magam fáradtabbnak, mint egyébként.
Az előbb tapasztaltam pisilés után papíron kicsi barnát, ilyen még nem volt. Viszont inszem utáni 5. napon vagyok, beágyazódási vérzésnek korai szerintem. Kis kerti munka volt ma, gallygyűjtés, de olyan gönye voltam, szinte szégyelltem magam :o