Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi erikasz! Hát eddig ez a legmagasabb mérésem! :-) meglátjuk hogy alakul tovább! Ez a teszt dolog szerintem nagyon jó ötlet! Szerezz be és csináld meg!
fbara90
2018-03-28 20:14:08
~10 perc
erikasz
2018-03-28 20:12:36
Fbara :Mikor tesztelsz ?
Megvárom !!!
erikasz
2018-03-28 20:11:16
Amandeen :Nagyon szép magas a hőd ,nagyon szép a görbéd !!!:D
Encsy :Szépen emelkedik a hőd Jó magasra felhúztál !:D
Lion : Szép kiegyensujozottan kezded ,nem olyan magas a hőd elején nagyon jó !:)
fbara90
2018-03-28 20:09:13
Most már jo lenne ha tényleg ovu jönne :-S nemsokára tesztelek.
Még mindig elég sz*rul vagyok
Ha ez nem az lesz,akkor nem tudom mi ez....
erikasz
2018-03-28 20:04:26
Fbara :Az LH teszted pozítiv lesz meglátod tipikus ovus fájdalmad van mint nekem !:)
erikasz
2018-03-28 19:50:31
Vizeletből is kimutatható!
Klimax (menopauza) kimutató teszt
Otthon elvégezhető teszt, mellyel az FSH szintből következtetni lehet arra, hogy a menopauza állapota elkezdődött-e már, és a fennálló panaszok ráfoghatóak-e a hormonszint megváltozására. A tesztek elvégzéséhez elegendő az ujjbegyet megszúrni. A csomag tartalmazza a szükséges eszközöket.
FSH menopauza teszt 2x INNOVACON Menopauza teszt
A nők szervezetében emelkedik az FSH szint (csak néhány gyakori példa)
Az alacsony FSH szint nőkben összefügghet fogamzásgátló tabletta szedésével.
Az agyalapi mirigy vagy hipotalamusz működési zavarának következménye is lehet .
Az FSH (folliculus stimuláló hormon) fő feladata, hogy elősegítse a peteérést, serkentse a tüszőérést. Hat a petefészekre, és szabályozza az ott termelődő hormonok - elsősorban az ösztradiol és progeszteron – elválasztását. Ovulációt követően a hormon koncentrációja visszaesik. Ha nem történik meg az ovuláció az FSH szint magas marad.
Nőkben az FSH szintje ciklusfüggő:
korai follikuláris fázisban: 2.5 – 12 IU/L
follikuláris fázisban: 3.5 – 14 IU/L
ovuláció szakaszában: 4.5 – 25 IU/L
luteális fázisban: 1.7 – 8 IU/L
(A változó kort követően, amikor a petefészkek működése megszűnik, szintje megnő: 26 – 135 IU/L)
Klimax tüneteit enyhítő termékek
Hüvely szárazság kezelése
Klimax kimutató teszt
Nemi vágy fokozása
Fogyókúra támogatásax klimax idején
Prolaktin szerepe
Progeszteron szerepe
erikasz
2018-03-28 19:41:32
Anitacool : Április 20 az időpontom a nődokihoz !
Csináltam LH tesztet 30 ml egyforma a csík rajta! :)
Csak van LH csucs akkor van peteérés is nem ?
Majd leszakad a derekam és a mellem bedurrant ,egész nap szurkál a petefészkem !
Gyogyszertárban akartam venni ilyen változókori tesztet, vérből álapitható meg!
Itt olvastam a neten ,de nem kaptam sehol ,de megrendelem !
Anitacool
2018-03-28 18:03:53
Erikasz nem hallottam még róla, de próbáld ki! Gyorsabb eredményt mutathat, mint mire a hormonsorod elkészül ;-) De az lesz a tuti orvosi konzultációval ;-)
fbara90
2018-03-28 18:01:28
Sziasztok! :)
Még nem teszteltem, mert sok teát ittam délután, majd olyan este 8 fele tervezem :)
Amúgy most nagyon fura, totál úgy érzem, mintha menstruálnék.. mikor deréktól lefelé le akar szakadni mindened.. :D fáj a derekam, feszít a méhem, gyengék a lábaim, totál mint a menstruáció 1. napján,épp h csak vérzés nincs :D ilyen még sosem volt. :-O kíváncsi leszek az LH-tesztre este, de nem hiszem h pozitív lesz. Majdnem h szédülök és rosszul vok a gyengeségtől.. :D kész vok :D