Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-03-29 07:34:42

Köszönöm erikasz, Amandeen! :-) nem tudom jelent-e bármit is ez a magas hő, nekem ugye eddig nem volt ilyen magas, nemsokára kiderül! :-)

Amandeen: tényleg nagyon érdekes ez a domináns tüsző dolog, de az biztos, hogy megrepedt a jobb oldali, csak tényleg ez a kérdés, hogy pontosan mikor! Engem amúgy amikor voltam ultrahangon csak hasival nézett meg a szonográfus, nem nagyon erőltette meg magát, na de ugye sima kórházi ultrahangozóban voltam, szóval nem csodálkoztam rajta! :-D
Amandeen
2018-03-29 07:30:10

Encsy nagyon szép a görbéd, szépen felment a hőd!

Kerie, neked is szépen fent van a hőd! Ez a 19. napi vizsgálat elég felületes volt, és hasi UH-val nézett meg gyorssn a doki, mert igazából nem UH miatt mentem, hanem csak beutalóért. A tüszőt egyébként egy másik nőgyógyász látta egy héttel korábban, a 12. ciklusnapon, rendesen hüvelyi UH-val. Egy héttel később meg én kértem a választott dokimat, hogy nézze már meg, mi a helyzet, mert nem igazán emelkedett meg a hőm, de egy héttel azelőtt meg már 20mm felett volt a tüsző, mi lehet vele. Erre közölte, hogy ő ott semmit nem lát azon az oldalon, viszontva másikon is lett egy 21 mm-es, ami meg egy héttel korábban nem volt még sehol, sőt azt mondták, hogy az az oldal nem mutat érésben lévő tüszőket! Na, akkor most ezen igszodjon ki az ember!

A görbém.
erikasz
2018-03-29 07:27:27

Amandeen :Szép magas a hőd de jó ! :D

Kerie : Az mindegy ,hogy húz felfelé de felfelé megy jó lesz az ,majd stagnál az ! :)

Margaréta : Szép a görbéd ,nálad is megfog az ugrálás szűnni csak a hő ilyen magas maradjon 9 hónapig ! :D

Encsy :A te görbéd is szép jól felhúztál !:D
Margaréta88
2018-03-29 07:20:12

Én így állok:
Kerie
2018-03-29 07:18:05

Ja, és a görbém :)
Kerie
2018-03-29 07:17:31

Sziasztok, én úgy látszik ingázok a napokban :)
Amandeen, eddigi ultrahangok alapján gyűjtött infóim alapján: ha a 19.napon már nem látták a tüszőt, akkor megrepedt. Ha folyadékot láttak (nézték egyáltalán) akkor aznap, ha nem volt, akkor előző nap.
Encsy883
2018-03-29 07:17:18

Sziasztok lányok! Én ma így! :-)

Amandeen: én is úgy gondolom, hogy ha a kenetvétel miatt lett volna, akkor az hamarabb, még aznap jelentkezett volna, vagy hamarosan utána, másnap szerintem nem valószínű, hogy attól volt! :-)

erikasz: nagyon érdekes, kíváncsi leszek holnap mit mérsz! :-)

Fbara: mit mértél?? :-)

Lion, Anita012: hogy álltok ma?
erikasz
2018-03-29 07:07:13

Amandeen :Kenet vizsgálat után rögtön kelet volna lennie mint nekem nem utána, lehet a beágyazódási barnázás ,sőt biztos !:)

Anitacool :Köszönöm hogy írtad ,még a tojcsi nem volt csak vizes folyás a hőm fokozatosan emelkedik ,ilyen régen volt hogy mindig 0,1 tized emelkedés , majd holnap kiderül a hőből !:)
Itt a görbém :)

Fbara : Hogy állsz ?
Amandeen
2018-03-29 00:22:31

Csajok, azon agyalok, hogy mi van, ha mégsem akkor volt az ovum, amikor a rendszer behúzta, hanem előbb. Mivel a 19. ciklusnapomon voltam UH-n, és már nem látszódott a jobboldali domináns tüszőm, valószínűsíthető-e, hogy akkor aznap vagy előtte való nap volt az ovum? Végülis, ha megnézem, onnantól fokozatosan emelkedett a hőm, igaz volt leesés is, de talán belefér, hiszen mindenféle görbét láttam már. Ez megmagyarázná a tegnapi "egyszeri barna trutyit és enyhe rózsaszínes folyást", ha azt úgy venném, mint 7. napi beágyazódásos barnázás. Tudom, hülye vagyok, hogy ennyit agyalok ezen, de egyszerűen nem értsm, hogy mitől volt az tegnap. Azonban bezavar az elméletbe a tény, hogy tegnapelőtt kora reggel viszont hüvelyi kenetvételen voltam, és hát tudom, nem kéne legyen mellékhatása, főleg nem másnap délután, de mi van, ha megsérült a hámréteg és attól van.... hmmm. Szerintetek lehetséges, hogy ma már a 8. dpo-n vagyok?????
Amandeen
2018-03-29 00:22:30

Csajok, azon agyalok, hogy mi van, ha mégsem akkor volt az ovum, amikor a rendszer behúzta, hanem előbb. Mivel a 19. ciklusnapomon voltam UH-n, és már nem látszódott a jobboldali domináns tüszőm, valószínűsíthető-e, hogy akkor aznap vagy előtte való nap volt az ovum? Végülis, ha megnézem, onnantól fokozatosan emelkedett a hőm, igaz volt leesés is, de talán belefér, hiszen mindenféle görbét láttam már. Ez megmagyarázná a tegnapi "egyszeri barna trutyit és enyhe rózsaszínes folyást", ha azt úgy venném, mint 7. napi beágyazódásos barnázás. Tudom, hülye vagyok, hogy ennyit agyalok ezen, de egyszerűen nem értsm, hogy mitől volt az tegnap. Azonban bezavar az elméletbe a tény, hogy tegnapelőtt kora reggel viszont hüvelyi kenetvételen voltam, és hát tudom, nem kéne legyen mellékhatása, főleg nem másnap délután, de mi van, ha megsérült a hámréteg és attól van.... hmmm. Szerintetek lehetséges, hogy ma már a 8. dpo-n vagyok?????

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!