Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-03-29 12:23:54

Anita012: nem feltétlenül a leesés napján történik meg az ovu, ezt is a következő napokon mért hők alapján fogja a rendszer behúzni neked! nekem előző ciklusban is és most is, leesés után napra, amikor elkezdett emelkedni a hő, akkorra húzta be, és én is akkorra gondolom, mert az ovu teszt és úgy jelezte, meg ugye azért ha pl van ovus fájás, akkor szinte pontosan be lehet lőni! :-)

Hát, ez is változó, hogy kinek milyen korán vannak terhes tünetei, de általában igen az első jel az lehet, hogy nem jön meg a mensid! :-) Aztán ugye a pozitív terhességi teszt! De nem tudom többiek hogy vagytok vele, de én éreztem annó mensi előtt 1 héttel kb, hogy nem fog megjönni és hogy valami történik bennem! Ez egy ilyen női megérzés lehetett talán, mert tünetem akkor még nem volt semmi! :-) Aztán ugye ami jelentkezhet viszonylag hamar de inkább már mensi kimaradása utáni hetekben, a reggeli émelygés, hányás, ilyenfajta rosszullétek!
Anita012
2018-03-29 12:19:48

Dejo koszi :) en azt olvastam valahol, hogy az ovulacio mindig azon a nap hajnalan van :) azaz ma Hajnalba kelett volna meglennie..
Egyébként igy a terhességnek nincs tunete? Csak ennyi hogy nem jön meg? :)
Encsy883
2018-03-29 12:10:05

Anita012: ne izgulj, eddig jónak tűnik! :-) Ugye az a lényeg, hogy ovu előtt leesik a hő, aztán pedig következő napokban vagy rögtön magasra ugrik, vagy pedig fokozatosan, én is itt a lányoktól tanulok folyamatosan, hiszen én is még csak nemrég kezdtem el ezt a hőmérőzést! :-) Sok dolgot még én se tudok, de itt a tapasztaltak nagyon sokat segítenek az újaknak! :-) Én is csak azt mondom, amit tőlük tanultam! :-) Ennyit már tudok, hogy egy görbén hogy kell kinézni ha van ovu. :-) Nézegessed meg esetleg itt a görbéket, amiket rakunk ki, és aki már ovu utáni időben van, ott láthatod, hogy van egy leesés, ami lehet csak 1,2 tized fok, szóval nem kell hogy nagyon sok legyen, majd pedig következő napokban emelkednie kell a hőnek! Szóval simán lehet, hogy tényleg ma éjjel, vagy holnap hajnalban lesz ovud, lehet ez a leesés már azt mutatja, de ezt csak akkor tudjuk meg, ha holnap reggel mérsz majd! ;-) izgalmas mindenesetre!
Anita012
2018-03-29 12:07:30

Igen, valóban butasag ma tesztelni, igy mar csak hőt merek majd:) koszonom a tanacsot :)) nem gondoltam végig, meg meg csak most jottek fel ezek a temak nalam, hogy babat szeretnék, eddig gozom nem volt ezekrol :D
Anita012
2018-03-29 12:03:43

Enycsy :)) de ez jónak tunik.? Tegnap 36.3 ma 36.1,annyira fura ez meg nekem :)
Encsy883
2018-03-29 11:59:52

Anita012: ha ma van ovud, akkor azt már nem fogja kimutatni az ovu teszt, mert az ugye azt jelzi, ha pozitív, hogy 12-36 órán belül várható! :-) szóval az előre mutatja, a hő pedig ugye utána igazolja, hogy ténylegesen meg
történt-e! Ovu tesztet ugye mindig azelőtt kell elkezdeni pár nappal használni, mikor várod az ovut! :-) Kövi ciklusodban, már ha megjön majd, akkor ha tudod előre hányadik napon várod az ovut, akkor előtte 2-3 nappal érdemes tesztelni! :-)
Anita012
2018-03-29 11:56:03

Mara ír ovulaciot, kivancsi leszek a delutani lh tesztre :)
Encsy883
2018-03-29 11:55:45

Anita012: na egész jól néz így már ki! :-D kíváncsian várom mit mérsz holnap reggel! :-)
Anita012
2018-03-29 11:54:49

Lion!! Megortent, koszonom a segítséget!! :) itt a grafikon kiegészítve :)
Encsy883
2018-03-29 11:45:53

Lion: igen, biztos ami biztos inkább légy résen! ;-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!