Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-03-31 12:58:30

Fbara: nagyon szép pozitív a teszted, lehet most hajnalban lesz esetleg?! :-) érdekes tényleg, hogy a rendszer már be is húzta, miközben még meg sem volt!

Lion: biztosan készülődik akkor nálad is valamit! :-)
Lion86
2018-03-31 12:55:24

Amúgy a 6. naptól teszteltem, szóval még nem lehetett.
Lion86
2018-03-31 12:53:57

4 napja már kettőt csinálok és mind ugyanolyan, a nyák és a méhnyak sem utált rá, és az alvással sem volt gond, majd meglátjuk az esti tesztet, csak furcsállom, hogy eddig egyik ciklusban sem volt leesés. Lehet, hogy mostanra normalizálódott az ösztrogén szintem és ezért van most látványos leesés. Kicsit feszül a jobb oldalam, lehet, hogy készül valami :)
erikasz
2018-03-31 12:49:42

Lion : Vagy a méréssel van gond aludtál eleget ?
erikasz
2018-03-31 12:47:16

Lion : A teszt délután már erős lehet,vagy nem megvolt 3 nappal előtte azért halvány?
A stagnált hő arra utal !
Lion86
2018-03-31 12:12:41

Hát nem tudom mi lesz ebből, az ovuteszt 3 napja egyforma, a main is fele olyan erős a csík, mint a másik.
erikasz
2018-03-31 12:05:17

Fbara :Végre megtörtént az ovud !:D

Amandeen : Ne idegeskedj holnap magasabb lesz !

Lion :Szerintem ovu szele !:)

Anita012 :Ha ovu előtt kétszer leesik nagyobb a teherbeesés lehetősége ! :)

Natus :Nagyon szép a görbéd !:D

Margaréta88 :Látod megindult az felfelé ,nagyon szép a görbéd !:D

Encsy :Na ugye beindultál felfelé ,vedd ki azt az egy értéket ami alacsony szerintem nem jó ! Olyan mint az enyém volt a multkor !

Anitacool :Nagyon szép a görbéd ,gyönyörű magas a hőd ,nem győzöm csodálni !!!:D

Kerie : Ne ird be az értéket mert nem lesz jó ! :)

Én ma igy :D
Csúcs ez a 0,1 tizedes emelkedés ! :D
Ilyen még nem volt, de ez a progival van összefüggésben ,majd pár nap és kiderül, milyen hőim lesznek !:)

fbara90
2018-03-31 11:32:23

Lemaradt a görbe :D :D
fbara90
2018-03-31 11:32:00

Sziasztok! :)

Ugyan behúzta az ovut a rendszer, de nem ott volt, mert képzeljétek, a ma délelőtti ovu tesztem lett gyönyörő erős pozitív :D vééégre
Nézzétek:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=51629750675_1861598543865.jpg
Viszont akkor kérdés, hogy ma hajnalban volt-e esetleg vagy csak ezután lesz. :)

Encsy simán lehet hogy a rosszul alvás miatt mértél ezelőtt ilyen alacsonyat, mert egybefüggő 6 óra kell a méréshez. :) Látod mára már vissza is ment magasabbra :)
Amúgy én is szoktam néha délutáni hőt nézni, nem azért mert bármit viszonyítok hozzá, hanem mert ha 37 fok felett van, tudom fixen hogy a luteálisban vagyok. Szerintem nem akkora hülyeség, mint egy-ketten írjátok. :) Neked eddig még bejött, ha bizonytalan voltam. De arra figyelni szoktam, hogy előtte legalább egy órát csak ülök az ágyban, a tv előtt, hogy semmi ne befolyásolja a mérést.

Kira úgy látszik ebben a ciklusban lehet nem lesz ovu. :( De azért még szorítok érte, hátha csak késik!!

Kerie remélem baba lesz! :D viszont a mai mérést én nem írnám be. :)

Margaréta gyönyörű magasra kúszott a görbéd! :)

Anita012 ez mér ovu lesz az biztos!! :D nekem is olyan hőmérőm van, ami 1 perc után csippan, de 10 percig még nem kapcsol ki,én mérek tovább a csippanás után is, mert úgy ad pontos eredményt!! :) a kilók miatt kár addógnod, első lépésben hormonsort nézetnék, és ha ott minden rendben, az téged is megnyugtat talán :) ultrahangos monitorozással, meg a hőméréssel +LH-teszteléssel meg amúgy is kiderül egyértelműen van-e peteérésed :) Ne izgulj annyit, mert a stressz csak kitolja a peteérést.. Én is túl rápörögtem, emiatt nem is sikerült azóta sem... mi már 7 hónapja próbálkozunk, de abból 2 ciklusom olyan hosszú volt, hogy kitett volna 2-t... Fontos, hogy valahogy lenyugtasd magad, jótékony tud lenni! :D Mikor kicsit lazábbra engedtem én is a gyeplőt, rögtön gyönyörű göbét produkáltam :D

Natus bejelöltelek téged is! :) Fél óra különbség a mérésben nem jelent semmit. Egy óra különbség már okozhat 1 tized eltérést. :)

Amandeen még messze a luteális vége, mehet még innen felfelé, ne add fel!

Anitacool nagyon szép kiegyensúlyozott a görbéd! :) Remélem májusban mikor élesben próbálkoztok majd, egyszerre sikerrel is jártok! :)

Vikóc89 nagyon örülök a hírnek! :) Gratulálok nektek!! Jó egészséget kívánok és sok boldogságot, boldog percet! :) :)

Lion nekem sincs két egyforma ciklusom, simán lehet, hogy az ovulációd közeledik. :) Azért ez a nagy leesés.. :)

Amandeen
2018-03-31 11:30:12

A görbém. Szerintem reménytelen. Szedem a progit, mégis megindult lefelé.... :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!