Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kerie
2018-04-01 14:06:21

Amandeen, így hogy visszanézem nekem is az Utros hónapokban jellemző a magasabb hő a luteálisban, a többiben ritkábban fordul elő.
De tudod, nem a magassága a mérvadó, hanem hogy coverline felett, a follikulárishoz képest magasabban legyen ;)
Encsy883
2018-04-01 13:54:23

Vagyok ám én is csajok, csak főzök, sütök, tojást festek, takarítok, készülődök. :-D

Anita012: igen, ez jó hogy már emelkedett, ha 1-2 napig még magasat mérsz, akkor megvolt az ovud! :-) igen, igazából a peteérés körüli 3-4 nap a legtermékenyebb, előtte 2 nappal és aznap ha sikerül össtebújni, akkor az szuper! :-)

Lion: megértelek mert nálunk is apa 4 előtt kel és általában 6 után ér haza! Ritkább esetben van hogy 5 körül de olyan is előfordul sajnos, hogy 8 körül esik haza! :-S így a hétköznap elég necces nálunk is.
Natus
2018-04-01 13:23:44

erikasz:
mivel ez lesz az első teljes hőgörbém, nem igazán tudom neked ezt megmondani. De a ciklusaim pontosak, általában 28 naposak.
Bàr én az ovumat egy nappal későbbre tenném, mint ahogy itt behúzta a rendszer.
Anita012
2018-04-01 13:08:45

Értem,köszönöm (: kiváncsi leszek,mennyi lesz,ha ma már 36,4 (: Ha a 17.ik napon volt,akkor nekünk sikerült elcsipni,egyébként én úgy tudom,hogy a "katonák" 3-4napig is elélnek :)
erikasz
2018-04-01 12:43:59

Kira :Biztos hogy nem ovu ?
Nem ugy érzed?
Mert szépen egyenletesen megy felfelé !:)
Amandeen
2018-04-01 12:10:18

Anita012, bizony így van, lehet cikk-cakkos, hullámzó a görbe, egyszer fent, egyszer lent, de ha megnézed a mi görbéinket, láthatod magad is. A lényeg, hogy akkor bizonyos az ovu, ha a görbéden jól láthatóan elkülöníthető két szakasz. Az ovu előtti fázis, mondjuk 36,1 és 36,4 között ingadozik, és miután megtörténik az ovu a hő egy felsőbb tartományban kezd el mozogni, pl. felmegy 36,6-ra, utána 36,7-36,8, valakinél még a 37-t is átlépi és így marad menziig. Valakinél már jelzi előre a hő, hogy meg fog jönni, hiszen 2-3 nappal a nem várt menstruáció előtt kezd megint lefelé menni a hő, de vannak olyan nők is, akiknél csak menstruáció alatt kezd el újra csökkenni a hő. Ha méred a hődet továbbra is, látni fogod, hogy ez nálad hogy működik. Ezt a második, ovu utáni szakaszt egyébként luteális fázisnak hívják, és általában 14 napig tart ( van akinek csak 12, de van akinek 16 napig is, tehát 12-16 nap minden nőnél). Ez alapján, ha tudod, hogy mikor volt ovud, kiszámolhatod, kb. mikor jön meg, ha megjön.
Amandeen
2018-04-01 11:57:11

Lion, szerintem este is tökéletes az együttlét. Ha ovu előtt történik, akkor meg pláne, hiszen a kiskatonák elvileg 24-48 órát is kibírnak odabenn, valakinél még többet is.
Anita012
2018-04-01 11:55:03

Értem,köszönöm :) ez tök izgi,hogy egyszer fent,egyszer lent van :)
Lion86
2018-04-01 11:50:20

Már megint tök ugyanolyan lett a teszt :(
Így már biztos, hogy hétköznap lesz. Nem tudom mit csináljak, mert hétköznap 4-kor kel a férjem és 6 körül ér haza, így nem sok esély van együtt lenni. Múltkor megmondtam neki, hogy miért "kellene",erre azt mondta, hogy így rágörcsöl és nem megy neki. Hát már én is lassan rágörcsölök teljesen.
Kira84
2018-04-01 11:35:25

Sziasztok lányok.
Egyenlőre nem jött még meg szerintem csak megint ki tolódik,vagy ki is marad..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!