Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita012
2018-03-31 17:50:18

Koszonom :) tegnap sajnos nem tudtunk együtt lenni, csutortokon volt pozitív a teszt! Ha ma lesz ra alkalmunk, remelem elcsipjuk :)
Natus
2018-03-31 16:00:44

Fbara:
köszi a jelölést ☺ aranyosak vagytok. Figyeljetek oda paroddal egymasra a napokban ;)

Anita34:
remélem, hogy így is marad a hőm :) Nektek is Kellemes Ünnepeket!
Anita34
2018-03-31 15:45:13

Sziasztok!

Fbara, micsoda szép pozi ovu teszt!!! Legutóbb nekem is ugyanígy volt, erős pozi, együtt is voltunk. Azt hittem másnapra már halványulni fog. Aztán másnap még erősebb lett, akkor is akció és csak azután halványodott. A hőm az erős poziknál egy helyben állt 36.5-ön aztán a halvány tesztnél ugrott 36.8-ra. Azt akarom mindebből kihozni, hogy hajrá-hajrá! Apát ne nagyon hagyd most pihenni! Drukkolok nagyoooon!

Erikasz, hú de szépen fokozatosan ment fel a hőd. Kíváncsi vagyok mit fogsz majd mérni a következő napokban. Hogy érzed magad, jól vagy?

Amandeen, ne add fel! 36.7-et mértél, és tudod, hogy Nikinek ez volt a szerencsés hő, úgyhogy.....én nagyon bizakodó vagyok mert nagyon szépek a hőid végig.

Anita012, ilyen súllyal is simán teherbe lehet esni. Drukkolok, hogy sikerüljön! Ha nagyon zavar, akkor az életmódváltást próbáld meg esetleg. Sok mozgás, aviva torna (jókat hallok róla, segíti a teherbeesést), helyes táplálkozás....
A hormonvizsgálatból amúgy sok minden kiderül, jól teszed, hogy elmész rá.
A hőd alapján simán lehet még ovud, ne keseredj el!

Lion, ez ovus csökkenés lenne? Hogy vagy?

Natus, jó magasan szárnyalsz, csak így tovább!!!

Margaréta, Encsy, Ti is ugyanúgy, mint Natus.....drukkolok Mindnyájatoknak!

Anitacool, a Te görbéd is nagyon ígéretes.....mennyi mennyi szép görbét látok Csajok! Megy a drukk oda is Anita!!!

Kerie, csak pozitívan! Nekem is hullámvasút görbém volt anno. Szorítok Érted is!

Kira, nem lehet, hogy még most lesz csak ovud? Lehet most ez egy hosszabb ciklus lesz.

Niki, hogy vagytok? Mikor mentek legközelebb vizsgálatra?

Láttam, hogy facebookoztok...én is itt leszek a fórumon, mert nem vagyok facebookon. Egyszerűen nem szeretem és úgy gondolom, hogy elvenné az időmet is. Ettől függetlenül nagyon szeretlek Benneteket, így látatlanul is!

Nem tudom mikor tudok jönni ismét de Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
fbara90
2018-03-31 15:31:24

Bár az egész mostani görbém furcsa az eddigiekhez képest.
fbara90
2018-03-31 15:30:11

Amandeen nagyon furcsállom én is a magas hőt, mert eddig mindig 36.3 vagy 36.4-es hőnél volt ovum. Visszanéztem az előző görbéim. Ma meg 36.6 :-O
:)
Amandeen
2018-03-31 13:39:55

Fbara, de fura, hogy már behúzta az ovud. Ha ma pozitív a teszted, akkor vagy ma vagy holnap ovulálsz, ezekbszerint magas hőnél. Érdekes. Volt már ovud magasabb hőnél?
Amandeen
2018-03-31 13:37:27

* nem volt már ott
Amandeen
2018-03-31 13:36:42

Fbara, hát igen, csak az a baj, hogy nem egyértelmű, mikor volt az ovum, így nem tudom pontosan, hogy a luteális melyik napján járok. Bekavart ugye az, hogy a 19. ciklusnapomon nem már ott a jobboldali tüsző, így lehetett az ovu akár aznap is, ki tudja....
erikasz
2018-03-31 13:29:22

Lion :Lehet most normalizálodott az ösztrogén szinted szerintem is a leesés arra utal !

Encsy : Éreztem teszt is 28- án volt pozitiv ,utána napokban teljesen negativ ,de a nyákom még mindig tojcsis méhnyak középen és közepesen puha és nyitva van .
Ilyenkor már krémes folyásom szokott leni, de holnap vagy estére kiderül és a reggeli hőből !
Megyünk anyukáméknál este jelentkezem majd !
Encsy883
2018-03-31 12:59:19

erikasz: tényleg nagyon érdekes a görbéd! :-) Az ovud akkor meg volt már, te is így gondolod? Érezted?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!