Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-04-01 11:09:21

Anita012, a rendszer úgy van beállítva, hogy legalább 3 nap emelkedett hőt megvár és akkor húzza be, mivel előfordulhatnak egyszeri kiugrások is, és az akkor azt jelenti, hogy nem volt meg az ovu. Szóval 3 napot kell mérjél még, és akkor kiderül. Ha fent marad, vagy még feljebb meg, esélyes, hogy a tegnapi napra behúzza majd az ovudat, de ha leesik a hőd, akkor nem volt ovu. Ezért mondtuk azt, hogy a görbén sajnos mindig pár nappal később igazolódik az ovu, tehát mindig csak utólag. Előrejelezni sajnos nem lehet belőle az ovut, meg látni sem lehrt azonnal! Ez türelemjáték. De szerintem megvolt az ovud, mert 3 tizedet is ugrott tegnaphoz képest, csak maradjon is így! :-)
Amandeen
2018-04-01 10:50:56

Boldog Nyuszit Mindenkinek!!!!!!!! :-)

Kerie, szép magasan van a hőd!!!! Én csak álmodoztam mindig, hogy egyszer 37-t mérjek, nálad meg többször is megjelenik, ez szuprr magas hő. Ebben ciklusban egyszer én is mértem 37-t, de szerintem az Utrogestan miatt, mert megemelte a hőm. Eddigi ciklusaimban a max. 36,8 volt, egyedül a múlt ciklusban sikerült 1x-2x 36,9-t is mérnem. Ez rekord volt. Szurkolok neked nagyon! :-)
A fertility nálam is azt csinálta, hogy arra a napra húzta be az ovumat, amikor volt egy kis leesés és utána emelkedés, de nem hinném én sem, hogy akkor lett volna ovum. Ez az oldal a 20. ciklusnapra húzta az ovut, a fertility meg a 22.-re, igaz szaggatottan, de igazából lehetett a 20. ciklusnap előtt is, ezért nem tudom, most hol tartok a luteálisban.

Margaréta, nagyon szép magas hőnél vagy még mindig, ez jó!!!!!!

Fbara, és mi van, ha azért csökkent ma a hőd, mert ma ovulálsz? Ha tegnap volt pozitív a teszt, simán lehet a mai napon, ezt alátámasztja az is, hogy nem felfele ment a hőd!
Anita012
2018-04-01 10:47:05

De miért kell ennyi napnak letelnie hogy kimutassa a napot?
erikasz
2018-04-01 10:31:39

Anitacool hogy állsz ma ?
erikasz
2018-04-01 10:30:20

Anita012:Igy igaz !:D

Natus :Hány naposak a lutelárisaid ?
Már a 11 DPON jársz !:D
Anita012
2018-04-01 10:19:25

Igen, emelkedett :) tegnap kevesebb volt :) jaa ertem, hogy nem rögtön jelöli ki az ovulacio napjat, hanem par nap letelte utan :D igen latom erikasz a tiedet,remelem holnap kiderul :) most sikerült egyutt lenni ket naponta, csutortokon volt pozitív, ma Hajnalba jart le a 36ora;)
erikasz
2018-04-01 10:07:26

Nálam nem is 0,4 tized fok hanem 0,5 tized fog !:)
erikasz
2018-04-01 10:05:39

Anita012: Ha holnap is ilyen magas, vagy magasabb vagy kevesebb akkor is a gép ciklus 17 napjára fogja tenni ,mert 0,4 fok az emelkedés hirtelen megtörtént !:D
Nálam az a probléma fokozatosan emelkedett ,de nálam is megvolt a 0,4 fok emelkedett de szerintem nem repedt meg !
Majd holnap kiderül a nyákból és a méhszájból !:)
Anita012
2018-04-01 09:44:26

Hát nagyon remélem,hogy összejött :D Azthittem már most lehet majd látni :(
erikasz
2018-04-01 09:26:05

Natus :Ne idegeskedj ,a magas hő nem minden ,az 36.5 volt, mert akkor szoktál mérni ,ha már felkelsz az nem értékelhető !!

Anita012:Szépen megugrott szerintem a napokban kiderül ! :D

Encsy : Na ugye hogy megfordult a hőd ,végre !!:D

Kerie :Szép magas a hőd ! :D

Fbara : Neked is furán alakul a görbéd ,de jó lesz az !

Margaréta88 : Szép magas az a hőd ,ebből is lehet baba csak igy maradjon 9 hónapig Adja az ÚR ! :D

Lion : Leesett a hőd szépen és megindult felfelé ,bár mi megtörténhet !

Kira :Hogy állsz most nem látom a görbéd ?

Anita34: Nagyon örülök hogy jelentkeztél és hogy minden rendben ugy gondolom, mert semmit nem írtál magadról !
Én nagyon jól érzem magam ,hála a magasságosnak !
Nem tudom mi történik bent ,de furcsa megint ovus fájdalmam van én a tesztre nem hagyatkozhatom nem is veszek többet !:)
Neked is és családodnak is Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Anita !
Nekem sem volt facebook csak a kislányom csinált egyet mer a hugom Svédországban él ,a páromnak a gyerekei meg Skociában és szoktunk beszélgetni velük és látjuk őket ez nagyon fontos volt számunkra !:D
Én is kicsit buta vagyok hozzá !:D
Vigyázzon rád a Jó Isten ! Millió puszi

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!