Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen, de a hom ahogy latom jol ingadozik :) remelem ma mar meg lesz :)
Hat igazabol vélem az a baj hogy nagyon tul aggódok mindent :( felel hogy nem lesz peteérés, a baba se jön ossze, valahogy en mindig is aggódó típus voltam, aztan lehet csak azért mert tulsagosan akarom, de ez igy nem jo és probalok nem agyalni rajta mindig, most is a ho 36.1 tegnap 36,2 volt 36.3is, remelem ezek mar pontos adagot fognak adni, azon is el gondolkodtam mar, hogy lehet plusz kilok miatt nincs is peteérés o. O ameffig nem akartunk babat egyaltalan nem érdekelt ez az egész, de igy tavaly karacsonykor eldontottuk hogy johet a csalad nagyon tul aggódok mindent, aztan most ha ezen valahogy nem tudok valtoztatni elmegyek egy szak emberhez, mert ez az egész dolog nem normalis egy nő életeben! :(
Encsy883
2018-03-31 08:06:08
Anita012: ezek szerint nem volt még meg az ovud!
Szóval kiöntöd a szívedet azzal kapcsolatosan, amit tegnap írtál? :-)
Anita012
2018-03-31 07:58:29
Jo reggelt!! :) itt a mai gorbem :) sajnos nem nagyon latom meg át :(
Encsy883
2018-03-31 07:54:13
Margaréta, Natus: nagyon szép a görbétek, jó magasan vagytok! :-)
Natus
2018-03-31 07:50:22
Jó reggelt!
Én itt tartok.
Kerie
2018-03-31 07:30:37
Encsy, Neked szépen kúszik vissza :)
Margaréta, köszönöm, én is úgy vélem, nem írom be. Remélem holnap már nem tréfál meg a szervezetem :)
Margaréta88
2018-03-31 07:09:46
Sziasztok!
Kerie: én nem írnám be a mai mérésed.
Az enyém:
Encsy883
2018-03-31 06:54:40
Sziasztok! Én ma így :-)
Ki hogy áll ma?
Kerie: én hasonlóan voltam tegnap, mint te most!
Kerie
2018-03-31 05:56:23
Jó reggelt mindenkinek!
Az van, hogy tegnap elég megerőltető napom volt, így nagy9n korán ágyba dőltem. Ez pedig azzal járt, hogy 2 órával korábban ébredtem. Pisilés után gondoltam alszom még bőven, de kidobott az ágy. Jó, akkor hőmérő, de 36.5-nél nem küzdötte feljebb magát, valószínűleg kár is volt így mérni. Szerintem ezt be se írom :/ mit gondoltok?
Amandeen
2018-03-30 21:17:19
Anitacool, milyen szépen vágtat felfelé a hőd!
Encsy, szerintem sem releváns a napközbeni méregetés! Hagyatkozz csak a reggeli hőre!
Volt, hogy mértem márvén is délután, meg párszor este is, de mindenféle eredmény volt már. Amit észrevettem, az csak annyi, hogy amikor luteális fázisban vagyok, akkor ilyenkor délután-este kicsit magasabb a hőm, 37 felett van, de nem állandóan. Ugyanakkor olyan is volt már, hogy este 37-t mértem, holott még ovu előtt voltam, másnap reggel meg 36,3 volt.
Hat igazabol vélem az a baj hogy nagyon tul aggódok mindent :( felel hogy nem lesz peteérés, a baba se jön ossze, valahogy en mindig is aggódó típus voltam, aztan lehet csak azért mert tulsagosan akarom, de ez igy nem jo és probalok nem agyalni rajta mindig, most is a ho 36.1 tegnap 36,2 volt 36.3is, remelem ezek mar pontos adagot fognak adni, azon is el gondolkodtam mar, hogy lehet plusz kilok miatt nincs is peteérés o. O ameffig nem akartunk babat egyaltalan nem érdekelt ez az egész, de igy tavaly karacsonykor eldontottuk hogy johet a csalad nagyon tul aggódok mindent, aztan most ha ezen valahogy nem tudok valtoztatni elmegyek egy szak emberhez, mert ez az egész dolog nem normalis egy nő életeben! :(