Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-04-04 08:11:16

Anita012: nem baj az, ha holnap is csak úgy tudsz mérni, mint a napokban, igazából akkor is magasabbnak kéne, hogy legyen, ha megvolt az ovu! Ultrahangon nem láttak ezzel kapcsolatosan semmit? Mert ugye hüvelyi ultrahangon látható, hogy van-e domináns tüsző, vagy hogy volt-e már ovud! Igen a vérvétel eredménye 1 hét múlva van meg.
Anita012
2018-04-04 08:06:37

Igen, sajnos ez bezavart, de holnap is így fogok tudni merni, mint az előző ket napban :( szoval szerintem nem fog pontos infot adni ezzel kapcsolatban, 36.5 fölé meg nem ment, most voltam a vérvetelen 1hetet sajnos varni kell leletre :( de a hüvelyi uh-n minden rendben volt, teljesen egészséges a doktor szerint ;) hasi uhn meg sajna meg nem voltam, ha Jovoheten megjön akkor elmegyek oda is :) koszi a gyors valaszokat :)
Encsy883
2018-04-04 07:54:48

Anitacool: köszi! :-) igen, én is így gondolom, hogy hétvégén lenne aktuális. Hát meglátjuk, előző 2 ciklusban, mikor már mértem hőt, előtte 1-2 nappal már kezdett esni a hőm, szóval a következő napok úgyis eldöntik mérés szempontjából is, hogy mi lesz. :-)
Anitacool
2018-04-04 07:49:00

Encsy szerintem most hétvégére nem várod. Hagyd bent az értéket nyugodtan, nem változtat semmin szerintem.

Anita012, a pozitív LH teszt nem garantálja a tüszőrepedés sikerességét. Ha 3-4 napon belül megemelkedik a hő, az igazolja hogy megtörtént. (Vagy UH-os követéssel a doki, vagy a vérvétel, de külső segítség híján a görbe)
Encsy883
2018-04-04 07:44:23

Anita012: a pozitív lh teszt nem garancia arra, hogy meg is reped a tüsző! Ugye azért kell lh tesztezni is és hőt is mérni, mert a 2 együtt 100%ra megmutatja, hogy megtörtént-e ténylegesen és hogy mikor! :-) Szerintem ha meg lett volna, akkor is magasabbat mérnél ebben az időben is, nem lányok? Ti jobban értetek hozzá! :-) tényleg eléggé rossz, hogy pont ezek a napok jöttek ki így neked, hogy nem tudsz időben mérni, mert lehet emiatt nem állapítható csak meg hőből. De akkor megint csak marad a holnap reggeli mérés, hátha ugrik egy nagyot és akkor elmúlik minden kétely! :-)
Anita012
2018-04-04 07:35:59

Encsy szerintem hagyd bent, ezt az adatot, aztan ki tudja mit hoz a holnap, és a varakozas idegolo :(
Anita012
2018-04-04 07:34:43

Az nem lehet, pozitív lh teszt melett tuti, hogy van, csak igy h nem egyidoben merek total megzavart :( ez lh teszt csak nem ver at :D meg most éjjel orankent felkeltem szinte, szoval ez is lehet buktató..
Encsy883
2018-04-04 07:22:00

Kerie: hát ugye ez a baj, hogy nem tudom pontosan. A 20 napos ciklusban 10 napos volt a luteális, a 32-33 naposban 16 napos. A 28 napos ciklusaimban pedig 14 nap körül. Szóval ugye most emiatt vagyok eléggé tanácstalan, de nyilván napra pontosan nem tudom, de azt igen, hogy a héten, vagy jövő hét elején lenne aktuális, ha csak valamiért ki nem tolódik most meg. Egyelőre semmi előjele mensinek, ezért nem tudom. 1 héttel előre már bőven szoktam érezni, hogy mensi közeleg. Most még semmi.

És mit gondoltok arról az egy nap esésemről, amikor nem is aludtam jól, ki is mentem pisilni, mielőtt mértem, igazából azt hittem, hogy vissza tudok még aludni ... előbb is mértem ugye mint szoktam. Bent hagyjam egyelőre, lehetséges ott egy ekkora leesés?
Kerie
2018-04-04 07:16:02

Encsy, tényleg nagyon szép a görbéd! Hasonló okból bizonytalankodom én is. Luteálisod hány napos szokott lenni? Ha fix, akkor ahhoz tudjuk talán igazítani a nemvártat. Mármint nálad, nálam az Utro borítja az egészet. Ez összezavar kicsit, eddig talán ha 3 ciklusom tért el a 28 napostól :/
Encsy883
2018-04-04 07:09:36

Köszi erikasz! :-) Igazából most csak azt nem tudom, hogy mikorra ne várjam :-D mivel ugye előző ciklus 20 napos volt, bár valamiért tényleg úgy gondolom, hogy nekem a teák zavarhattak be, hiszen sose volt nekem ilyen rövid ciklusom, és a teákat se ittam sose, nem tudom máshoz kötni! Ha ugye visszatérne most az előtte beállt 32-33 napos ciklusra, akkor ugye az holnap, holnapután, ma vagyok ovu után 10-11 nappal, először ugye ciklus 20. majd 21. napjára húzta be. Ehhez nézem. Mit gondoltok, lehet most hosszabb ciklusom lesz?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!