Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-04-04 13:48:11

Anita fújom Neked felfelé :) a teszten kívül nyák stb, ovus fájdalom alátámasztja, hogy megtörtént? :)
Encsy883
2018-04-04 13:46:16

Anita012: türelem! :-) Fel fog az menni! Ha megnézed az én görbémet, akkor nekem is volt először egy leesés, ami után azt hittem, hogy jön az ovu, de stagnált a hőm jópár napig, utána megint leesett és csak úgy kezdett el emelkedni, ott volt csak meg az ovum! :-) Ne aggódj, ne görcsölj! :-) Ez most tényleg nem alakul túl szerencsésen neked, hogy először 8 körüli időpontokban mérted a hődet, most pedig fél6 körül, az tényleg elég sok eltérés! Szóval most valószínűleg nem lesz pontos görbéd, következő ciklusban már könnyebb lesz, be kell állni egy olyan időpontra, amikor minden nap tudsz mérni! :-) És akkor lesz jó a görbéd! :-) fél óra ide vagy oda nem számít, de több mint 2 óra bizony tényleg sok.
Anita012
2018-04-04 13:39:35

Én én vagyok az egyedüli,akinek nem megy fel a hője o.o ahogy látom mindenkinek gyönyörű a görbéje :)
Anita012
2018-04-04 13:38:09

Fbara : de,a fél 6 az ideális általában,két napja mérem fél6kor és 36.3 marad :( én is kiváncsi leszek :D Most azért nem jelez ovulációt mert elcsusztam ugye a méréssel..
fbara90
2018-04-04 13:30:14

Amandeen én biztos vagyok benne hogy akkor volt, és az előző görbémnél is volt egypontosan ilyen leesés :) Látod? :))
Amandeen
2018-04-04 13:20:20

Fbara, ha 2-án volt ovud, akkor nálad megvalósul a görbevezetés egyik szabálya, miszerint előfordul, hogy ovu utáni második nap a hő leesik és utána emelkedik.
fbara90
2018-04-04 12:34:43

Április 1 és 2 között vmikor éjjel :D mert elsején volt brutál pozitív,másodikán meg már halványodott a teszt. :)
Encsy883
2018-04-04 12:31:27

Fbara: na végre! :-D emelkedik az a hő! :-) szerinted melyik nap volt ovud?
hát ugye ma vagyok a 31. napon, szóval 1-2 napon belül meg kéne jönnie igazából, szóval szerintem is valószínűleg pár nappal hosszabb lesz most a ciklusom! De azért hétvége körül szerintem már aktuálisnak kéne hogy legyen!
fbara90
2018-04-04 11:32:36

Sziasztok! :)

Igazatok volt, végre felment a hőm! :D wiiiii :D a 2 db 36,6-os mérést kivettem, mert minden áron rossz helyre akarja miatta betuszkolni az ovumat.. és amúgy sem hiszem h jó mérések voltak....

Amandeen én úgy hagynám abba agyógyszert, hogy megnézném mikor feltételezhető legkésőbb hogy ovud volt, és hozzászámolnám hán ynapos szokott lenni a luteálisod. Szerintem akkor nagyon nem tévedhetsz. :) a vérvételes hcg teszt sem hülyeség :) remélem mást fog mutatni, mint a mai teszted! ;-) :)

Erikasz befejezted a kis hegyet! :D Remélem hamarosan a Mount Everest következik, és 9 hónapig rajzolod a vonulatot :D :D mert lassan a ciklus közepén jársz :D

Anita012 lehet nem volt mág meg az ovud?! :) elég alacsony a hőd :) kíváncsi vok a vérvételed eredményére! :) abból úgyis kiderül melyik szakaszban jársz :) amúgy a pozitív LH-teszt nem jelenti azt hogy meg is tudott repedni a tüsző. az emelkedett hő igazolja hogy megvolt a peteérés. Bár ahogy haladok az olvasással, látom már sokan mások is megírták :)
NEm tudsz olyan időpontot kijelölni mérni, ami minden nap megfelel neked? én hétvégén is felkelek mérni fél 6kor, csak utána visszaalszom tovább, mintha mi sem történt volna.. valami hasonlót javasolnék Neked is, hogy értékelhetőbb legyen a görbéd.:)

Margaréta úgy sajnálom :((( még nincs vérzés?

Natus jóstesztelni a luteális fázisvban peteérés után, LH-teszttel kell ugyanúgy reggeli pisivel, mintha hcg-vel tesztelnél :) tanácsos ezt is mindig ugyanakkor csinálni szerintem :) Elvileg szépen erősödik rajta a csík, ha teherbe sikerül esni :) bár állítólag nem minden tesztcsík alkalmas a hcg kimutatására, attól függ milyen ellenanyaggal van lekezelve. :)

Kerie továbbra is szép magason vagy, emiatt a pici csökkenés miatt még nem kell aggódni:) ennyi belefér:)

Gyémánt holnap talán ugrik majd feljebb is :) mint mára nekem :) pedig kilátástalannak láttam én is a magamét :D

Encsy a te görbéd is nagyon szép :D milyen magas a hőd! :D szerintem csak pár nappal lesz hosszabb a ciklusod a megszokotthoz képest:) a leesést hagyd bent, teljesen normális :)

Encsy883
2018-04-04 11:27:14

Köszi Amandeen! :-) De azt hiszem, hamarosan meg fog jönni, mert elkezdett fájdogálni a hasam alja, meg a derekam! Úgyhogy valószínűleg ez se lett sikeres ciklus ... Pár napon belül kiderül.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!