Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt ! :) Ma egy kicsit felment,de az ovut még mindig nem tudom belőni,de szerintem hagyom ,ha összejött akkor nagyon boldogok leszünk,ha nem,akkor a kövi ciklusban már mindennap időben mérek majd :)
erikasz
2018-04-05 05:44:54
Fbara : Most olvasom 1 ,2, volt + a teszt igy már képben vagyok ! :D
Ne haragudjatok,de most olvaslak benneteket ,nagyon el vagyok maradva !:(
Kirám : Adja a Jó Isten szerencsével járjatok ,és minden rendben legyen ! :)
Irj meg hogy mi volt ,alig várom !
erikasz
2018-04-05 05:31:00
Fbara :Én a ciklus 23 napjára tenném az ovud !:)
erikasz
2018-04-05 05:28:45
Amandeen : Nagyon drukkolok hogy baba legyen ! :D
Anitacool : Kezd megint trifázisos lenni a görbéd már az első emelkedett meg is történt ,de jó ,nagyon szép magas a hőd !:D
Nekem megindult végre felfelé krémes a folyás,méhnyak fent nyitva és puha ! :)
Csak az együtt léttel lesz baj tegnap előtt voltunk ,fáradtak vagyunk ,de ma elkapom a párom ! :D
Fbara : Nagyon szépen megindultál ! :)
Szerinted mikor volt ovud ?
Lion86
2018-04-04 22:49:38
Margaréta, nagyon sajnálom, annak viszont örülök, hogy jó lett a férjed eredménye :)
Én is igy érzem magam, bár a férjemnek még nem volt spermavizsgálata, de úgy érzem én tehetek róla, hogy nem sikerül. Múlt hónapban egész lazán vettem, de most rettenetesen rá vagyok stresszelve, selejtesnek érzem magam, hogy még az ovu sem akar jönni.
Biztos, hogy a vizsgálatok után, ha ki is derül valami kis "hiba", hamarosan jönni fog a baba. Tudom, nekem könnyebb, mert már van kettő, de az érzés igazából ugyanaz. Nagyon vágyni egy gyermekre most is ugyanaz az érzés, mint az első előtt. Talán azért megyünk keresztül ezeken, hogy aztán igazán csodálatos anyák lehessünk :)
Kerie
2018-04-04 21:05:19
Margaréta, nagyon sajnálom, de ne keseredj el és főleg ne add fel!
Ha van is nálad egészségi probléma, az majd most kiderül, hidd el a nagy része kezelhető és helyrehozható! Nézd úgy, hogy a pároddal minden rendben, őt márr nem kell vizsgálatokkal és kezeléssel stresszelni. Mi nők ezt jobban viseljük, amikor elkezdődött az inszem, én is azt éreztem amit Te, öreg beteg emberek járnak ennyit orvoshoz... Mostanra viszont némi rutint szereztem ezen a téren, hátha kevésbé lesz stresszes babásan végigjárni.
Fel a fejjel, egy lépéssel és egy hónappal megint közelebb vagytok a babátokhoz!
Margaréta88
2018-04-04 20:29:07
Hát lányok, hiába látszódott már napok óta a görbémen, hogy megy lefelé a hőm, azért nagyon rosszul érintett, hogy ismét mensi lett a vége a ciklusomnak, nem baba. Megint sírógörcsöt kaptam, ráadásul most úgy érzem, miattam nem jön össze. A párom túl van a dokin, az eredményt egyből megkapta, nem kellett napokat várni. Hálistennek, nála minden rendben, a doki szerint jó az eredmény, ennek örülök nagyon. Vitt "mintát", azt nézték meg, meg kikérdezgette a doki, hogy van-e más baja stb., meg fizikálisan is megvizsgálta. Ennyi volt. Na most az jár a fejemben, ha nála oké, akkor lehet nálam van a baj? Persze az is lehet, hogy tényleg csak rossz az időzítés, vagy ilyesmi, nem tudom. Lehet holnap megyek vérvételre, 2-5. nap között mondta a doki. Aztán pénteken vissza a gasztrora, volt immunológiai vérvételem is nem rég, aztán meglesz az eredménye. Ott rendes volt a drnő, mondta hogy látja rajtam, hogy mennyire aggodalmas vagyok, így nézetett tsh-t, anti tpo-ot is, meglátjuk mi lesz. Úgy érzem magam, mint valami 100 éves, aki nem győz az orvosokhoz járni.
Kicsit most magam alatt vagyok, de holnapra összeszedem magam!
Húú bocsi, kicsit hosszúra sikeredett. :)
Dini32
2018-04-04 20:01:12
Sziasztok Csajok, szeretnem meg egyszer megköszönni a kedves kommenteket (bocsanat, nincs ekezet a billentyüzetemen). Tenyleg megnyugtattatok.. :) Szurkolok Nektek, mi is rajta vagyunk! ;)
Amandeen
2018-04-04 19:33:42
Lion, emlékszel, nekem is volt egy 70 napos ciklusom, jól elhúzódott az ovu, 2 ciklusom is kimaradt! Bár anovulatorikus volt az eleje, nem volt cikk-cakkos a görbém, én nem pecsételtem. Én is nagyon utáltam!!!!! Azóta is azon rettegek, nehogy megint úgy legyen!
Remélem, hogy nálad is minden rendben, és jönni fog az az ovu!
Margaréta, gondolom intézményfüggő az eredmény. Majd írd meg, hogy milyen vizsgálatok voltak és mit mondtak a férjednek?
Kira, az a biztos, ha minden papírodat viszed, időrendi sorrendbe rendezve! Mi még csak vizsgálatokra járunk, a leleteket gyűjtögetjük az egész folyamat megindításához. Mondjuk mi nem magánba megyünk, hanem államilag csináljuk, mindenféle beutalóval, stb.... úgy tudom, hogy ha mindenünk meglesz (vérvételi eredmények, hormonsor, kenet, tenyésztés, spermogram, stb...) akkor az orvosi bizottságon még egyszer megvizsgálnak majd (nekem UH, a férjemnek ismét le kell adnia spermamintát) és ha pozitív az elbírálás, csak azután mehetünk majd az általunk választott meddőségibe, ahol megkezdik a kezelést.
Lion86
2018-04-04 17:48:05
Margaréta, ez változó, lehet pár óra, vagy pár nap is, intézményfüggő. Majd írj, ha van valami eredmény.