Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-04-04 10:28:03

Encsy, Kerie, nagyon szépen fent van a hőtök!
Encsy, irigyellek a szép egyenletes majdnem 36,9-ed miatt!!!!! :-)
Akkor nem tudod még, hogy hány napos a luteálisod? Úgy könnyebben lehetne előre jósolni a nemvárt idejét. Lehetséges, hogy átlag 13 napos? A napokban majd úgyis kiderül! :-) gyanús vagy te amúgy nekem, mert ha közel is van a luteális vége, még mindig szép magasan van a hőd!

Kerie, igen lehetséges, hogy azért kevesebb, mert 1 órával korábban mértél! De még így is szép a görbéd, nem olyan nagy csökkenés ez!

Anitacool
2018-04-04 10:20:40

Nekem ilyen a mai állás.
Anitacool
2018-04-04 10:19:52

Amandeen szerintem ez így teljesen rendben van! Drukkolok a holnapi + eredményhez!
Amandeen
2018-04-04 10:06:51

Margaréta, sajnálom, hogy csökken.... :(

Anita012, hát nem tudom, miéft maradt alacsonyabb a hőd, de ha modt megnézik a progiszintet a véredben, abból sokminden kiderül majd, és ha esetleg az van, hogy kevés a progid, de megtörtént a tüszőrepedés, akkor progeszteron pótlással pikk-pakk helyrehozható a dolog. Jó, hogy kivizsgáltatod magad, így könnyebb lesz megtalálni a gyógyírt, persze csak ha kell. Lehet, nincs is semmi bajod!!!! Úgyhogy nyugi! Türelem!

Gyémánt, lehet holnapra feljebb megy majd!!!!!! Elég nagyot ugrott a hőd, úgyhogy szerintem megvolt az ovud!

Erikasz, nálad nagyon készülődik valami!

Anitacool, nekem is említette a doktornő, hogy előfordulhat, hogy megjön Utro mellett, csak utána olvastam, hogy van ilyen meg olyan eset is, úgyhogy most nem tudom, reméljek-e még. Ma teszteltem egyet (hcg) 25-össel, de nincs második csík, valahogy éreztem. Holnap megyek majd vérvételre, megnézetem a HCG szintemet. Ha holnap a vérben is negatív lesz, akkor leállok az Utro-val, és elkezdem szedni az antibiotikumot.

Encsy883
2018-04-04 09:40:54

Anita012: jaa bocsi, azt hittem ma voltál hüvelyi ultrahangon is! :-) de akkor januárban voltál, így már értem! :-) na majd a következő napokból talán több derül ki! ;-)
Anita012
2018-04-04 09:38:14

Kira : mindent vigyel, mert jo ha minden ott van, egyik ismerősöm is mindent vitt magaval :) azóta ket gyermek anyukaja :)

Igen, ez elég erdekes:D persze, tudom, csak az izgalom hogy minden stimmeljen megorit:D a kollegajoim nem gyoznek nyugtatgatni :D Mondjuk nalam az is baj hogy nem tudom meg értelmezni :(
Ma nem volt uh, csak a hormon vérvétel, nodoki nem mondta h vegeztessek hasi uht :(
Kira84
2018-04-04 09:23:12

Jó reggelt lányok.
Lenne egy kérdésem bár főleg azokat érinti akik elkezdik a lombikot.
Szóval holnap lesz az első konzi, mire számíthatok? Már vizsgálat is szokott lenni? Milyen régi leleteket vigyek magammal ? Mind a 8 év termését, vagy csak azokat amikor már kiderűlt a Pm alulműködés, Pcos, endó,meg az Ir? Olyan sok papírom van hogy az este nem tudtam eldönteni mit is vigyek.holnap magammal.
Encsy883
2018-04-04 09:13:11

Anita012: hőre visszatérve, azért akkor látod biztosan a rád jellemző dolgokat, ha már 2-3 ciklust végig vezetsz a görbén! :-) nekem ez a második végig vezetett görbém, előtte csak az utolsó 1.5 hetet vezettem. De eddig mindkettő görbém teljesen más :-D Ovum is teljesen máshogy és máskor jött, ciklus hossza is más. Szóval eléggé érdekes ...
Encsy883
2018-04-04 09:06:26

Anita012: de a mai ultrahangon nem láttak ezzel kapcsolatosan semmit? Mert ha pár napja megvolt az ovud, akkor azt már látna elvileg!
Anita012
2018-04-04 08:22:10

Januarban volt, akkor nem volt semmi, meg a sztks nodoki is latta, o se mondott komolyabb gondot :) aztan lehet hogy 36.5 a max nalam :D ma megyek allergia vizsgalatra, elvileg rögtön kiderül ha allergia vagyok valamire :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!