Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-04-04 00:43:54

Amandeen nekem a dokim azt mondta annak idején, hogy az Utrotól (Duphaston detto) még elindulhat a vérzés. Sőt el is lehet mellette vetélni, ha nem progihiány, hanem természetes szelekció következik be.
Lion86
2018-04-03 20:31:24

Amandeen, szerintem csináltass egy vérvizsgálatot, abból sokkal hamarabb kimutatható.
Nekem Duphastont írt fel a doki, az gondolom hasonló, az is progeszteron és azt mondta, hogy 30 napig szedjem és nem fog addig megjönni.
Amandeen
2018-04-03 19:41:11

Utro mellett is megjöhet, szerintetek? Merthogy vannak ilyen esetek! Vagy esetleg látszana a görbémen a csökkenő progiszint? Nyilván megemeli a hőt, de ha már fogytán a saját progi, akkor gondolom, nem tudja annyival megemelni, hogy végig egy szinten tartsa, nem kéne akkor egyre alacsonyabbnak lennie a hőnek?
Amandeen
2018-04-03 19:33:57

Kerie, nekem az Utro-ra azt mondta az orvos, hogy szedjem min. 14 napot, és akkor ellenőriztessem a hcg szintet, ha negatív, akkor hagyjam abba, de ha pozi, akkor folytassam tovább. A gáz csak az, hogy nem volt UH-s követés, a görbémből meg nem derült ki egyértelműen, mikor volt az ovu. Ez az egyik gondom.
A bacik meg nálam semmi tünetet nem okoztak, úgyhogy nem érzek semmit. Esetleg várhatok 1-2 napot, de utána el kell kezdenem a kúrát, mert a doktornő visszarendelt április 16-ra ety újabb kenetre, addigra ugye el kell fogyjon a kiírt tablettamennyiség!
Amandeen
2018-04-03 19:26:45

Encsy, hát reméljük, hogy most jól tudtatok időzíteni! :-)

Kira, nagyon bízom benne, hogy Szegeden majd tudnak nektek segíteni, manapság már sokat tud az orvostudomány, biztosan meglesz a megoldás, ne izgulj!!!!!

Anita012, a holnapi mérésed után többet tudunk majd! Egyelőre hagyd bent a mait!

Fbara, én is úgy tudom, hogy nem a 6 óra alvás számít, olvastam azt is min. 3 egybefüggő alvás kell, persze legjobb, ha megvan a min.4-5. A fontos, hogy minden reggel ugyanabban az időben mérj! Nem számít, hogy előtte megvolt-e pontosan 6 óra hossza!
Kerie
2018-04-03 19:23:05

Amandeen, hát jó kis dilemma! És mi van ha kivárod azt a pár napot míg megjöhet és csak utána veszed be az antibiotikumot? Vagy komolyak azok a bacik? Ilyennel sosem volt dolgom, így nem vagyok jártas ebben.
Nekem még estére és holnap reggelre van Utrom, de nem tudom hogy késleltetheti-e, mert eddig 15. napon voltak az inszemek és onnantól 10 napig szedtem, 28. napon megjött ahogy szokott. Most 3 napot csúszott az ovu, így lehet a nemvárt is csúszik. Ha jobban belegondolok, még a hőm is lehet emiatt magasabb.
Natus
2018-04-03 19:18:09

Köszönöm lànyok aranyosak vagytok! ♡
Amandeen
2018-04-03 19:13:11

Ja, a görbém lemaradt.
Amandeen
2018-04-03 19:12:13

Fbara, megy az a hő majd feljebb is, meglátod!!!!

Margaréta, sajnálom, hogy megindult lefelé, de hátha még megfordul!

Erikasz, nálad akkor még csak most lesz ovu.

Kerie, irigylem a görbédet, ez a sok 37 nekem nagyon gyanús, itt lehet, hogy baba van!

Én ma korábban keltem 1 órával, így nem tudom, hogy mit ér a mérésem, de beírtam. Ma kaptam meg a kenet és vérvétel eredményeket, minden rendben, csak egyik kenetet meg kell majd ismételni, mert találtak bacikat, amiket előbb ki kell iktatni, erre kaptam antibiotikumot. Na, de nem merem még beszedni, mert terhesség esetén nem ajánlott. Most vagyok bajban. Lehet, hogy vérből kéne nézessek holnap egy HCG-t hátha az előbb kimutatja, ha van valami, mint egy pisilős teszt. Most ugye azt sem tudom igazából, hányadik DPO-n vagyok, és hát az Utro mellett nem hiszem, hogy megjönne, ha kéne, tehát azzal csak kitolom a ciklusom, viszont nem merem abbahagyni, nehogy azzal kavarjak be! Húú, elég tanácstalan vagyok, hogy is csináljam.
Anita012
2018-04-03 18:05:49

Sziasztok! Nekem is ez az elso olyan hónap amikor tuti a peteérés :) 1het mulva nem varom :) a hogorbe sajna meg nem mutat semmit :((

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!