Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-04-03 16:22:05

Bocsi Erikasz, a telefonom megvadult :D
Lion86
2018-04-03 16:21:14

Eriksson, sajnos jól mutatja a teszt, nincs még kilátásban ovu. Zárt a méhszájam is és krémes a nyák.
Gyémánt, nekem volt, hogy a pozitív teszt után 12 órával volt az ovu (határozottan éreztem) a 12-36 óra egy általános időpont, van akinek kevesebb, van akinek több.
erikasz
2018-04-03 16:13:34

Gyémánt :Ez nem kétséges ez ovu szép nagy! :)
Velem is szórakozik az LH teszt mindig ! :)
De én tudtam hogy még nem történt meg, 28 án teszteltem nagyon erőset utána negatívat !
Vagy arra is gondoltam kétszer volt ovum ! :)
Á az lehetetlen !! :)
Ilyen korban...... ,örülök ha egyszer megtörténik ! :)
gyémánt7
2018-04-03 15:58:40

Sziasztok! Egy ideje nem tudtalak olvasni titeket, remélem mindenki jól van , és vannak örömhírek. Én így állok ,ma volt alhasi fájdalom , lehet hogy ovu jele! csináltam LH tesztet de szerintem egy picit lehetne sötétebb ...Amit nem értek hogy általában a hőm a tesztek , és az alhasfájdalom alapján azon a napon van ovum amikor pozitív az LH teszt de tudtommal rá 2-3napra kéne...
erikasz
2018-04-03 15:57:47

Csajok olyan tojcsi folyásom lett, ilyen még nem volt !!! :)
Este együtt voltunk párommal , Isten is ugy akarja ,akkor sikerül !!! :)
Méhnyak magasra felment és puha .szurkálás is megvan és nyíllal a hüvelyembe is !
Encsy :Köszönöm a kívánságot ,ilyen szép napom még nem volt, mint a mai!
Minden szuperül alakult és a főnök is dicséretben részesített !!:D

Fbara : Mindig ugyan abban az időpontban mérj ,nem szabad a 6 óra alvásra hagyatkozni !
Azt is olvastam 4 ,5 óra alvás is elegendő csak folyamatos legyen ! :D
Szerintem az ovud megtörténhetett ,csak idő kell az emelkedéshez nem minden ciklus egyforma és nem minden ovu egyformán történik meg pl .az emelkedés !
Drukkolok neked a holnapi emelkedéshez !:D

Natus :Sok boldogságot ,erőt, sok gyermeket ,sok pénzt ,egészséget kívánok nektek ,házasság kötésetek alkalmából ! :D
Nagyon szép a görbéd !:D
Dehogy jön az meg 3 nap múlva !:D

Kira : Nem kell félni ,nincs miért ,légy határozott !!
Erős vagy te ,Isten veled van ! !!
Lehet most van ovud szépen megindultál ,0,15 tized esés az nekem is szokott lenni holnap magas lesz !
Hogy érzed magad ?

Lion : Megindul az a hő !
Mondtam LH teszt velem is kitol mindig !!:D

Kira84
2018-04-03 14:38:00

fbara90
Nagyon köszönöm biztató szavaidat, nagyon aranyos vagy :)
Encsy883
2018-04-03 14:14:44

Natus: érthető az izgalom! :-) milyen szép lenne még egy pozitív teszt is akár esküvőtök napján! Szorítok, hogy ne jöjjön meg! ;-)
Margaréta88
2018-04-03 13:43:58

Natus: természetes dolog az izgalom, főleg ilyen fontos esemény előtt. Emlékszem, mi is olyan idegesek voltunk az esküvő hetében, hogy mindenen összekaptunk kishíján. Jó lesz minden, meglátod! :)
Kira: tudod, mindent a cél érdekében, kitartás! :)
Kerie, Encsy szép a görbéitek, biztató nagyon! :D
Nálam egyelőre nyoma sincs mensinek, lehet úgy leszek mint legutóbb, hogy előtt egy-két nap alacsony a hőm és utána jön meg. Korábban már a magasnál jött. Ezek szerint ez is változik. Csak már jönne meg, hogy mehessek a vérvételre!
Lion86
2018-04-03 13:41:35

Encsy, a 18/19. napon, de ezzel a hővel biztos nem mostanában lesz, előtte legalább 2 napig 36,4 szokott lenni.
Encsy883
2018-04-03 13:06:18

Anita012: majd a holnapi hőd eldönti, hogy kell-e törölnöd a mai hődet! :-)

Lion: mikor szokott neked ovud lenni kb? mostanában kéne, hogy legyen?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!