Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Anitacool :) A szülés óta a leghosszabb ciklusom 50 napos volt (bár akkor valószínű, hogy baba volt), utána kezdtem el mérni. Akkor volt 40 napos és a 24. napon volt ovu, aztán két 34 napos. Remélem azért a 40 napnál nem lesz hosszabb.
Anita012, az szuper, ha nincs befolyással a babavállalásra. Csak nem lesz allergiás ő is :)
Anita012
2018-04-04 17:00:49
Most végeztem az allergia vizsgálaton,3 dologra vagyok allergiás:poratka,por,fűkeverék :D nagyon meglepett,egyből kipirosodott a bőrőm :D de a teherbeesést nem befolyásolja hálaistennek :)) max szülök egy szintén allergiás gyereket majd:D
Anitacool
2018-04-04 16:35:45
Köszönöm Lion! Remélem nem csúszik túl messzire az ovud. Nekem volt ilyen egyszer, akkor nagyon kitolódott, de akkor is volt ovum. Neked is lesz! Mutatom.. utáltam. Remélem neked jobb lesz a helyzet! (23-26. napig volt pecsét)
Margaréta88
2018-04-04 15:20:44
Lányok! Vannak itt nagyon biztató görbék, szurkolok nagyon! :)
Nekem semmi változás nincs, várok.
Viszont a férjemnek mára van időpontja dokihoz, ugye az én dokim mondta, hogy ameddig én várok a vérvételre meg majd az eredményére, akkor ő is elmehet dokihoz. Hát ez ma lesz, de annyira izgul, próbálom nyugtatgatni, de valójában én is nagyon félek, hogy mi lesz majd az eredmény.
Nem tudjátok, hogy azonnal szokott eredmény lenni, vagy később?
Lion86
2018-04-04 15:16:25
Fbara, az a baj, hogy tegnap óta barnás pecsételésem van és ez a ciklus közepén nem normális, mert nem ovuról van szó. Pedig annyira bíztam benne, hogy használ a tea meg a vitaminok.
Lion86
2018-04-04 14:22:41
Anita012, csak elindul most már, az egyiken nekem is lassan indult felfelé, de aztán egészen felment. Csatolom a görbét
fbara90
2018-04-04 14:22:15
Lion biztos lesz ovud, mert nincsenek ezek a nagy cikk-cakkok, ami az anovuláris ciklusra jellemző, csak úgy néz ki kitolódik kicsit neked is :S
Lion86
2018-04-04 14:20:32
Sziasztok!
Erikasz nagyon érdekesen alakul a görbéd, most már biztos hamarosan jön az ovu :)
Gyémánt, holnapra majd felmegy, a második napon nem szokott veszett nagyot ugrani általában :)
Margaréta sajnálom nagyon, pedig olyan szépen fent volt már a hőd.
Kerie, Encsy szép a görbétek, drukkolok :)
Kira, szorítok neked nagyon, hogy biztató híreket kapj, vigyél minden papírt :)
Amandeen, szépen fent van még a hőd, nagyon várom a holnapi eredményt.
Anitacool, de szép a görbéd :)
Fbara, szuper, hogy ilyen szépen felment végre. :)
Én nem számítok semmi jóra, az lh teszt tegnap este óta már nagyon halvány, a hőm se úgy alakul, ahogy ovu előtt szokott, szerintem most nem is lesz :(
fbara90
2018-04-04 14:07:16
Akkor a tünetek stimmelnek, lehet tényleg csak az időbeni csúszás miatt nem látszik :) meg hát nem mindenkinek megy fel azonnal a hője :) holnap talán okosabbak leszünk :)
Anita012
2018-04-04 13:56:30
A fájdalom igen,csütörtökön (amikor a teszt is pozitiv lett meg a naptár is irta ) akkor éreztem ,de azt minden hónapban érzem általában :) Nyák az a mostani hónapban nem volt,vagyis nem éreztem,de a mult hónapokban viszont igen ! :) Tisztán emlékszem,hogy volt..Lehet a mostaniba is volt csak nem vettem észre mert másra koncentráltam :D a fájdalmat egyébként a hasam alján szoktam érezni..
Anita012, az szuper, ha nincs befolyással a babavállalásra. Csak nem lesz allergiás ő is :)