Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy van akinél a bő fehér folyás a korai terhesség előjele (feltéve h szagtalan), de mint minden egyéb tünet, ez is egyénfüggő, nagyon nem lehet rá alapozni, de drukkolok hogy az legyen :D Lehet nem jön az a menzesz :D
Encsy883
2018-04-05 13:20:21
Csajok! Szerintetek mitől lehet nekem bő krémes folyásom? Nem nagyon értem, mert mensi előtt nem szokott nekem ilyen lenni ... igaz, hogy semmi előjele nincsen a mensimnek egyelőre, pedig ilyenkor már bőven szenvedni szoktam tőlük :-D na de mensi előtti napok inkább teljesen szárazak szoktak lenni, most meg ... ezt nem igazán értem. Szerintetek?
Amandeen
2018-04-05 13:14:24
Natus, bizony, szerintem is tesztelhetsz már!!!!!! Olyan izgiiii!
Fbara, köszi a biztatást! Remélem, ezután már semmilyen zavaró körülmény nem lesz, mert most már elég volt belőle!!!!! Ezeket a bacikat leszámítva annak azért örülök, hogy az összes többi laboreredményünk rendben van. Persze, a kiskatonák állapotát is megint meg kell majd vizsgálni, mert most megint lassúak lettek, bár már sikerült elérnünk a 20 milliós számot! Mindig van valami! Most az a legfontosabb, hogy megszabaduljunk ezektől a kis nyavalyás baciktól, és remélem a kúra utáni kenetünk már rendben lesz!
Képzeljétek, ma voltam vérvételen, de azt mondták, hogy lehet, hogy csak holnap-holnaputánra lesz eredmény.... ez is klassz, pedig jó lenne már kezdeni az antibiotikumot szedni!!!!
Encsy883
2018-04-05 12:48:11
Natus: nem csináltál jóstesztet? :-) mondjuk most már lassan rendes tesztet is csinálhatsz szerintem! :-) mit gondolsz?
fbara90
2018-04-05 10:57:05
Sziasztok!
Én annyit mértem mint tegnap. Behúzta megint az ovut, most már csak kicsit téved.. de nem is értem.. minek viszem én fel a nyákot meg az ovuteszt eredményt, ha nem is veszi figyelembe a rendszer ?!?!?! de most komolyan.. engem mérgesít...
Margaréta, ne szomorkodj, lehet hogy nálad sincs semmi baj! Én is eddig végig csak csalódtam, tudom milyen ... :( DE!! Azt meg fogd fel pozitívumnak, hogy a párod egészséges, mert képzeld csak el mennyivel nehezebb lenne a dolgotok, ha nála is valami gond lenne! Inkább örülj most, és ne add fel! Meglátjuk neked milyen eredményeid lesznek! :) De szerintem maradj pozitív!:)
Erikasz igen, legkésőbb 2.án én továbbra is tartom magam ehhez :D :)
Kerie ez menzi gyanús sajnos :S de amíg nem jön meg, reménykedünk!!!! :)
Natuuuuus aztaaaaaaaa :D Lehet van egy újjabb kismamánk?!?! :D
Encsy ez még nem olyan alacsony, még felugorhat mint itt már annyi másik görbén! :D szorítok ;)
Anita012 remélem holnapra átléped a bővös 36,4-et!! :D
Amandeen ti meg ebből kikezelitek most magatokat, aztán utána már minden rendben lesz!! Meglátod sikerülni fog!! :) Ezután már minden klappolni fog! ;) :) inkább várjatok egy hónapot megint, mint hogy bármi gond legyen, ugye? :) Ölelés!!
Amandeen
2018-04-05 10:21:08
Húú, Natus, ez nagyon szépen megy felfelé!!!! Szerintem is te vagy a legesélyesebb!!!!!!
Margaréta, ne szomorkodj! A további vizsgálatokból majd kiderül, hogy min kell segíteni, illetve, hogy kell-e egyáltalán valami orvosi segítség! Lehet, hogy nincs is semmi gond nálad sem, csak nagyon rástresszeltél, és az hátráltat! Tudom, nálam sincs másként a helyzet, én is ugyanezt csinálom, de igyekszem nem aggódni sokat.
Most nálunk is összejöttek a dolgok, úgy érzem minden keresztbetesz, hogy ne jöhessen össze. Pl. most ez a baci dolog. Amíg nem kúráljuk ki magunkat, nincs összebújás, se inszem, se semmi! Férjem 20 napos kúrát kapott. Ha nekem most megjön, akkor a kövi ciklus tuti a kukában fog ladolni, mert nem biztos, hogy ovuig helyrejövünk..... Ez olyan idegesítő. Amikor minden rendben, nincs ovum, amikor van ovum, bejön egy fertőzés, stb-stb...... :(
Erikasz: pont néztem Natus görbéjét, hogy hasonlóan 2szer is esett a hője, mint nekem, szóval van még remény, hogy ismét megindul felfelé. Holnap minden kiderül :-D ha még esik, akkor valószínű mensi lesz 1-2 napon belül, bár semmi előjele. Ha megindul ismét felfelé, akkor még bármi lehet! :-) meglátjuk.
Szépen építkezel erikasz! :-D
erikasz
2018-04-05 07:18:37
Kerie:Épitek :)
Natus : Ez babás görbe tuti !:):D
Encsy: lehet ösztrogén löket megint az 5. nap holnap emelkedni fog !!!:)
Encsy883
2018-04-05 07:07:12
Margaréta: megértem, ha elszomorodtál, de nem szabad feladni! Hamarosan meglesznek a vizsgálatok eredményei, és akkor ha van bármi eltérés, akkor el lehet kezdeni a kezelést, és annál hamarabb fog sikerülni a baba! :-) Próbálj pozitív maradni, még ha nehéz is, mert hidd el, sikerülni fog, és meg fog érkezni a ti babátok is! :-) Természetes, hogy ha valaki babát szeretne, akkor az kudarc élmény valamelyest, ha hónapról hónapra meg jön az a fránya mensi ... De pár hónap és biztosan meg lesz a sikeres ciklus! ;-)