Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-04-05 17:27:48

Szia Lion! :-) Na ez végre valami konkrétum, ezalapján ha van pozitív lh teszt, akkor tényleg nagyon ritka, ha nem reped meg ténylegesen a tüsző, ezt jó tudni! :-) Köszi az infót! :-)
Natus
2018-04-05 17:27:29

Encsy:
Màr minden készen van szombatra, annyi hogy holnap a baràtnőnk elkésziti a dekort, mert ő ezzel foglalkozik.
A szombatunk 11:30kor fog kezdődni a különfele szépítkezős dolgokkal, aztàn 3oratol lesz a polgàri szertartás, majd 4től a templomi. Aztàn 7től jol megtömjük a pocinkat, utàna egy jót mulatunk. :)
Lion86
2018-04-05 17:23:17

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, csak az lh teszttel kapcsolatos egyik olvasmányomat szeretném megosztani:
"Egy ovulációs női ciklus során a naponta végzett LH-teszt általában csak egyetlen, ritkán két egymást követő napon pozitív. Célszerű tehát az otthoni tesztek végzését a ciklus hossza alapján várható tüszőrepedést (a következő várható menses előtt 13-15 nappal) megelőző napokban elkezdeni és folytatni addig, amíg az ovulációs teszt pozitívvá válik. Álpozitív eredmény (pozitív teszt anovulációs ciklusban) az esetek 7%-ában mutatható ki, pozitív teszt birtokában tehát 93% valószínűséggel rövidesen tüszőrepedés történik: az esetek nagy részében 14-26, és szinte mindig 48 órán belül. A petesejtek és hímivarsejtek életképességét figyelembe véve tehát a fertilitás szempontjából legkedvezőbb napok a teszt pozitívvá válásának napja és az azt követő két nap. Ha egyetlen napot kell meghatározni az együttlétre vagy inszeminációra, az egyértelműen a teszt pozitívvá válása utáni nap."
Encsy883
2018-04-05 17:08:41

Anita012: igen egyénfüggő, hogy kinek mennyire megy fel a hője, ez akkor derül ki, ha majd egész ciklust végig mérsz, és akkor látod, hogy mennyi az alaphőd és mennyire megy fel ovu után! :-) nekem eddig 36.7 nél nagyon magasabbra nem ment, most ebben a ciklusban ugye átléptem, de nem tudom még, hogy ez jelent-e nálam bármit is, majd kiderül! :-)
szerintem ha tényleg ennyire aggódsz a pluszkilók miatt, akkor állj neki életmódváltásnak, próbálj meg leadni pár kilót, nagyon fiatal vagy még, szóval még bőven lehet és lesz is babád! :-) Teljesen biztosra ugye nőgyógyász tudja megmondani ultrahang alapján, hogy volt-e peteérésed! :-) Így, hogy a hő nem igazolja jelen helyzetben még, az csak egy dolog, hisz nem tudtál rendesen mérni! De én is úgy tudom, hogy az lh teszt még nem garancia rá, hogy ténylegesen megrepedt a tüsző. Ezért kell utána járni, ha van rá lehetőség! :-)
Anita012
2018-04-05 16:58:57

NA én itt persze megint arra tudtam kombinálni ezt az egészet,hogy a plusz kilók miatt van hogy nem megy fel a hőm..aztán kolleganőm jól lecseszett a butaságaim miatt:D
Anita012
2018-04-05 16:55:59

Azt is irta hogy van olyan páciense is akinek csak 36,6 fokra megy fel már évek óta a hője ovu után..és 4 gyereke van már neki:D
Anita012
2018-04-05 16:54:45

Még egy lehetőség ,ha holnap 36.3 a mérés utána 36.5 akkor is oda teszi az ovud szivem ,akkor csak meg repedt csak a hőd alacsony ,de az nem probléma, nem a hő magassága a névadó hanem a lutelális hossza !:D

ezt a mondatot leirod nekem bővebben ? most a számba kell rágni mert hosszú napom volt :D

De nagyon köszönöm hogy megcsináltad nekem ♥

Egyik kolleganőm anyukája nődoki,átküldtem neki ezt a görbét,azt irta,hogy ez teljesen normális ha nem megy fel az egekig a hő..ahogy irtad egyénfüggő :) azt is irta hogy pozitiv lh teszt melett nagyon ritka hogy nincs ovuláció:) de megyek hozzá jövőhéten aztán megnézi hogy megnyuodjak :D
Encsy883
2018-04-05 16:51:54

Natus: ez teljesen normális ilyenkor! :-D és minden készen áll már a nagy napra? :-) hogy fog kinézni a szombati napotok? :-)
igen, ez lehet jó ötlet, hogy majd csak legelőbb vasárnap vagy hétfő reggel csinálni tesztet, ahogy ideálisabb lesz neked! :-) Mert ha baba van, akkor már tuti pozitív lesz a teszt! :-) Ha meg esetleg mégse, akkor se veszi el a kedvedet! Mit is mondtál pontosan melyik napra nem várod? Holnap?
Natus
2018-04-05 16:38:01

Encsy:
Ma màr úgy érzem egészen az izgalom a tetőfokára hágott. Délelőtt még harapós is volt kicsit köztünk a helyzet, de most màr lenyugodtunk :D

Tesztet pedig egyelőre nem csinálnék,mert tudom ha netán negatív lenne nagyon elrontaná a kedvemet és azt igy esküvő előtt nem szeretném.
erikasz
2018-04-05 16:26:01

Anita012: Lehet neked a fullikulárisban a hőd még 36.1,35.9 .36,2 és igy tovább, de lehet mikor mérni kezdtél akkor ment fel 36.3 ra kétszer mert az ovud jött és akkor megszokott valakinek emelkedni !
Mindenkinek másképpen van egyén függő ,majd a kövi hónapban kiderül ,de ne legyen inkább kövi hónap babás légy inkább !!:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!