Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy én 120gramm ch-ot ettem egy nap, de nem vagyok sem cukor- sem inzulinbeteg, nekik a 160 grammot kell elfogyasztaniuk a megfelelő sorrendben. Zsírból 40g alatt maradtunk, fehérjéből pedig 120g felett ettünk. A kalóriaérték viszont nagyban függ életviteltől, súlytól, céltól. Én a fogyós korszakban 1200 kcal-t ettem a cél eléréséig, de felvittem mikor már elértem a célt.
Nagyon szép első évfordulós ajándékot kaptatok, romantikus! :-)
Lion86 most olvasom, milyen híreket kaptatok! Nem szabad ostoroznod magad, lássuk be gyakran előfordul, hogy lódítanak a gyerekek, ha ki akarnak hagyni egy-két napot a suliban ;-) Egy pillanatra se gondold magad sz@r anyának, nem ettől lesz valaki az! A dokija viszont lehet, hogy észrevehette volna a jeleit, ha voltak. Viszont ez nem olyan, amit ki lehet nőni?
erikasz
2018-04-06 19:44:10
Lion :Nagyon sajnálom a kisfiad !
Almát vagdald össze kockára és pici méz és fahéjjal szórd meg minden reggel ezt egye meg !
Kurkuma por ,gyömbér por minden ételbe, de mérsékel helyre jön a cukor érték !
erikasz
2018-04-06 19:37:03
Anita012 : Ha legközelebb írsz nekem ,légyszíves írd a nevem oda, mert nem tudom hogy nekem vagy másnak írsz !
Most tőlem kérdezed, hogy honnan tudom mikor volt ovud ?
Encsy883
2018-04-06 19:33:07
Anita012: mikorra nem várod? Jövő hét?
Hát ha ugye rendesen van mérve a hő, akkor lh teszttel együtt jól megmutatja az ovu idejét. :-) ezen ne izgulj!
Anita012
2018-04-06 19:26:13
Igen már nagyon izgulok (:
Ráaádásul az 20 MIU/ML érzékenységű ovu tesztet használom (:
Igen,látom én is,csak remélem ez hiteles adat (:
Encsy883
2018-04-06 19:20:27
Anita012: na az tökéletes! :-) ha szombat hajnalban volt, akkor a csütörtök este az tökéletes lehet, és még a szombat is jó lehet! :-) Na majd meglátjuk nemsokára! :-)
Anita012
2018-04-06 19:19:20
De azon a héten csütörtökön is együtt voltunk,aznap,amikor pozi lett az lh teszt,szóval mindennek stimmelni kell,jaj nagyon izgulok:)
Encsy883
2018-04-06 19:18:47
Anita012: hát ahogy beírtad az értékeket, amiket erikasz javasolt neked, rögtön behúzta a rendszer sötétebb kékkel a 17. napot, aznapra tette az ovudat! Hát ugye a petesejt 24 óráig életképes, az igaz, de a kiskatonáknak is elvileg kell pár óra míg elérnek a petesejtig, illetve ha jól tudom, jól olvastam, akkor az első 12 óra a legideálisabb arra, hogy megtermékenyüljön a petesejt! De persze ugye ezek csak elméleti kérdések, az hogy a gyakorlatban hogyan sikerült, az nemsokára kiderül! ;-) én szívből kívánom neked, hogy sikerüljön is! ;-)
Anita012
2018-04-06 19:13:51
Megnéztem és a 17.napon PONT EGYÜTT VOLTUNK ! :D az egy szombati nap volt ( ezt a naptárban néztem meg most,annak hiszek mert a napokban nyilván nem hazudik..) a 15.napon csütörtökön volt a pozitiv lh teszt.Csak akkor az elvileg szombat hajnalban járt le a 36 óra..mi szombat este voltunk együtt arra tisztán emlékszem,szóval nagy valószinűséggel pont jól időzitettünk aznap,mert ha szombaton volt az ovu,akkor a petesejt 24óra azaz vasárnapig volt " kis aktív " :) Ezt hol látod amugy hogy a 17.nap?
erikasz
2018-04-06 19:05:22
Kira : Olvastam amit írtál !
Te nem ilyen vagy ne haragudj ,nem ismerek rád , szedd össze magad !
A gyermekért mindent az a 10 ,15 kg mi az neked leadni !
Páromnak az édesanyja 95 kg 75 éves ,háromszorosa volt a húgysavja !
Megmondta neki az orvos ,ha nem fogy le mert túltáplált ,beékelődnek az izűletekbe ,és köszvényes lesz a lába !
Ő a diétát betartotta normális lett a húgysavja és lefogyott 78 kg ra !
Te is megtudod csinálni akarni kel !
Utána meg jöhet a pénz dolog ,addig még sok víz lefolyik a Tiszán ,egy nyeremény bár mi !
Puszillak ölellek téged
Remélem ezért nem haragszol rám !
Ezt a Jó Isten sugalta írjam meg neked
Nagyon szép első évfordulós ajándékot kaptatok, romantikus! :-)
Lion86 most olvasom, milyen híreket kaptatok! Nem szabad ostoroznod magad, lássuk be gyakran előfordul, hogy lódítanak a gyerekek, ha ki akarnak hagyni egy-két napot a suliban ;-) Egy pillanatra se gondold magad sz@r anyának, nem ettől lesz valaki az! A dokija viszont lehet, hogy észrevehette volna a jeleit, ha voltak. Viszont ez nem olyan, amit ki lehet nőni?