Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eszter83
2018-04-07 07:46:18

Encsy, én régóta szedek barátcserjét, meggyőződésem, hogy mindkét gyerek előtt az tette rwndbe a ciklust és most is úgy gondoltam, már normális hosszúak, de pont az aktuális mwgteéfált (de talán csak az influenza miatt). Szerintem kezdd el szedni, dé tudnod kell, hogy minimum 3 hónap kell neki, hogy elkezdjen hatni (első Kishercegnő pontosan 3 hónap b.cserje + egyéb után fogant). Én így állok ma:
Encsy883
2018-04-07 07:29:42

Kerie: jók vagyunk! :-D

Nekem ugye a teák nem jöttek be, nem tudom máshoz kötni azt, hogy az ovum is hamar jött és hogy 20 napos volt a ciklusom. De ha már van itthon barátcserje kapszulám és sajnos meg is bontottam már, vissza nem vihetem, úgyhogy szerintem ebben a ciklusban megpróbálom, aztán meglátjuk.

Natus: Nagyon Sok Boldogságot kívánok Nektek, legyen gyönyörű szép napotok, érezzétek nagyon jól magatokat! :-) írj ám majd, hogy állsz, mert nagyon izgulunk érted! :-)

Kerie
2018-04-07 07:01:58

Jó hogy írod a barátcserjét, én is vettem múlt hónapban teát csak nem mertem elkezdeni. Mivel a ciklusom rendben van, nemtom hogy erőltessem-e és én szoktam cickafark/palástfű teát is inni.
Kerie
2018-04-07 06:58:16

Encsy :D:D
Encsy883
2018-04-07 06:58:07

Csajok! Barátcserje kapszulát érdemes lenne kipróbálnom? Van itthon 1 dobozzal. Ártani gondolom nem ártanék vele, nem?
Kerie
2018-04-07 06:57:30

Encsy, látom Te is így :( és szintén erős görcsökkel :(
Nem baj, a következő eredményes lesz!
Encsy883
2018-04-07 06:56:32

Kerie: úgy látom kezet foghatunk! :-D nos akkor vágjunk bele az új esélybe! ;-)
Kerie
2018-04-07 06:53:49

Jó reggelt! Nekem új hónap, új lehetőség indul. Sose görcsöltem még ennyire, mint tegnap este, mennyiségileg is több a mensim mint szokott :O remélem a méhpempő okozta javulástól van így.
Anita012, drukkolok hogy beágyazódási barnázás legyen!
Encsy, hogy állsz? remélem Te nem indítasz velem új ciklust ;)
Encsy883
2018-04-07 06:52:26

Sziasztok! Én sajnos új ciklust kezdtem, éjjel rettenetes mennyiséggel és görcsöléssel megjött, bár érdekes a hőm még mindig elég magas ahhoz képest. Talán holnapra már leesik.
gyémánt7
2018-04-07 06:31:49

Lion nagyon szorítok hogy hétfőn jó híreket kapjatok... Sajnálom .
Én ma így, de nem tudom mitől de a krémesből megint tojcsisodott tegnap, ma még nem néztem .

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!