Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira, nagyon sajnálom, hogy ilyen híreket kaptatok, de attól még ne add fel! Nem azt mondták, hogy nincs segítség, csak előbb meg kell szabadulni attól a 10 kg-tól!!!!! Sok kitartás kell, de menni fog!!!!!!!!
Encsy883
2018-04-06 14:39:49
Köszi Anitacool! :-) nagyon ügyesek vagytok! És egy nap mennyi szénhidrátot vittetek be?
Anitacool
2018-04-06 14:31:31
Encsy fogyókúrát sosem csináltam, sajnos ha valamit csak kúraszerűen csinál az ember, az hosszútávon nem hatékony. Mi életmódot váltottunk, aminek az alapja, hogy eleinte grammra pontosan kiszámoltuk a kalóriákat napi 6 étkezésre szétbontva. Mindennap gyümölcsök, zöldségek vannak nassinak, illetve mi édesszájúak vagyunk, így mindennap van valami pici desszert, ami belefér (akár egy óriás túrórudi, vagy egy puding, stb). Ennek köszönhetően hosszú távon fenntartható a dolog. :-) A kalória mellett pedig a mikroösszetevőkre is figyelünk, főleg a zsír-szénhidrát-fehérje mennyiségekre. Manapság már nem kell patikamérleggel kicentizni, megy rutinszerűen :-) Természetesen beleszámítva a rendszeres mozgás, olyankor annyival többet enni, hogy ne az izmot, hanem a zsírt bontsa a test. Amikor fogyni akartunk, akkor úgy lőttük be, hogy kevesebb energiát vigyünk be, mint amennyit elhasználunk, ma már cca ugyanannyit, hogy szinten tartsuk.
Encsy883
2018-04-06 13:58:26
Anitacool: te milyen diétával fogytál? És úgy sikerült teherbe esned lényegében, hogy fogyóztál?
Anitacool
2018-04-06 13:49:56
Kira! Szomorúan olvasom, hogy újabb falakba ütköztetek. Próbáld tartani a ch diétát, az az inzulinnak és a PCOS-nek is jót fog tenni. Babám előtt 4 hónap alatt ment le 8kg, mellette heti 6x mozogtam, de ha fele annyit be tudsz iktatni, mint én, akkor is hihetetlen gyorsan változna a súlyod, alkatod sőt a közérzeted is. Próbáld ki, nem veszíthetsz! Ölellek!
Encsy883
2018-04-06 13:25:43
Kira! Nagyon sajnálom, hogy így állnak a dolgok, annyira szorítottam értetek, hogy végre sikerülhessen! De hidd el, nem szabad feladni, persze megértem, hogy most érzelmileg és anyagilag is nagyon sok ez az egész, de biztos vagyok benne, hogy el fog érkezni a ti életetekben is az a Csoda, amire vágytok, vártok! Én ezt kívánom Neked teljes szívemből, és biztos vagyok benne, hogy így is lesz, csak ne add fel kérlek!
Válts életmódot, ha tényleg odafigyelsz az étkezésre és beiktatsz heti 2-3 mozgást is, ahogy nyilván megoldható számodra, viszonylag hamar lemegy 10 kg, nem kell éveket várni, és addig pénzt is tudtok félretenni erre a célra! És utána biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog teherbe esned és végre lesz egy csodálatos kisbabátok, gyermeketek! :-) Minden jót kívánok neked Erika! Fel a fejjel, ne add fel!!!
Kira84
2018-04-06 13:13:43
Üdvözlök mindenkit.
Kedves lányok most búcsúzni jöttem,.
Tegnap voltunk Szegeden a lombik miatt, sajnos ez még számunkra nem járható út, fogynom kéne 10.15 kg, sajnos nagyon rossz az inzulinom,.
Amíg ez nem változik nem csinálnak velem semmit sem.
Az anyagi oldala egyenesen tragikus, tegnap kapásból ott hagytam 50 ezert 2 vérvétel + konzúltáció.-A doki inszemet szeretne ami 80 ezer ft + gyógyszerek. 2 héten belül sajnos ez most nem megoldható számunkra..Úgy érzem most jött el az a pont az életemben hogy azt mondjam itt a vége ezt már most nem bírom sem érzelmileg sem anyagilag..Nem vagyok egy gyenge jellem de most totál kész vagyok belefáradtam.Elengedem a dolgot..
Kívánom mindenkinek hogy mihamarabb babája legyen..Ölelés nektek,,, Kira84 (Geréb Erika)
Anitacool
2018-04-06 12:34:55
Amandeen totálisan megértelek! Viszont mindig hessegesd el az olyan gondolatokat, hogy nem lesz gyermeked! Naná, hogy lesz! Valamiért minket megtréfálnak ezek a gyerekek, de jönnek ám! Már most tanítanak nekünk valamit, ami a legfőbb erénye egy édesanyának: türelmet. Hidd el, hogy előnyt faragsz majd belőle, mikor már itt lesz. Míg sorra rinyálnak majd az anyukák, hogy “jajj folyton sír, hasfájós, nem alszik, szeparációs szorongás, dackorszak, de nehéz, stb”, addig te örömmel szaladsz majd pocakot simizni hajnali fél3-kor is, büfit törölsz a pólóddal ha kell, türelemmel virrasztasz, ha épp fogzik, vagy bármi baja van, és csak nevetsz majd, mert tudod hogy erre vágytál, hogy itt legyen és szüksége legyen rád. Hidd el, tapasztalat!
Csak most picit nehéz ez, hogy örüljünk mások örömének tiszta szívből! Lefogadom, ha jobban megnézed sokak életét, nem irígyled őket! Én legalábbis nagyon sokszor erre a következtetésre jutok. Koncentráljunk arra, ami jó az életünkben! Bocsi, hosszú voltam...
Amandeen
2018-04-06 12:25:20
Anita34, igen, ezek pompás hírek! Örülök, hogy jól vagytok!
Anitacool, ezzel az irigységgel én is küzdök, körülöttem is dettó így van, sorra jönnek a gólyahírek. Ma pl. azzal kezdődött a napom, hogy a facebook sorra dobta fel a sok gratuláló üzenetet az egyik volt osztálytársamnak, aki tegnap szült ikreket! Valahogy mindig ez volt az első helyen a hírfolyamban, gyorsan ki is léptem. Ilyenkor olyan bénának és szerencsétlennek érzem magam.
A nőgyógyásznál is legszívesebben a földbe süllyedtem volna, amikor láttam a sok fiatal pocakját simogató kismamát, akik ellenőrzésre jöttek, és szemtelenül fiatalok voltak, én meg ültem ott mint egy rakás szerencsétlenség, és azért vártam a sort, hogy beutalókat kapjak mindenféle laborvizsgálatra, mert én nem tudok teherbe esni... aztán jöttek a gondolatok, hogy mi van, ha nekem nem is lesz sohasem gyermekem... olyan rossz érzések ezek.
Anitacool
2018-04-06 12:10:17
Mi is magánban voltunk magzati szív UH-on, engem nagyon megnyugtatott az eredmény :-)