Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-04-06 12:09:11

Szia Anita! Milyen szuper hírek! Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek! Csak így tovább, a fele lassan el is telt, eszméletlenül szalad az idő!
Köszi a bizakodást, tündéri vagy :-) Most picit amúgy is mély ponton vagyok, sorra bebabásodott mindenki a környezetemben, én meg küzdök az emberi gyarlóság (=irígység) ellen :-D 78nap van az esküvőig, most ezzel próbálok belefeledkezni abba, hogy kihagytunk pár hónapot :-) Pikpak elmegy, várjuk már nagyon :-)
Anita34
2018-04-06 11:18:01

Sziasztok Csajok!

Nagyon szép görbéket látok ám itt...... hatalmas drukk megy Mindenkinek! Kívánom, hogy a tavasz meghozza a babákat is!

Anitacool, Kislányunk ovu előtt 3-4 nappal történő együttlétből fogant, úgyhogy én bizakodó vagyok a görbédet illetően! Szorítok!

Mi jól vagyunk, köszönöm szépen! Voltunk 18. heti genetikai ultrahangon és mindent rendben találtak hál'Istennek. Fogunk még menni magánban szívultrahangra, majd megírom, hogy ott is mit mondtak.

Szép napot Mindenkinek!
Amandeen
2018-04-06 11:17:17

Fbara, bocsi, elírtam, azt akartam írni, hogy "nem lép vissza", de látom már tárgytalan, mert egyszerre írtunk! :-)
Amandeen
2018-04-06 11:15:16

Fbara, a trifázis az, ahogy Anitacool is írja, hogy a luteális fázisban még egy szinttel feljebb ugrik a hő, így az ovu utáni szakasz is két elkülöníthető szakaszból (szintből) áll. Anitacoolnál pl. ovu után 36,7 és 36,8 volt, utána felment 36,9-re és ha ez így marad, illetve mondjuk 36,9-37,00 között megy tovább a vonalzó és lép vissza 36,7-36,8-as szintre, akkor az már ott fent a 3. fázis.
fbara90
2018-04-06 11:10:36

óóó így már értem, minden világos :) azt hittem a follikuláris nem számít :D köszönöm Anitacool :) akkor nekem is volt már trifázisos görbém :D
Anitacool
2018-04-06 11:07:43

Nos Csajok, kizárni nem tudom, de elég kicsi a valószínűség. Védekezés nélkül ovu előtt 4 nappal voltunk együtt, hajnalban lustaságból. :-P Nagy reményeket nem szabad hozzá fűzni.

Fbara a trifázis úgy jön ki, hogy minden görbe, amelyben történt ovuláció 2 fázisból áll. Az alaphő a follikuláris szakaszban, és a megemelkedett hő a luteálisban. Ha a luteálisban még egyszer megemelkedik, az a 3. fázis.
fbara90
2018-04-06 10:47:55

Lányok én azért annyira nem vagyok még ettől a "magasságtól" elájulva a saját görbémen :D ez tényleg szépnek számít ?! :D

Erikasz egy művész veszett el benned :D miket rajzolgatsz :D amúgy igazad van, egyszer sem volt még ovu után ilyen hogy egy hőmérsékleten maradtam, de azt sem értem, hogy miért csak a tojcsi nyák elmúlta után 2 nappal jött az ovum, meg hogy miért ilyen furika most, ugyanis semmiben sem hasonlít az eddigiekhez :D ....

Gyémánt nagyon szépen felment mára a hőd, megtörtént a pé-d! :))) Úgy látszik most mi ketten izgulhatunk majd kb egyszerre :)))

Anita012 én továbbra is ahhoz tartom magam, hogy még ezután ovulálsz majd :)

Kerie úgy látom még van remény nálad, hogy visszaugrott!! :D juhúúú
Encsy még neked is tartja magát!! :) az jó hír h még semmi nyom! :D :)

Natus a mai mérésedre rendkívül kíváncsi vagyok!!! :D Ugye magas?? :D

Anitacool nagyon szép a görbéd, mint amilyen a többi is lenni szokott :)) de elmondanád miért számít a te görbéd trifázisosnak a többiek szerint? :D tudom sokszor volt már téma, de én nem értem.. a 2 lépcső világos 36,8-on meg 36,9-en :) na de melyik az első lépcső?? az a hő,amin az ovu bekövetkezett ?!?! én azt hitem az a trifázis, mikor ovu után emelkedik meg 3x. de vmit én nagyon félreértelmezek :D

Lion remélem meglesz hnap is minimum a 36,4 :) szorítok :)

Amandeen lassan már te is izgulhatsz :D
Amandeen
2018-04-06 10:12:19

Lion, jönni fog az ovu nálad is!

Natus, hogy állsz ma?
Amandeen
2018-04-06 10:09:52

Kerie, azta, hogy megfordult a hőd! Szuper!
A trifázisos görbét gondolom nem nekem akartad írni, hanem Anitacoolnak. :-)

Anitacool, nagyon szép, kiegyensúlyozott a görbéd, ráadásul trifázisos! Van esély babára?

Erikasz, én is remélem, hogy most már meglesz az ovud!!!!

Anita012, a többiek biztosan hőmérsékleti értékekre gondoltak, hogy ovu előttre vigyél be 1-2 ilyen hőt és akkor behúzza az ovudat.

Encsy, jó jel, hogy nincs menzi és a hőd sem esett tovább!!!!!

Gyémánt, mondtam én, hogy 1-2 nap és lesz ott ovu!!!! :-)

Fbara, nagyon szépen vonalzózol!!!! :-)
Lion86
2018-04-06 09:22:58

Sziasztok!
Szépek a görbéitek, drukkolok mindenkinek :) Erikasz ilyet még én se láttam, pedig szerintem már több száz görbét megnéztem, szorítok, hogy most már ovu legyen és jó hosszú legyen utána a görbéd :)
Anitacool, köszönöm kérdésed, hát... egyelőre sehogy sem állok :D Nagyon szép a görbéd, van most rá esély, hogy baba van a dologban?
Hát így állok, ha holnap is 36,4 lesz, akkor azért van remény.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!