Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-04-06 15:31:28

Azért érzem magam hibásnak, mert már régóta mondogatta, hogy nem érzi jól magát, de én mindig csak legyintettem, hogy biztos iskolaundor :( Sosem voltam az a túlaggódós fajta, pedig kellett volna.
Lion86
2018-04-06 15:29:53

Biztos, hogy kell, de még nem jutottunk vissza a dokihoz, mert az eredményt 11-től adták ki, akkor már nem volt háziorvos. Addig veszek egy csomó diabetikus kaját és hétfőn megyünk. Vettünk vércukormérőt és mondta a gyógyszerész, hogy ez bizony nagyon magas.
Encsy883
2018-04-06 15:26:56

Lion: értem! Na látod, akkor miért lennél rossz anya? Persze egyértelmű, hogy ilyenkor az ember magát hibáztatja rögtön, de nem hinném, hogy neked közöd lenne ehhez sajnos. Kezelni kell, vagy mennyire súlyos?
Lion86
2018-04-06 15:25:44

Encsy, a 12 napos már jó és a görbéd is szép.
Lion86
2018-04-06 15:24:21

11 éves. Korábban volt (5 éve) egy életveszélyes betegsége, ami miatt szteroidkezelést kapott és lehet, hogy ezzel is összefügg.
Encsy883
2018-04-06 15:23:41

Ja amúgy elkezdtem pecsételőzni, úgyhogy azt hiszem tényleg ennyi volt ez a ciklusom is. Ha holnapra megjön, akkor 33 napos lenne a ciklusom és 12 nap a luteális, mit gondoltok lehet progihiányom így?

Encsy883
2018-04-06 15:19:02

Lion: mennyi idős a fiad? Hogy alakulhatott ki neki súlyos cukorbetegség? Nagyon sajnálom :-( DE! Nem hinném, hogy rossz anya lennél, azért ez nem biztos, hogy rajtad múlik sajnos.
Lion86
2018-04-06 15:15:18

Anita34, nagyon örülök, hogy továbbra is minden rendben van Nálatok, most már nem is lehet semmi baj :)
Kira, sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál, de hátha végül az orvosok nélkül is sikerül.
Amandeen, sajnálom, ez valóban negatív, ilyenkor vérből már biztos :( Kezd el szedni az antibiotikumot.

Ma én sem kaptam jó híreket, meg lett a nagyobbik fiam véreredménye és súlyos cukorbeteg. Hétfőn megyünk a háziorvoshoz. Ezek után már az sem nagyon érdekel, hogy nincs ovum, sőt még azon is elgondolkodtam, hogy vállaljak-e egyáltalán még egy gyereket :( Úgy érzem én vagyok a hibás, hogy nem vettem észre előbb és sz@r anya vagyok :(
Encsy883
2018-04-06 15:13:20

Anitacool: az érdekelne igazából a legjobban, hogy mennyi szénhidrátot ettél úgy, hogy sikerült a baba? :-) Igazából én azért hagytam abba azt az életmódot, amit tavaly kialakítottam, mert úgy gondoltam, hogy az kevés szénhidrát, ha babát szeretnénk. És nyilván fontosabb az, hogy a tesó sikerüljön, mint az, hogy most felszalad pár kiló, de ha tarthatom azt az életmódot és mozgást, amit tavaly is csináltam és akár még fogyhatok is pár kilót közben és nem zárja ki azt se, hogy teherbe essek, az nagyon jó lenne. :-)
Amandeen
2018-04-06 15:05:57

Cyajok, megjött a tegnapi vérvétel eredménye. Hcg kdvesebb, mint 1.20, ami ugye negatív eredménynek számít. Ha kicsit korábban is mentem pl. 12. Dpo-n, ha lenne baba, akkor azért lenne már több hcg a vérben, jól gondolom?
Tehát, nincs már remény, leállhatok az Utróval, és estére kezdhetem az antibiotikumot, ugye? Ti mit tennétek a helyemben? Nincs értelme tovább várni, a hőmet eddig az utrogestan tartotta fent, gondolom én.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!