Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-04-07 09:14:59

Lion: nagyon helyes, aludjanak csak, pihenjenek! ;-) Biztos fárasztó hetük volt! :-)
Barátcserjével kapcsolatosan tényleg az lesz, hogy megkérdezem dokimat mit mond, ha azt mondja nem szükséges, akkor hagyom, ha azt mondja, hogy próbáljam meg nyugodtan, akkor elkezdem! Bár tényleg én is úgy gondolom, hogy 1 hónap alatt túl nagy kárt nem tud tenni, mert ha megint felborulna a ciklusom, mint a teás ciklusnál, akkor nem vennék többet! :-)
Lion86
2018-04-07 09:14:39

Hát Erikasz, már én sem tudom mit gondoljak :D
Nekem is tegnap csúszós nyák volt, magasan volt a méhnyak, nyitva a méhszáj, de nagyon kemény. Hát ilyen nem létezhet :D Ma meg szinte zárt, kemény és magasan van és bő krémes nyák. Nem tudom mi van velünk :D
erikasz
2018-04-07 09:05:47

Kerie, Encsy : Nagyon sajnálom ,hogy megjött !!:(:(

Eszter :Nagyon szép a görbéd !!:D

Lion : Még neked sem volt ovud ,és még nekem sem !
Még én sem láttam ilyen görbét mint az enyém, hiába nézegettem a görbéket nagyon fura !!
Most a méhszáj közepesen nyitva magas és olajos csúszós,puha, mit gondolsz e felöl ! Tegnap szurkált a jobb oldalam, hát nem értem ...szerintem most lesz, tegnap fejem is fájt ,és a derekam majd leszakadt ,mellem puha lett !
Lion86
2018-04-07 08:56:31

Ez nem ide tartozik, de kikívánkozik :D Jól bírják a gyerekek az alvást, még a kicsi is alszik, pedig már 7-kor fent szokott kukorékolni :D
Lion86
2018-04-07 08:53:51

Anita012 már én is nagyon kíváncsi vagyok :) A Te görbéd sem szokványos, de ha a progeszteron rendben van, akkor Neked egyszerűen ilyen a szervezeted, hogy nem megy nagyon magasra a hőd.
Lion86
2018-04-07 08:52:18

Anita34, Gyémánt, Nektek is köszönöm a biztatást.
Anita012
2018-04-07 08:51:33

Igen,most voltam,szerdán,jövőhéten tudok eredményt (:
Lion86
2018-04-07 08:50:05

Anita012, mostanában voltál vagy mész vérvételre, ne haragudj, elvesztettem a fonalat. Most is alacsony kicsit a hőd, de emellett lehet normális a progeszteronszint, majd kiderül.
Lion86
2018-04-07 08:45:58

Encsy, mivel a másik oldal is azt írja, hogy akkor segít a progeszterontermelésben, ha az a magas prolaktin miatt gátolt, akkor így elvileg nincs értelme a te prolaktinoddal. Ha a teák sem voltak jó hatással Rád, én így nem biztos, hogy szedném. Nem tudom. Egy próbát azért lehet, hogy megér, nem akarlak lebeszélni.
gyémánt7
2018-04-07 08:44:17

Encsy Kerie ajánlom , hátha segít a barát cserje !
Lion köszönöm !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!