Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Egyébként mi okozza a barnas folyast, hogy h beagyazodasra utalhat? :)
Anita012
2018-04-07 13:54:23
Eszter úgy tudom,hogy 20-30% az esélye egy ciklusban a fogantatásnak :)
Igen,sajnos undoritó a mai ország..csak a pénz számit mindenhol :(
Nem tudom hogy Kirának van e már gyermeke,de akkor ezekszerint még nincsen :( Pokoli érzés lehet ez...
48 kg az tényleg nagyon kevés..de mindenkinek más az alkata :)
Eszter83
2018-04-07 13:35:24
Liion, én nem prolaktin miatt szedem, hanem PCOS ciklusrendezésre
Erikasz köszi, csak annyi a bajom, hogy ahány program, annyi napra teszi az ovulációt, de talán tényleg az az igazi, amit ti mondtok (28.nap).
Tudtok valami statisztikát, hogy az ovuláció napján történő együttlét hány százalékban hoz eredményt?
Lion86
2018-04-07 13:25:27
Hát ez az. A lombikról én sem rendelkezem sok ismerettel és el vagyok képedve, amiket írtak a Lányok. Nem értem miért van nekik joguk azon bíráskodni, hogy ki hány kiló ( persze nagyon súlyos elhízásnál még érthető lenne), vagy éppen az AMH értéken lovagolni, mikor az ultrahangon látszik az érett tüsző, akkor miért ne lehetne esélyes a stimulálás?! Szemét módon van ez kitalálva, hogy aki rengeteget fizet, azzal meg bezzeg foglalkoznak.
A párom unokatestvére is megjárta ezt az utat, 10 év próbálkozás, közben 5 sikertelen lombik után spontán jött végül a meglepi :)
Csak az nem eshet teherbe, akinek nincs méhe, sőt már ez sem igaz, mert méhbeültetéssel is születtek már gyerekek.
Én nem is reménykedem, hogy foglalkoznának velem a 48 kilómmal ( a 172 centimhez). De most úgy döntöttem ennek is utánajárok, mert nincs senki a családban aki ilyen kórosan sovány lenne.
Anita012
2018-04-07 12:28:09
Annyira sajnálom Kirát :( Nagyon remélem hogy hamarosan ő is anyuka lehet (:
Én nem i hittem volna,hogy egy lombik program ennyi macerával jár...
Anita012
2018-04-07 12:25:00
SZia Erikasz :)
Igen,ma reggel 36,4 volt,de ennél feljebb még mindig nem ment sose..36.5 volt a max :)
Én is nagyon remélem (:
Szerdán kapom meg a dokitól a leleteket
erikasz
2018-04-07 10:45:55
Anitacool ,Fbara : Hol vagytok ,hogy álltok ?
Anita012 :Na látod szépen fent a hőd ,menni fog az feljebb is !:)
Most olvastam ,barnáztál az szuper ,lehet a beágyazódás ! :)
Anita34 : Nagyon örülök hogy minden rendben veled és a kislánnyal !:)
Igy is legyen azt kívánom!! :
Probléma mentes várandóságot végig szívem ,vigyázzon rád a Jó Isten !!
Anita34
2018-04-07 10:15:51
Sziasztok!
Natus, nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Érezzétek csodásan magatokat ezen a szép napon! Jó készülődést! Majd várunk a beszámolóval!
erikasz
2018-04-07 09:20:25
Lion : Inkább később legyen ovunk , mint olyan hamar menszesz után az borzasztó ,nem kívánom senkinek !!! :D
Hát várunk a nagy napra !! :D
Legalább a méhnyálka megerősödik !
Encsy883
2018-04-07 09:18:33
Anitacool: köszönöm szépen, hogy leírtad te milyen életmóddal tudtál fogyni! :-) Azt még megkérdezhetem, hogy milyen szénhidrátokból jött össze a napi 120 g ch és hogy a heti 6 mozgás az mi volt? :-)
Igen a 160 g ch diétát azt ismerem, mert ugye terhességi cukros voltam, szóval azt kellett nekem is tartanom.