Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
En sem ertem ezt:( ha egy ember egészséges, nem jelenthet gondot :)
En amúgy úgy tudtam hogy oep tamogatott a lombik program.. ;(
Lion86
2018-04-07 15:44:40
Amandeen, azt se értem pl. hogy miért ragaszkodnak ennyire a fogyáshoz, ha az ember amúgy egészséges, de nehezen fogyó típus, akkor egy drasztikus diéta, és edzéssel agyonhajszolás nem értem hogyan segíti a teherbeesést... Érdekes elképzelései vannak még az orvosoknak is. Nekem is pl. azt mondta a dokim, hogy progi mellett biztos nem jön meg, erre másnak más doki nem ezt mondta. Néha nem vagyok biztos benne, hogy az orvosok tudják mit csinálnak.
Lion86
2018-04-07 15:41:00
Eszter, nem nézettem D vitamin szintet, mert azt már a vérvételkor is szedtem, így nem láttam értelmét.
Az ösztrogénszinted neked is magas? Nálam az LH/FSH először 6 volt (de az utólag kiderült, hogy ovu előtt 3 nappal és nem tudom, hogy emiatt-e) a luteálisban pedig több mint 2. Az AMH pedig 8,76, ami a 31 évemhez nem normális. Neked milyenek voltak ezek az értékek?
Anita012
2018-04-07 15:37:32
Én mondjuk azt nem értem ebbe az egész lombik programba,hogy miért kell egyszerre többet beültetni ? nem elég csak megtermékenyitett petesejtet beültetni? Egyik ismerősömnek is ez volt és ikrei lettek !
Amandeen
2018-04-07 15:24:06
Eszter 10ezer IU nem túl sok egy napra? De ezek szerint hatott!!!
Én napi 20 mikrogramm D3-t szedek, az 800 IU, ennél többet nem mertem.
Amandeen
2018-04-07 15:20:12
Bizony, nem egyszerű dolog bekapcsolódni a lombikprogramba. A doktornő nekem is azt mondta, hogy fogyjak le kb. 5 kilót, mert akkor jobban reagálok majd a stimulálásra. Biztosan van valami ebben a súly dologban, nem véletlenül mondják. Viszont az is igaz, hogy nincs olyan nő a világon, vagy legalábbis igencsak kevés, akinek ideális a súlya a magasságához képest, mégis rengetegen spontán teherbe esnek. Én sajnos úgy tűnik nem tartozom ezen szerencsések közé, így meg kell feleljek az előírt szabályoknak, hogy segíteni b tudjanak rajtam. Bár a sikerhez még ez sem garancia....
Eszter83
2018-04-07 15:15:32
Na, a fele üzenetemet eltüntette :( lehet, a szmájlik miatt????
Eszter83
2018-04-07 15:15:32
Na, a fele üzenetemet eltüntette :( lehet, a szmájlik miatt????
Eszter83
2018-04-07 15:13:57
Lion, nézettél már D3-vitaminszintet? Szinte minden PCOS-nek alacsony, nekem katasztrófa volt annak idején, elkezdtem napi 10ezer egységet szedni (K2-vit és Magnézium mellett), másfél hónap múlva épp a kontrollon gondolkoztam, amikor bekavart a pozitív teszt
Lion86
2018-04-07 15:01:31
Igen ez a bajom nekem is, hogy ez a súly nagyon kevés és valószínűleg ez miatt is volt mindig rendszertelen a ciklusom, így nehezíti a teherbeesést. Mindig pszichés okokra fogták, de most már nem hiszem el. Amikor minden rendben van, akkor sem tudok hízni. Világ életemben piszkáltak is miatta. Imádtam a terhesen felszedett kilókat, de szülés után 3 hónap múlva 43! kiló voltam.
Anita012, úgy tudom, hogy ilyenkor a nyálkahártya vérbősége miatt alakul ki egy kis vérzés, amikor a megtermékenyített petesejt megbontja azt és befészkeli magát :)
Eszter, valószínűleg nekem is PCOS-em van, majd hamarosan viszem a dokihoz a leleteket. Örülök, hogy neked segített, eddig én a teában bíztam és bevált az előző ciklusokban, de most nem. A védőnőnk is ezzel küzd, ő is próbálta a barátcserjét és a teát is, de semmi sem használt. Aztán kapott gyógyszert, de az sem. Nem tudom mire számítsak.
En amúgy úgy tudtam hogy oep tamogatott a lombik program.. ;(