Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita012
2018-04-08 17:59:04

Igen,elmentünk mi is,mi is sokat áltunk sorba a 22 kerben :( De nagyon kiváncsi vagyok az eredményre :D

Szerdán kiderül az eredmény (:

Remélem mindenki aki tehette kirándult ebbe a gyönyörű időbe ! :)
fbara90
2018-04-08 17:46:28

Ajjjj sajnálom :(((
Amandeen
2018-04-08 17:43:45

:(
fbara90
2018-04-08 17:40:27

Remélem mindannyian voltatok/elmentek szavazni!! :))) én másfél órát álltam érte sorba Győrben! De biztos vagyok benne hogy megérte! :D

Lion remélem a kisfiaddal jó eredményeket kaptok majd hétfőn! Nagyon sajnálom szegényt! Bár tudnék segíteni! :( Remélem ez a gyógyítható fajta lesz! Szorítok értetek!

Natus gratulálok Nektek és sok-sok boldogságot kívánok nektek!!! :))))
Erről jut eszembe, Natusról tudunk valamit? :)

Amandeen sajnálom a negatív tesztet! :( Majd most a gyógyszerkúra után biztos sikerülni fog minden! :)

Encsy, Kerie sajnálom, hogy megjött! :-/ Anitacool sajnálom, ha neked is ez lesz a vége!

Anita012 kíváncsi vagyok a vérvételed eredményére az alacsony hő miatt! :) lehet hogy nálad ez a szokványos :) MInden szervezet más :)

Margaréta sajnálom, hogy mégegy betegség kiderült, viszont ez ahogy te is írtad jó dolgog is lehet! mert ha ez okozta a gondot, akkor lehet a gólya is bekopogtat végre, ha kezelitek! :)

erikasz örülök, hogy megvolt az ovud!! :D remélem ez az együttlétetek most telitalálat volt! :D

Többiek? :D
erikasz
2018-04-08 14:06:32

Anitacool : Igazán,megfog jönni ?:(
Nagyon sajnálom ,de még van remény ,mig nem jön meg !!

Fbara : Nagyon szép a görbéd, jó magasra felhúztál !!! :):D

fbara90
2018-04-08 13:57:49

Sziasztok! :)
Jövök majd még mert nem tudtalak végig követni titeket.
Most csak bejelentkezem. :)))
Anitacool
2018-04-08 10:24:08

Erikasz végre megvolt az ovud, ez már igen!
Köszönöm az érdeklődést, de várom az elkerülhetetlent. Méhszáj magas, lágy és nyílik. Jön a Miku...
Anita012
2018-04-08 08:22:07

Sziasztok !

Én sajnos most elaludtam és nem keltem fela,mikor mérni szoktam :( Igy nem tudom a mait :( De szerintem várok a kövi cikluig ( ha megjön ) akkor kezdem a mérét ugye mindennap :) Nyomonkövethetőbb lesz :)

Mindenkinek szép a görbéje:)
erikasz
2018-04-08 08:14:15

Lion :A rendszer hiába oda teszi mi érezzük !
Remélem neked is meglesz hamarosan ,szépen felment a hőd neked is !
Én ha holnap 36.3 mérek a rendszer vissza teszi ciklus 5 napjára az ovum képzeld ! :)
De ha magasabbat akkor pont a ciklus 16 napjára amikor meg is történt én ugy érzem hajnalban meg volt !
Lion86
2018-04-08 08:08:02

Jó reggelt!
Erikasz, örülök, hogy megvolt végre :)
Kerie, most nekem is lassan ment le a hőm, 36,8 volt aznap is mikor megjött.
Encsy, a tiéd szépen lement.
Nekem nagyon furcsa ez a görbe és kizárt, hogy már megvolt.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!