Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Olioli
2018-04-21 07:54:46

Erikasz nagyon örülök!!!! Gratulálok! :-)
erikasz
2018-04-21 07:51:30

Jó reggelt lányok !:)
Csináltam tesztet a has feszülés miatt ,halvány alig látható pozitiv lett !:):)
Boldog vagyok ,de nem kiabálom el ,holnap csinálok erősödik e !
Feltenni még nem érdemes, mert éppen hogy látszik ,de 5 percre kijött !
Encsy883
2018-04-21 07:11:17

Sziasztok! Na elkezdtem stagnálni, úgyhogy remélem most már az ovu teszt is kezd majd alakulni! :-)

Anita012: hogy állsz ma? :-)

erikasz: hogy vagy? :-)

Fbara: nem kaptál választ még mindig?

Kerie
2018-04-21 06:41:43

Sziasztok, nálam se néz ki túl jól a helyzet. Csütörtöki tüszőrepesztő ellenére nem emelkedett a hőm ma sem :( mai inszemen majd jelzem a dokinak.
Olioli, sajnálom, de tudod csak ha megjön, akkor biztos!
Natus, örülök, hogy minden rendben nálatok, kívánom hogy végig így is maradjon!
Lion, kitartás, ki fog alakulni az a diéta! És nálad is érvényes, hogy csak akkor kezdődik új hónap, ha megjött!
Amandeen, köszönöm, szurkolok, hogy következő hónapban jöhessen az inszem!
Olioli
2018-04-21 06:11:12

Sziasztok.
Nekünk elszállt a remény megint, leesett a hőm :'(:'(
Lion86
2018-04-20 22:52:41

Köszönöm Erikasz, kicsit még nehézkes a dolog, de beletanulunk majd. Szerencsére jól van és jól viseli. Velem nem tudom mi van, a hőm lement, de nem jött meg. Hát majd meglátjuk.
Natus
2018-04-20 21:15:01

Sziasztok!
Mi jól vagyunk. A fáradtságon, mellfeszülésen és enyhe görcsökön kívül semmi más nem jelentkezik. :-)
Endodokival megnéztük a leleteimet. Progi, tsh, t4, hcg, prolaktin rendben van. Így az eddigi gyógyszer adagaimon nem kellett változtatni. Egyedül a D vitamin szintem alacsonyabb, így arra írt fel a doki 3000 egységet, azt ma kezdtem el pótolni. 4 hét múlva újra nézetjük majd ezeket az értékeket, hogy kell-e változtatni vmit az adagolásban,illetve a Bromocriptint akkor kell elhagynom.
Nagyon várjuk, hogy menjünk ultrahangra.
Olioli
2018-04-20 21:00:35

Erikasz: mikor tesztelsz újra?
Olioli
2018-04-20 20:58:38

Amandeen még egy kis türelem, és jön a Ti időtök. Néha rohannak a napok, néha meg nagyon nehezen telnek...hogy van ez?
Amandeen
2018-04-20 20:21:19

Olyan jó lenne, ha én is izgulhatnék így a luteális fázisban, de mivel nem lehettünk most együtt, tudom, hogy meg fog jönni.... csak azon izgulok, hogy a kövi ciklusban már léphessünk egyet előre, pl. inszemre...
Kerie, nagyon drukkolok neked!!!!! Nemsokára, talán már nálunk is jön egy inszem...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!