Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2018-04-21 11:25:16

Sziasztok!

Erikasz drága! Nagyon-nagyon örülök Nektek! Ez csodálatos hír! Holnap feltétlenül csinálj még tesztet! Az Úr vigyázzon Rátok! Pihenj ha tudsz és csak óvatosan a munkával!!!
Orvoshoz nem mész? Nem kell progeszteron majd később? Ne haragudj nem kioktatásnak szántam, csak tudom, hogy már vesztettetek el kisbabát. Ölellek!
Kira84
2018-04-21 10:52:03

Lion86
Szia nem volt a múlt ciklusban peteérésem,.Most nézem a görbém a 36,2 kiveszem mert csak bekavar,úgy görcsőlt aznap a hasam folyton fent voltam..Ami most nekem fura volt hogy 3 nap mikor 36,35 mértem folyton nyilaldosott mind két petefészkem,
Natus
2018-04-21 10:50:45

Lion:
Aranyos vagy :-) majd lehet töltök fel képet.
Natus
2018-04-21 10:49:41

Erikasz:
Nagyon köszönöm :-) aranyos vagy.
Kívánom, hogy minden nappal erősödjön szépen a teszted és egészséges kis babátok szülessen!
Kíméld mindenképpen magad, amennyire csak lehetséges. Ne hagyd hogy agyon hajszoljanak a munkahelyen.

Kerie:
Köszönöm, így legyen :-)
Lion86
2018-04-21 10:46:23

Kira épp gondoltam mi lehet veled :)
De gondoltam lehet nem olvasod a fórumot mostanában, ezért nem kérdeztem rá.
Nagyon szép nyugis eddig a görbéd, most biztos lesz ovud. Végül a múlt ciklusban nem volt?
Kira84
2018-04-21 10:41:45

Drága erikasz
Végtelenül boldog vagyok ennek a csodás hírnek.,Tiszta szívből kívánom hogy minden rendben legyen veletek. Pihenj sokat és vigyázz magatokra.. :)

Én csak nem bírtam megállni, erőt vettem magamon és megint mérek reggelente..
Lion86
2018-04-21 10:37:36

Sziasztok!
Olioli tényleg jó nagyot esett, de sok görbén láttam, hogy a 13.dpo-n meg elindult visszafelé. Szorítok, hogy így legyen :)
Kerie, nem biztos, hogy azonnal emelkedik tüszőrepedés után, van hogy kell 2-3 nap, ne izgulj.
Encsy, vannak már jelek, hogy közeledik az ovu?
Erikasz, ennek úgy örülök, mintha én teszteltem volna pozitívat :) Nagyon vigyázz magadra. Elmész táppénzre? Ha ekkora a hajtás a munkahelyeden, lehet, hogy jobb lenne. Remélem nem haragszol meg érte, de a korod miatt most jobban oda kell figyelni magatokra. Nagyon izgulok érted.
Natus, nagyon várom az ultrahang eredményt, örülök, hogy jól vagytok :)
Anita012, egy kis beszédtől nem lesz baj a méréssel, egyébként aktivitás hatására felfelé menne, inkább valószínű, hogy hamarosan jön az ovud. Teszteltél mostanság?
Amandeen, hogy érzed magad?
Gyémánt, Fbara, veletek mi újság?
Anitacool, megmutatod a görbéd? :)
Christi, mi lett az eredmény?
erikasz
2018-04-21 10:03:07

Köszönöm nektek ,vigyázok magamra !
Gyógyszereimet át olvastam még szedhetem !
Remélem holnap holnapután erősödik a teszt , csak akkor leszek nyugiban, de még igy is korai volt tesztelni, csak a hasam feszül derekam húzgálja a görcs vettem be magne B6 -ot igy már jobb !
Rengeteg a gyomorsavam, hogy mitől nem tudom ég a torkom felpuffadok !
Anitacool
2018-04-21 09:40:36

Erikasz ez fantasztikus hír! Kívánom, hogy minden rendben menjen, egészséget mindkettőtöknek! Vigyázz magarokra nagyon :-) Nagyon boldog vagyok miattad! :-)
Amandeen
2018-04-21 08:49:56

Erikasz, de jó, ez fantasztikus hír!!!!!!!!! Vigyázz modt magadra nagyon!!!!! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!