Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.
Sajnos még többet esett a hőm mára, és ma van a "hivatalos"napja a menstruáciomnak:-( hát nem szeretettel, de várom, essünk túl rajta...
A hónap tanulsága, hogy az inofolic tolta ki az ovum, mert mindig korábban szokott lenni. Emiatt tény, hogy nem időben voltunk együtt, hanem hamarabb...de szívem mélyén azért nagyon reménykedtem.
Szóval lányok segítsetek légyszi, én még soha nem próbáltam ovu tesztet. Milyet érdemes használni, mert ahogy néztem vannak olcsobbak, drágábbak.
A hőmérőt hanyagolni szeretném...vagy mit tanácsoltok? Az ovu teszt hőgörbével még tutibb lenne?
Várom és köszönöm a segítséget!
Kerie
2018-04-22 06:33:11
Anita34, örülök, hogy veletek minden rendben, köszönjük a drukkot!
Nekem végre megemelkedett a hőm, így biztos megvolt az ovu :)
Anita34
2018-04-21 22:29:41
Sziasztok!
Chiristi, szívből gratulálok Neked is! Nagyon örülök, hogy lett még egy kismamánk. Vigyázz Magatokra! Majd várjuk az ultrahang híreket!
Erikasz, Te is nagyon jó vagy mindenkihez, és mi csak igyekszünk visszaadni mindazt, amit adsz itt mindnyájunknak! Alig várom, hogy reggel tesztelj és gyere írni! Nagyon örülök Nektek! Úgy a jó, ha nem is dolgozhatsz, mert most Te és a Baba vagytok a legfontosabbak! A munkád meg amúgy sem könnyű. A nőgyógyászhoz nyugodtan menj majd el, mert kismamáknak is megcsinálják a szűrést ha szükséges. Nekem az orvos nemrég csinálta meg, mert már esedékes volt, kb. 18 hetes lehettem. Kicsit érzékenyebb volt az egész beavatkozás, mint azelőtt, de azt mondta, hogy a babának kutya baja sem lesz ettől.
Mi jól vagyunk, köszönjük! Jövőhéten megyünk majd kontroll ultrahangra.
Vigyázz Magatokra! Puszi!!!
Addig is Mindenkinek nagyon drukkolok, meglátjátok a Tavasz "meghozza" a Babákat!
Encsy883
2018-04-21 20:35:20
Lányok! :-) raktam fel képet csopiba ovu tesztről, meglesnétek nekem légyszi?! :-)
Lion86
2018-04-21 17:31:17
Köszönöm Erikasz :) Hétfő óta nem csináltam tesztet, ha a 18. napon megvolt, akkor tegnap kellett volna megjönnie. Hétfőn csinálok megint, ha nem jön meg.
fbara90
2018-04-21 16:25:44
Erikasz nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy pozitívat teszteltél! :)))) nagyon
megérdemled, annyi jót teszel! :) olyan régóta várjátok már!! szívből örülök!!! :) Mindenképp nagyon vigyázz most magadra!!! Remélem erősödik a teszted, és egészséges a kisbabátok! :) Párod mit szólt hozzá? tudja már??? gondolom repked ő is a boldoságtól! :D
Christi!! ez nálad is csodálatos hír, és a görbéd is nagyon szép!! :))
Alig várom, hogy Ti is meg Nati is elmenjetek az első UH-ra!! :D mindenkitől várjuk ám majd a beszámolókat! :D
Era86
2018-04-21 16:13:05
Lion86: Tegnapi hő 36,4 a mai 35,6 . Más napokon is van, hogy ekkora az eltérés. Holnaptól máshogy mérem, ha úgy is nagy lesz a különbség, akkor valami nincs rendben.
erikasz
2018-04-21 15:36:40
Olyan jók vagytok hozzám ,és aranyosak ,hogy sírva fakadtam az írásotokon !
Anita 34 : Köszönöm szépen ,és ha minden rendben van, ugy is ithol maradok táppénzen nem is fognak engedni dolgozni,korom miatt !
Ti jól vagytok ?
Orvoshoz majd csak akkor megyek ,ha erős lesz a csik ,nődokihoz meg május 15 én ugy is van időpontom !
Remélem progipótlás nem kellesz egyik gyermekkel sem kelet ,minden rendben volt !
Vasam most is 29,8 vérszegény sem vagyok !
Hála az Úrnak !
Én nyers sárgarépát ,krumplit is megeszem !
Vigyázzon rád és gyermekedre a Jó Isten !
Millió puszi...:)
Kerie
2018-04-21 15:13:25
Nálam megvolt az inszem, utána úgy begörcsöltem, mint még soha:( már ott tartottam, hogy megnyomom a nővérhívót (egyedül voltam a szobában ma már), pedig elég jó a fájdalomtűrésem. Aztán szerencsére enyhült.
Mondtam a dokinak hogy a tüszőrepesztő ellenére ma sem emelkedett a hőm, ő is azt mondta ne aggódjak, csak ovu utáni napon fog emelkedni. Meglátjuk holnap. Viszont nagyon megdicsért hogy mérem a hőmet, mondta abba ne hagyjam :)
Tegnap este már tojásfehérjés nyákom is volt, szóval nem aggódom.
Viszont ezzel a nyavalyás PG53-mal nem boldogulok, második ciklusban használom, de az előző ciklus elejétől eltekintve egyszer sem volt páfrányos, még részlegesen se, lehet rosszul csinálok valamit.
Kerie
2018-04-21 14:59:58
Erikasz!!! Ez igazán fantasztikus hír, vigyázz nagyon magatokra! Ahogy a többiek írják, nagyszerű, segítőkész ember vagy! Rengeteg erőt adsz nekünk és reményt is a magad példájával, hogy nem szabad feladni!
Szívből kívánom hogy minden rendben legyen és csodálatos, egészséges babátok szülessen!
Sajnos még többet esett a hőm mára, és ma van a "hivatalos"napja a menstruáciomnak:-( hát nem szeretettel, de várom, essünk túl rajta...
A hónap tanulsága, hogy az inofolic tolta ki az ovum, mert mindig korábban szokott lenni. Emiatt tény, hogy nem időben voltunk együtt, hanem hamarabb...de szívem mélyén azért nagyon reménykedtem.
Szóval lányok segítsetek légyszi, én még soha nem próbáltam ovu tesztet. Milyet érdemes használni, mert ahogy néztem vannak olcsobbak, drágábbak.
A hőmérőt hanyagolni szeretném...vagy mit tanácsoltok? Az ovu teszt hőgörbével még tutibb lenne?
Várom és köszönöm a segítséget!