Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-04-22 09:21:06

Teszteltem ,de még mindig halvány ,de mintha erősödne ,inkább 2 nap múlva fogok legközelebb tesztelni !:)

Fbara :A párom repdes az örömtől ,fülig ér a szája ! :)
Már azt kérdezte ,hogy fogják hívni ?
A tesztelésnél is jelen volt neki nagyon jó a szeme !:)
Én két szemüvegben látom csak ,halvány de össze hasonlítottuk mintha erősebb lenne !

Hajnal Orsolya Csenge legyen, neki már van 2 fia Norbert és Zoltán
Ha fiú nem tudom ....

Anita34 : Köszönöm szavaid nagyon aranyos vagy !!!:)
Annak meg még jobban örülök ,hogy minden rendben veled és a picivel !!!:D
Nem akarom még vizsgáltatni magam ,még nagyon korai lenne !
Május 15 az már jó lesz akkor már 6 ,7 hetes leszek az tökéletes !
Millió puszi ...Vigyázzon rátok az Úr !!

Lion : Nem fog megjönni ,várom az eredmény hétfőn !
Nagyon drukkolok babás légy ,te is megérdemled odaadó,segítőkész ember vagy ! Ezt odafent látja az Jó Isten !!

Olioli:Mig nem jön meg addig van esély ,lehet nyugtalanul aludtál a hőd hogy leesett ,az járt az eszedbe........- vajon reggel mit mérek !!!
-Ismerős én is igy voltam mindig..... !:)
De megtanultam ........lesz ami lesz !!!
Hőmérőzést ne hagyd abba, azon látni mindent !
Ez az én tanácsom !
Mindenféle nőgyogyászati betegség ,pajzsmirigy hormonháztartás !!

Lion86
2018-04-22 09:07:08

Én sokat, mert nem mindig rendszeres a ciklusom és az LH szintem is eléggé ingadozó, reggel és este is tesztelek, kb. 25-30-at egy hónapban. Elvileg normál körülmények esetén 10-15 is elég. Többiek, mennyit használtok?
Olioli
2018-04-22 08:57:16

Lion köszönöm. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy átlagban egy hónapban hány darab tesztet használtok kb?
Lion86
2018-04-22 08:52:43

Jó reggelt!

Na látod Kerie, mondtam, hogy mára biztos felmegy :) Tegnap az a görcsös érzés lehetett a tüszőrepedés.

Nagyon sajnálom Olioli, de gyorsan túl leszel rajta és neki is kezdhettek az új hónapnak :) Fogd fel addig úgy, hogy most pár napig nem kell izgulni, hogy mit mérsz :) Szerintem ne hagyd abba a mérést, ha nincs túlzottan a terhedre, mert akkor meg lehet, hogy amiatt izgulnál, hogy mit mérnél, én legalábbis így vagyok vele. Ahonnan szoktunk ovutesztet rendelni, most betegség miatt nem üzemel a webáruház, Bp-en a X.ker- ben lehet csak személyesen átvenni. Fertinetes kéket ne rendelj, mert az senkinek nem vált be. A facebookon is lehet, az jó állítólag : https://m.facebook.com/Ovulációs-tesztek-363073637540850/

Encsy, lehet, hogy ez már az ovu volt, kíváncsi vagyok a tesztre :)

Erikasz, milyen lett a teszt?

Többiek, hogy vagytok?

Nekem kivette az ovum, majd kiderül, hogy tényleg most volt-e.
Encsy883
2018-04-22 08:35:28

Anita012: te hogy állsz ma? :-)

Fbara: nem válaszoltak aztán neked a D-vitamin szinttel kapcsolatosan? :-)

erikasz: hogy vagy? :-)
Encsy883
2018-04-22 08:34:32

Sziasztok! :-) Én ma így állok! Azért szokásos időben csinálok ma még egy ovu tesztet, hogy mit mutat! De igazából a holnapi hőből kiderül, hogy ma van-e ovum, vagy pedig csak holnap, vagy kedden hajnalban lesz! Eddig mindig úgy volt, hogy stagnálás után emelkedett a hőm, majd másnap alacsonyabb lett és utána emelkedett meg és maradt magas, úgyhogy kíváncsian várom most hogyan lesz! :-)
Olioli
2018-04-22 07:47:14

Köszi Kerie, igazad van, segít a görbe és ráadásul könnyebb így együtt végigcsinálni egy újabb hónapot! Több szem, többet lát! :-)
A férjem látja rajtam, hogy már rágörcsöltem a témára, így emiatt mondta, hogy tegyük már félre a hőmérőt, hiszen van két gyerekünk mérések nélkül! :-) sőt a 3. Is mérés nélkül jött, de nem maradt meg. A 4. Méréssel, de Ő sem maradt velünk:-( de mostmár nagyon vágyunk babára!
Kerie
2018-04-22 07:29:14

Olioli, köszönöm!
Tesztet nem használok így abban nem tudok segíteni, de szerintem tartsd meg mellé a hőmérőzést. Én úgy tapasztaltam, hogy a görbe képe segít könnyebben átlátni a ciklust és többet együtt elemezni, összehasonlítani. Nem szeretek ezért 10 perccel korábban kelni, ráadásul csak ezután tudom bevenni a gyógyszert is, ami után 30 perccel ihatom csak meg a napi egyetlen kávémat :/
Szóval megértelek, viszont a teszt napjait is könnyebb lehet kiválasztani szerintem a hőgörbe mellett. Többiek mit mondotok?
Olioli
2018-04-22 06:55:03

Kerie! Reméljük ez lesz a hónapotok!! :-)
Olioli
2018-04-22 06:42:05

És a görbém:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!