Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita34: Köszönöm szépen és vigyázok ! :)
Pihenni fogok sokat !:)
Puszi ..
erikasz
2018-04-22 11:28:00
Kira : Két nap mulva tesztelek megint !
Ma is még halvány volt de erősebb picivel !
Dominál persze ,de jól felment a hőd biztos ovu, ahogy érzed is a méhszájt fel van puhulva,a vizes nyák is tökéletes !!
Persze hogy befolyásolja hogy felkeltél és mozogtál ,de ez túl magas ahoz !
Volt olyan én is felkeltem hamarabb megmértem ,párom elment és 0,1 tizeddel volt magasabb csak !
Ugy hogy holnap meglátjuk mennyit mérsz és ki is derül !
Irtam is hogy vigyázz, mert ha a múlt ciklusban nem volt, most hamar lesz !:)
És még az együtt lét is megvolt szuper !!!!:D
Kira84
2018-04-22 10:05:50
erikasz hogy vagy? Mikor tesztelsz megint?
Hát vissza raktam a 36,2 de nem tudom dominál e valamit a görbében.
Kira84
2018-04-22 10:00:46
Jó reggelt lányok, hát nem tudom mennyire hihetek a mai mérésnek.6,30 kor szoktam mérni, de 6 kor fent voltam mert a párom ment dolgozni.Szóval utána gyorsan vissza feküdtem elaludtam és 6,35 kor mértem. Szerintetek a fel kelés befolyásolt rajta valamit?
Tegnap este az együttlét is más volt.
Előtte megvizsgáltam magam. olyan nagyon felpuhúltnak éreztem a méhszájat és közelinek .Nagyon fura volt,vizes nyákom volt.
erikasz
2018-04-22 09:48:41
Lion :Huuuu...most volt az ovud az tuti !!:)
Encsy : Na látod jó hogy vezeti az ember a hőjét ,már te is tapasztalod az ovud hogy szokott jönni !!?:D
Nagyon jól csinálod !!:)
Köszönöm kérdésed jól, csak a hasam szokott feszülni húzgálja valami a púpom környékén, de elviselhető ! :)
De én még csak a 11 vagy a 14 DPO vagyok nem tudom pontosan mert volt egy leesésem a ciklus 19 napján is azt vettem ki !
A ciklus 24 napján meg vér petty a tisztaságin ,mikor pisilni mentem akkor vettem észre ,de akkor olyan ovus fájdalmam volt szurkált a petefészkem !
Lion akkor apára fel !!
Szép ovud lesz ,jó nagy, de szerintem a te hőd 36.9 et verni fogja!
Kira : Hogy állsz ma ?
Nagyon szép egyenletes a görbéd ,nincsenek nagy ugrások szerintem ha az elmúlt ciklusban nem volt ovud ,most hamar lesz !
Még azt az egy értéket menszi napjára a 36.2 tedd vissza, nem e az elmúlt ciklus végén volt ovud !
Nálad sem lehet ,az ovut kiszámolni mikor van !
Lion86
2018-04-22 09:32:58
Ha holnap is ugyanennyit merek, ide teszi
Lion86
2018-04-22 09:32:12
3-4 ezer szokott lenni havonta, annyira nem vészes :)
Olioli
2018-04-22 09:31:07
Lion az egy kisebb vagyon akkor havonta! Na, de bízunk benne, mostmár nálatok is meghozza a gyümölcsét!! :-) nagyon drukkolok nektek is, és aki még várakozik!!
Erikasz örülök a tesztnek, csak óvatosan minden házimunkával!
Közben már meg is jött, de köszi azért!! tehát új ciklus van!! És mégnagyobb reménység!
Most el kell kapnunk az ovut!
Lion86
2018-04-22 09:28:16
Köszönöm Erikasz :)
Előfordulhat, hogy mégis tegnap volt ovum és a magas LH miatt volt pozitív a teszt korábban, de ha mégis csak most volt, akkor is jókor voltunk együtt :)
Nagyon örülök, hogy erősödött, 2 nap múlva már biztos virítani fog a második csík :)
Anita34
2018-04-22 09:24:49
Erikasz, nagyon-nagyon örülök! És szép nevet választottatok! Vigyázz Magatokra, pihenj jó sokat! Puszi!
Pihenni fogok sokat !:)
Puszi ..