Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-04-23 09:18:20

Olioli: bocsi, Christit akartam írni ...
Amandeen
2018-04-23 09:16:39

Erikasz, vigyázz nagyon magatokra!!!!

Christi, ne ess kétségbe, ilyesmi valóban előfordulhat az elején! Majd jelentkezz, hogy mi volt az orvosnál!!! Korodból adódóan te is vigyázz nagyon magatokra!!!!
Encsy883
2018-04-23 07:20:54

Sziasztok! :-) Én ma így! Ezek szerint bejön az, ami az elmúlt 2 ciklusban! :-D Szóval ma éjjel, holnap hajnalban várható szerintem az ovu, de holnap reggel úgyis kiderül a hőből, ha újra emelkedni fog! :-)

erikasz: hogy vagy? :-) mikor tesztelsz akkor újra?

Olioli: vigyázz magatokra, minden rendben lesz!!!

Fbara: kaptál választ? :-D

Anita012: hogy állsz ma? :-)
erikasz
2018-04-23 07:18:29

Chisti:Nem lesz semmi baj ,nyugodj meg !
Nem szabad idegeskedni !
Még az elején szokott ilyen lenni ,de az elfog mulni !
De menjetek azért orvoshoz nézzen meg ,hogy megnyugodjatok !!!
Délután jövök megyek dolgozni .

Kerie : Szépen felment a hőd !:D
Akkor te is benne vagy a korban 44 évesen én meg 48 éves vagyok !:)
Mi vagyunk itt a legidősebbek :)
Én ma igy :)
Kerie
2018-04-23 07:09:21

Christi, vigyázz magadra, minden rendben lesz, szorítok!
Kerie
2018-04-23 06:43:08

Jó reggelt mindenkinek! Itt a mai görbém. Érdekes, higy a fertility friend a hőleesés napjára írja az ovut. Nyilván hibásan, hiszen uh szerint akkor még helyén volt a tüsző :)
Christi
2018-04-23 06:42:32

Mi meg rohanunk az orvoshoz. Tegnap a derekam jobb oldalan egy eros nyilallas volt. Kb 5 percbe telt mire fuggolegesbol vizszintesbe raktam magam. Most meg rozsaszin nyak volt a wc papiron.
Christi
2018-04-23 05:38:18

Olioli en is csak biztatni szeretnelek, hogy ne keseredj el. A 37 az hidd el nem olyan sok. En 44 vagyok, es latod nem ez szamit. Ossze fog jonni az a baba csak meg egy picit varat magara! :)
Olioli
2018-04-22 19:34:11

Aranyosak vagytok. Köszönöm.
Anita ma már nekem is eszembe jutott a pszichologus, pedig reggel még jól voltam, most meg...!
Te még nagyon fiatal vagy! Hajrá! :-)
Anita012
2018-04-22 19:14:43

Olioli: én 25 éves leszek ősszel,január óta próbálkozunk,eddig sajnos nem jött össze,én nagyon rágörcsöltem eddig(szerintem ezért nem jött össze ) most megyek egy pszichologushoz jövőhéten,hogy segitsen abba,hogy nekem is minél előbb jöhessen a kis csodánk :) Sajnos borzasztóan vágyok rá,és úgy érzem el kell menjek egy szakemberhez is,hogy megnyutasson :)

Nem szabad elkeseredni,nagyon sok gyereketek lesz !! :)
Tudom,hogy elkeserítő,én 2hete mikor megjött elkezdtem sírni...annyira kiborultam :( Pedig nekem még egyáltalán nem kellene 24 évesen ilyeneken sirni..:) Aztán 1 óra múlva újból talpra áltam !! :)

Sok sikert nektek!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!