Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Remélem gyorsan átmegy rajtam is, már nagyon várom, mert rendkívül negatív vagyok most. Én 36 vagyok, a nyáron 37 leszek és a gyerekek 9 és 11 évesek.
Felnézek rátok, minden elismerésem a sok-sok éve váróknak!!
Kerie
2018-04-22 18:32:19
Olioli, Lionnak igaza van! 1-2 nap és elmúlik ez az érzés hidd el! Jönni fog, csak kicsit megvárat. De minden nappal közelebb vagy hozzá, ahogy mindannyian! Én 38 évesen az első babámra várok, de eszemben sincs feladni, még akkor se, ha a ciklus első napjai mindig nehezek. Kitartás, elmúlik!
Lion86
2018-04-22 18:26:00
Anita012, biztos neked is jön most már pár napon belül :)
Lion86
2018-04-22 18:22:58
Hidd el Olioli, egy-két nap és jobb lesz, ezek a napok mindig nehezek. Én is sokszor sötéten látom a dolgokat, de amíg működik a rendszer, sosem késő még. Én nem is akartam már 30 felett szülni, a második mégis akkor jött 7 év után és 10 év a korkülönbség köztük. És most 32 évesen a harmadikra készülök :) Sajnos sokszor nem úgy megy, ahogy mi eltervezzük.
Biztos vagyok benne, hogy mindannyiunknak sikerülni fog, csak minket tovább váratnak a babák.
Hány éves vagy egyébként? :)
Anita012
2018-04-22 18:19:33
Sziasztok !!
Nagyon érdekes témákról beszélgettetek ma :)
Én csak most jutottam el a géphez..reggel igy álltam ! :)
Medvehagymát szedtunk ma,gyönyörű idő volt !!
Nekem még tuti nem volt ovum,mert negativ az ovu teszt ! :)
Olioli
2018-04-22 17:38:09
Hú lányok, nagyon megzuhantam lelkileg, már megint nem látom a fényt az alagút végén. Mintha Isten épp a másik irányba tekintene...
Csak azt érzem, mennyire rohan az idő, öregszem, nagy lesz a korkülönbség a gyerekek között...és az, hogy ha eddig nem sikerült, vajon miért pont jövőhónapban sikerülne...totál kész vagyok. Egész nap nyelem a könnyeim...
Encsy883
2018-04-22 13:52:01
Köszi erikasz, nagyon kedves vagy! :-) Igen, ez a 3. ciklusom, amit vezetek és eddig mindegyikben úgy volt, hogy stagnálás után emelkedett, aztán visszaesett és utána emelkedett magasra és maradt úgy. Kíváncsi leszek most is így lesz-e, holnap reggel kiderül! :-) Az biztos, hogy ma lett full pozitív az lh teszt, szóval úgy gondolom, hogy holnap esnie kell a hőmnek, és keddtől emelkedni, és akkor kedden hajnalban lenne az ovum szerintem. De ami érdekes, hogy már szúrkálódik a petefészkem, úgyhogy nem tudom, holnap reggel meglátjuk! :-)
Lányok! Ha mondjuk holnap, vagy kedden lenne ovum, akkor szombaton elmehetek hormonsort nézetni progeszteron miatt? 4-5. nap lenne ovu után, ciklus ciklus 22. napja, vasárnap ugye nincsen és mivel kedd ünnepnap, szerintem hétfőn se lesznek, szóval utána már késő lenne, nem? Mivel a luteálisom max 12 nap szokott lenni az utóbbi időben! Mit gondoltok?
erikasz
2018-04-22 13:18:21
Kira :Lehet a sok vitamintól is híztál ,sőt biztos !
Jól tetted hogy abba hagytad !! :)
Már fel vagy töltődve ,a Barátcserje én is szedtem nagyon jó ,nyugis a hőgörbe tőle ,és leviszi a prolaktin szintet normál szintre !
2 hónapig ittam a Barátcserje teát utána tértem a teákra át és 2 hónap tea után terhes is lettem !
Örülök ,hogy sokat mozgol, de kertes lakásban kell is !
Ez vagy te Kira !
Elszánt ,cél lobog előtted és babás is leszel hamarosan, nem kell feladni küzdeni kell !
Nagyon örülök hogy igy gondolkodsz !
Kira84
2018-04-22 11:44:14
erikasz. Ami most fura hogy totál ráfeküdtem a fogyókúrára, nagyon sokat mozgok.Leraktam a terhes vitaminokat,amivel felcseréltem az a Barátcserje és a Fűrészpálma, nagyon jó a ciklus beállításra leviszi a prolaktalint normál szintre a barátcserje a Fűrészpálma meg jó az Ösztrogén dominanciára
Felnézek rátok, minden elismerésem a sok-sok éve váróknak!!