Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Christi
2018-04-21 14:07:14

Sziasztok! Atyaeg nem gyoztem visszaolvasni a hozzaszolasokat! :)

Erikasz nagyon nagyon szurkolok, igazan megrdemled, hogy legyen egy szep egeszseges babad! Ahogy nekem irtad: a halvany teszt is pozitiv. Az enyem is olyan halvany volt tobb napig, hogy mar nem tudtam eldonteni, hogy ott van-e a csik, vagy csak en szeretnem ott lani... de igazad volt, babas gorbem lett a honapban! A HCG szerdan 415 volt, penteken pedig 881. Jovo csutortokon UH ahol legalabb latni majd, hogy jo helyen van-e. Remelhetoleg igen!
Koszonom a biztato szavakat mindenkinek, sokat segitett!

Olioli megjott azota? Bizzunk benne, hogy nem is fog!
Encsy “izgalmas” napok jonnek :)
Kerie szurkolok az inszem miatt!
Amandeen a kovetkezo honap jo lesz!
Lion86
2018-04-21 13:31:08

Era, ha nagy ugrás után nagy leesés van, akkor kiveszi, mert valószínűtlennek ítéli meg a rendszer. Sajnos hónaljban mérve valószínű, hogy tényleg nem reális, mindenképp szájban vagy hüvelyben kell mérni. Majd a következő ciklusban, ha most nem sikerül. Mennyit mértél ma?
Encsy883
2018-04-21 13:27:56

erikasz: ez így van, ahogy a többiek is írták! :-) Bár személyesen nem ismerlek, de csodálatos embernek tartalak téged! :-) Példamutató és csodálatraméltó az a kitartás és hit, ami benned van! :-) Erőt adsz szerintem mindannyiunknak! :-)

Na, a mai ovu tesztem már erősebb, de még nem pozitív, úgyhogy talán már pár napon belül az lesz! :-)
Era86
2018-04-21 13:18:56

Tudja valaki, hogy miért van az, hogy az adott reggeli hőt nem viszi be, hanem gondol egyet és számított értéket rak az adott naphoz? Ez így elég pontatlan szerintem, mert van, hogy fél fokokat elszámol, inkább mínuszba.
Olioli
2018-04-21 12:49:00

Erikasz nem tudunk elég hálásak lenni, hogy nem adtad fel, mert időközben hőgörbe szakértő lettél, és segíted az itt folyó "munkát"!! Köszönjük! :-)
Anita012
2018-04-21 12:29:52

Igen Erikasz ahogy mondod :)

Nagyon ritka az olyan emberi kincs,amilyen te vagy !! Ennyi kitartás van benned és ez egy nagyon jó dolog :)

Én magamat ismerve,biztos feladtam volna 5 évnyi próbálkozás után,ha már 3 hónap után igy érint,mi lenne 5 év után..bele se gondolok :(

Példát veszek rólad !!! :)
erikasz
2018-04-21 12:26:20

Kira : Köszönöm szépen !:)
De jó megint itt vagy!:)
Örülök ez a legszebb nap számomra ,hogy itt vagy és végre vezeted a görbéd !
Én 5 éve vezetem a hőmet , még sem adtam fel 1 hónapra sem ,nem is tudom honnan van ez a sok erő bennem , tudom Isten látja nem tántorodtam meg , hiába vesztettem el 8 hetes terhességem még is mellette maradtam !
Arra kérek benneteket sohasem forduljatok el Istentől ,bár mi történjen ,mert az egy megpróbáltatás!

Nagyon jó ,hogy mindkét petefészked szurkált !
Jól tetted hogy kivetted azt a hőértéket!
Tojcsi vagy vizes folyás van már ?
Lion86
2018-04-21 12:21:14

Hát én így állok. Vagy akkor volt ovum, amikorra teszi, vagy ma/ tegnap, mert tegnap is nagyon szurkált az oldalam és görcsöltem. Most teljesen bizonytalan vagyok.
Anita012
2018-04-21 12:18:28

Lion : Igen teszteltem,tegnap óta :) Tegnap negativ lett ,igen.hamarosan remélem jön (:
Anitacool
2018-04-21 11:40:57

Szia Kira! Ez egy szép kiegyensúlyozott görbe! Csinálod a diétát? Hogy vagy? Örülök, hogy nem bírtad ki és mérsz! Mikor szurkál a petefészked csinálj lh tesztet ;-)

Lion nálam semmi érdekes nincs eddig ;-)
Rád viszont kíváncsi lennék. Feljebb ment a hőd? Remélem nem jön már meg! Így állok:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!