Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-04-23 13:47:29

Anitacool: köszi, akkor meglátom még hogyan legyen!

Christi: ahogy Anitacool mondja, ennyi idősen nekem is csak petezsákot látott a dokim, igaz hogy nem egy hiperszuper ultrahang gépen! De ez nem jelent semmit, ne stresszelj, mert azzal nem teszel jót! Nyugodj meg és reméljük minden rendben lesz!!
Anitacool
2018-04-23 13:44:05

Encsy én a 8. napon mennék. De kérdezd meg esetleg a dokid, hogy mit gondol, telefonon ennyit biztos segít. ;-)

Christi azt hiszem nekem ennyi idősen petezsák látszott, embrióárnyékkal. De az egy szuper kis UH gép volt! A barátnőmnek csak felritkulás látszott (kvázi a beágyazódás vélhető helye) egy kevésbé szuper géppel. Egyáltalán semmit nem láttatok az UH-on?
Olioli
2018-04-23 13:42:48

Christi akkor még nagyon picur, és a doki rutinosságától vmint az uh.géptől is függ, nem beszélve a képernyő felbontásáról. Szóval ima, és remény!! Hallottunk már sok sikertörténetet, ami így kezdődött!! Kérlek ne csüggedj el!
Encsy883
2018-04-23 13:35:20

Köszi Anitacool! :-)
Az a baj, hogy a szombatot könnyebben megoldanám, mert ugye itthon van apa és akkor nem kérdés, hogy ki vigyáz addig a kislányunkra, amíg elmegyek a vérvételre. Akkor így felesleges lenne szombaton mennem? Korai még progi miatt?
Christi
2018-04-23 13:30:52

5 hetes 4 napos, ha ott a baba
Nehez nyugodtnak lenni, de probalkozom :) koszonom
Anitacool
2018-04-23 12:58:12

Encsy szerintem a 8. napi lenne a mérvadó adat. A lényeg, hogy ovu után 7-8 nappal menj, nem pedig a nem várt előtt 7-8 nappal ;-) Ha megoldható, én úgy mennék!

Christi el ne keseredj! A HCG szinted totál rendben van, az UH-on meg ilyen hamar nem nagyon lehet ilyenkor még látni! Egy mákszem nagyobb nála! Kérlek ne stresszeld magad, minden rendben lesz. ;-) Felritkulást sem látott?
Olioli
2018-04-23 12:58:04

Christi hanyadik hétben járhatsz? Mit mondott a doki mit kellene látni?
Sztem nagyon korán van még...és a hcg-szépen emelkedett!
Nem lehet gond!! Ne sírj!
Christi
2018-04-23 12:32:09

Most vegeztem. Doki megvizsgalt, a hasam rendben, elkuldott laborba HCG szintet nezetni es huvelyu UH-ra.
UH-n az orvos azzal kezdte, hogy ez meg korai. Mondtam igen csak volt egy kis ijedelem. Megvizsgalt es nem latott semmit se kivul, se belul. A HCG-m viszont 2211 lett.
Holnap be kell fekudnom vizsgalatokra... mar potyognak a konnyeim
Encsy883
2018-04-23 12:28:21

Lion: este már nem csináltam, viszont előbb igen, és már negatív! Tojcsis nyák van, méhnyak magasan és nyílik már! Szóval úgy gondolom ma éjjel, holnap hajnalban esedékes! :-) De reggeli hő úgyis megmutatja, hogy meg volt-e.

Na szombaton tudok menni ciklus 21-23. napi hormonsort nézetni, ciklus 22. napján leszek, viszont csak 4 nappal ovu után! Progeszteron szempontjából így is jó lesz az eredmény azért? Hogy nincs-e progi hiányom luteálisban? Legközelebb csak szerdán tudnék menni, mert ugye nem dolgoznak addig, de az meg már a 8. nap lenne és a luteálisom meg 11-12 nap. Szerintetek jó lesz így is azért?

Olioli
2018-04-23 11:26:46

Lion én is használom a fertilitit, de ovu tesztet nem használtam. Azt mondod gyakran téved neked?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!