Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-04-23 18:23:34

Kerie : Te is jógázol ?
Én is gyermekkorom óta ,még mindig megcsinálom a spárgát és a lótusz ülést hajlok mint egy gumi !
Hiába 61 kg vagyok !
Szurkoljatok !
Holnap megyek a Orvosi Bizotság elibe 10 órára állapot rosszabbodásra beadtam most 40% vagyok B1 kategóriás vagyok , erre kapok 38.000 ft -ot plusz dolgozom mellette 6 órát 79 .000 ft igy a pénzem meg van hála az Úrnak !
Ha több százalékot kapok, akkor régi fizetésem annyi százalékát kapom !
Kerie
2018-04-23 17:17:25

Christi egyetértek a többiekkel, a hcg szint nő és lehet hogy csak béna uh-uk van, ráadásul nagyon pöttöm még!

Nekem megvan a 2 pontos terheléses vizsgálat eredménye, email váltással meg is nézte az endodokim. Cukor okés, inzulin kicsit rossz - ezt pontosan így írta. Sajna a homa indexem magasabb, mint korábban, ez igazolja sajna továbbra is az IR-t. Sebaj, szorítunk kicsit a diétán hogy javuljon. Ja és újra elkezdtem jógázni és meditálni. Ajánlom mindenkinek, tényleg csodákra képes mindkettő ;)
Christi
2018-04-23 16:16:58

Erikasz koszonom neked is a biztato szavakat!
Nagyon jol esik mindannyiotoktol!
erikasz
2018-04-23 16:14:35

Christi : Nem kell vele foglalkozni a cisztád is azért szívódik felfelé mert terhes vagy,a HCG is igazolja !
A picurkád aki megfogant olyan, mint egy porszem még ,mit lát semmit !
Ugy van a papirodra írva, hogy Gravidisra utaló jel nincs ,és nem látható !
Majd látható lesz később !
Ezért nem fogok én menni ,csak 8 hetesen ,a rózsaszin folyás általában minden terhességnél van !
Olioli
2018-04-23 15:25:17

Köszi Lion, köszi lányok!
Nálam most a harag és az alkalmatlanságérzés egyszerre van jelen. Jól összevesztünk a férjemmel is. Ők könnyebben veszik, sztem. nem ő veszi a teszteket fölöslegesen hónapról hónapra, és szedi évek óta a magzatvédő vitamint, és kel korán mérni a hőt. Meg nem ő nézi az egy csíkos tesztet hónapról hónapra.... Aztán szenved a menstruáciuiós görcsöktől, miközben lelkileg is összetört.
Igen, hasonlít a babák elvesztése utáni állapothoz...igazad van!

Christi kérlek tájékoztass minket holnap, amint lesz lehetőséged, mert nagyon izgulunk ám érted!
Christi
2018-04-23 15:04:57

Azt tudom, hogy csak a petezsak latszik, de nem azt sem latta illetve a mehfalat sem vastagabbnak.
A leleten ez van: “

Az uterus anteflexioban, corpusanak merete 66*62
Az endomerrium vastagsaga 13 mm. Az endometrium szerkezete szabalyos, az endo-myometrialis hatarfelulet eles. A kepletben aramlas nem eszlelheto, a petevezetok nem abrazolodnak. A Douglas uregben folyadek nincs. Graviditasra utalo jel jelenleg sem mehen belul sem mehen kivul nem lathato.”

Ezen kivul a ket petefeszek merete van rajta illetve a bal petefeszekben a ciszta ami decemberben 32mm volt most 28.
Kerie
2018-04-23 14:52:28

Olioli, milyen szép összefoglaló! Szerintem többségünknél így megy ez, legfeljebb a fázisok hossza más :)
Encsy883
2018-04-23 14:48:00

Lion: köszi! :-) Le is beszéltem, hogy jövő hét szerdán a kislányommal együtt elmegyek, azt mondta a hölgy, hogy nem is kell időpont, csak jelezzem, hogy meg van beszélve, hogy megyünk a vérvételre, meg figyelni is fognak, és akkor behívnak soron kívül. Annyit talán kibír babakocsiban, amíg ott várni kell! :-D

Hát lányok amúgy én is most legutóbb voltam így, hogy megjött ... nem próbálkozunk régóta, csak pár hónapja, és igazából tényleg ez volt az első olyan hónap, hogy biztos jókor voltunk együtt, előtte hónapokban eléggé sanszos, hogy mindig lecsúsztunk róla! Eléggé magamba zuhantam, amikor ismét megjött, reménykedtem, hogy na talán most sikerült. :-) És persze ezért is szeretném a vérvételeket is minél előbb letudni, hogy megtudjam van-e bármi, ami miatt nem sikerül, vagy csak türelmesnek kell lennünk és próbálkozni! :-) Biztos voltam benne, hogy nem lehet olyan szerencsénk, hogy a tesó is első próbálkozásra sikerülni fog, de annyira vágyom már rá, hogy nyilván csalódás amikor ismét megjön, ahelyett hogy végre elmaradna ... és megérkezne az újabb Csoda! :-)

Szóval fel a fejjel, hinni kell, bízni kell, hogy igen is sikerülni fog, és nem szabad feladni!!!

Olioli: eszedbe ne jusson feladni!!! :-) Elhiszem, hogy nagyon nehéz, de csak a cél lebegjen a szemed előtt, ne add fel!
Lion86
2018-04-23 14:35:36

Olioli, biztos nem tart már sokáig a rosszkedv, tarts ki még egy kicsit.
Egyébként elgondolkodtam, ez olyasmi ilyenkor, mint a gyász szakaszai. Meggyászoljuk a véget ért ciklust, a meg nem fogant babát, magunkat...
A saját érzéseim ezzel kapcsolatban (remélem segít egy kicsit legalább) :

Tagadás:
Látom a fehérneműn, betéten, wc-ben a vércseppeket, de nem akarom elhinni, hogy megint megjött. Szeretnék hirtelen egy másik valóságban lenni, hogy ne kelljen tudomásul venni, hogy már megint nem sikerült.
Harag:

Haragszom magamra, a páromra, hogy talán pont rosszkor voltunk fáradtak, ha meg jókor voltunk együtt, akkor talán épp nem figyeltünk eléggé az egészségünkre, bármire, ami ilyenkor szerepet játszik. Haragszom az egész világra, hogy másnak miért megy olyan könnyen, mikor nem is akarta...

Alkudozás:
Talán mégis terhes vagyok, ez csak valami átmeneti vérzés, azért nem mutatja a teszt mert korai volt és még hasonló gondolatok.

Depresszió:
(Ez nálam külön érdekes, mert a mostani férjemmel még nincs gyermekünk)
Szóval ilyenkor jön a nem vagyok normális nő, selejtes vagyok, kifutok az időből, nem tudom tovább csinálni, megőrjít a türelmetlenség, mert nem tudom, hogy amiért küzdök, mikor jön el. Úgy érzem már nem is akarom az egészet. (Pedig tudom, hogy jönni fog, csak nem a legfőbb erényem a türelem)

Elfogadás:
Beletörődök, hogy most nem sikerült, összeszedem magam és új lendületet veszek az újabb próbálkozáshoz. Ez nem mindig könnyű, de az életnek mennie kell tovább és menni is fog, akkor is ha próbálkozunk és akkor is ha nem. Legalább esélyt kell adni a dolognak, akkor is ha már úgy érezzük nem bírjuk tovább, mert az idő így is, úgy is eltelik, legalább teljen "hasznosan". :)
Lion86
2018-04-23 14:09:03

Encsy, a 4. nap korai, inkább szerdán menj.
Christi, mindkét fiamnál barnáztam, vérezgettem az első trimeszterben, aztán volt fenyegető koraszülés is, de végül mindketten a 39.héten születtek. Veletek sem lesz semmi baj :) A nők egyharmadának van pecsételése az első hetekben, még ne gondolj semmi rosszra.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!